Sari la conținut

Situatii din trafic


Postări Recomandate

Vine o zi in viata fiecarui motociclist cand i se ia.

I se ia sa le povesteasca amicilor (ne) motociclisti la o bere cum era el sa o mierleasca pe strada. Ca nu-l mai cred aia, nu de alta. Zic ca face misto de ei, ca exagereaza, ca motociclistii e satanisti, nebuni, violatori de babe si homosexuali.

Ultima parte nu o neg, unii ie, da nu aici voiam sa ajung.

 

Voiam sa zic ca la un moment dat ti se ia sa zici, sa povestesti si sa se uite lumea la tine ca la tipul ala cu nas lung si putza de lemn.

 

Si cum o poza face cat o mie de cuvinte, iar o inregistrare cat un dosar penal, am zis sa investesc si eu in ceva tehnologie, ca daca e sa dau coltul, macar sa aiba Antena 1 ce sa dea in direct (da-le-as direct sa le dau in rect).

 

Asa deci, pana acum am facut cateva inregistrari din plimbarile din zi cu zi si le-am urcat pe yutub.

 

Enjoy.

 

http://www.youtube.com/watch?v=4-16k6QYChA&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=pKGNKVd4zts&feature=plcp

 

Promit ca daca mai pot misca sa le pun cum apar.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 4,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

jumatate din populatie e alcatuita din cretini, inculti si oameni cu valori indoielnice, nu te astepti sa se vada asta si pe strada? De cand merg zilnic cu motoreta prin oras, ma cam gandesc sincer daca merita sau nu. De la taximetrist care m-a impins pe contrasens pe motiv ca ce imi trebuie o banda intreaga, la fufe plictisite care vorbesc la telefon, alte neatente, la tampiti care nu stiu sa se asigure (chiar azi era sa ma ia unul care facea stanga intr-o parcare) si smecherasi cu 'beamveauri' si alte masinute de tinut in fata blocului, luate doar ca sa moara vecinu de ciuda. Deci? Cand va creste nivelul de cultura poate atunci vom spera la mai bine. Alte natii cum pot?

 

PS: eu nici nu mai povestesc din astea, nu mai ingrijorez lumea. Mai nasol e cand sunt cu prietena si mai trag cate o frana brusca sau mai ocolesc din scurt un (cuvant urat) din asta care intra peste mine, incerc sa o linistesc cand ajungem si ii zic ca stiam ca asa reactioneaza. Oricum, pana acum conduita preventiva si viteza in jur de cea legala m-au scapat. Dar, degeaba conduci preventiv cand jenica fara frica, vine din spate cu flashuri-claxoane doar ca sa se pozitioneze el in fundul masinii din fata si sa franeze brusc dupa. Smecheria asta nu o inteleg. Eu oricum sunt mai inalt si daca ma indrept un pic, vad si peste masinile din fata si ce se petrece si reduc viteza din timp, dar mai prind cate un tembel din asta in spate...

Editat de banzay
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Colegu, slabut ( din fericire) :rolleyes: . Am zis ca am sa investesc si eu intr-un GoPro Hero. Ma crucesc zilnic la specimenele din Bucuresti. Nu tu semnale, nu tu asigurat, nu tu nici pe dracu ghem. No, am zis c atunci cand mai vad cate o Joiana la volan, trag pe dreapta si las vaca sa treaca. Nu stii cum sare dihania panicata in mine de ma rastoarna-n sant cu nadragii in sus de-mi canta si popa futu-l in sutana si p-ala :finger:

 

Lasand gluma , e super ideea cu filmaul traficului. Personal sunt in cautare de astfel e filmulete. :cheers:

Editat de Nocturnus85
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu as propune sa postam si momente in care adoptam o "conduita preventiva". Adica sa vad si eu cum atunci cand intuim ca unu ne va taia calea/ va intra pe banda noatra etc, vom incetini si poate chiar il vom lasa sa isi faca damblaua in liniste, ca sa nu ne mai punem in pericol.

 

Nu vreau sa comentez la filmuletele postate, pentru ca adevarul mi se pare undeva mai spre mijloc... E adevarat ca "legea e de partea ta", dar incearca sa te gandesti ca in aceleasi filmulete, tu ai fi fost cu masina... Cum ai fi procedat?

 

 

Nu vreau sa o iei ca pe un repros, ci mai degraba ca pe un comentariu:

 

In cazul Tico-ului argintiu care a intrat in diagonala pe strada, eu zic ca l-ai vazut de muuuuuult ce avea de gand sa faca. Insa in loc sa il lasi(fara mare efort - nici macar nu trebuia sa pui frana; era de ajuns frana de motor) sa intre pe banda si sa faca dreapta, te-ai ambitionat si tu, ai accelerat si te-ai bagat langa el... Nu cred ca intrecerea in ambitzie e cea mai fericita alegere, mai ales pentru un motociclist... Ia gandeste-te ca poate si ala cu Tico voia sa fie mai ambitzios ca tine, mai ales ca in cazul asta el era ala cu autovehicolul mai mare (si nu des i se intampla asta). Sau poate era beat mort... In cazul asta cel putin, cred ca tu ai facut alegerea gresita...

 

Mi-ar placea sa fac si eu rost de o camera si sa filmez ceva trafic prin Bucuresti...

Editat de unvis
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da da nu puteam sa-l muiesc calumea daca nu ma apropiam de el.

Cat despre sfaturi, ma doare-n penis de ele, vreau doar sa vada "lumea" de aci cati retarzi sunt pe drum si sa-si vanda motoarele, poate gasesc si eu in final unu care-mi place.

 

Daca ala din Tico era coios, ma trantea si ma platea de nou cu tot cu echipament. Conduita preventiva cat o fi ea, da nu te caca pe mine ca ma cac si eu pe tine, asta-i motto-ul meu. In felul asta o sa fim amandoi doi cacati.

 

Inteleg ce vrei sa spui, asa eram si eu in primul an. Gandeam ca daca respect o sa primesc respect. Primesti o plua, nu in tara asta. Aici tre sa fii infipt daca vrei sa nu te impinga toti "smecherii". Daca te tine bine, daca nu, or sa te calce in picioare si tot ei or sa fie cu gura mare pe urma. Tigani/prosti/retarzi/nesimtiti. E plin de ei. Ai sanse mari sa dea unul fara asigurare/asigurat la Carpatica peste tine. Ai sanse sa astepti vreo 2-3 luni de zile dupa banii de asigurari. Ai sanse sa fii facut in toate felurile, cand esti intins pe jos, cautandu-te de oase rupte. Ai sanse sa te injure lumea ca mergeai cu viteza, ca esti nenoroci, ca n-au loc de tine. Ai sanse sa mori cu dreptatea-n mana calcat pe cap dupa ce te-a troznit un prost din spate. Astea-s sansele tale in Bucuresti, ca motociclist. Eu doar ti le arat, nu pot sa fac mai mult. Daca vrei sa fii carpa, fii carpa, or sa te calce in picioare. Daca esti coios si ti-o iei, ti-o iei pe barba ta, nu pe a mea. Eu doar ti-am aratat. Consider ca asa-mi fac eu datoria fata de colegii mei de pasiune. Daca nu pot sa va explic, pot macar sa va arat.

Editat de bogdan192
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si eu merg prin Bucuresti si poate gresesc, dar din ce am vazut mergi intre benzi, masina neagra nici macar nu a intrat pe banda "ta", caci o imparteai cu un taxi, ala cu tico a oprit totusi samd, s-au dat si niste semnale pe acolo.... Fac vreo 35-40 de km zilnic prin Bucuresti si da, nu am parte de drum fara sa feresc un dobitoc, pieton, sofer sau uneori motociclist dar adevarul este undeva la mijloc. Pe foarte multi ii uita Dumnezeu cu incheietura in jos pe acceleratie, se poate merge si fara sa fii primul in intersectie, etc. Am avut accident cu 0 vina, inteleg ca se poate. Unii considera ca au drepturi speciale doar pentru ca se misca mai repede in trafic. Fix asa fac si soferii care considera ca au drepturi speciale pentru ca masina lor are mai mult de 1000kg.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@unvis...nu cumva erai tu ala cu Tico...daca te uiti mai atent conservar'ul cu Tico nici macar nu semnalizeaza intentia lui de schimbare a directiei...eu stiu legal,semnalizezi,asiguri si doar pe urma efectuezi manerva de schimbare a directiei,tico nu vad sa semnalizeze deci biker'ul de unde sa ghiceasca ce are ala de gand sa faca????

 

P.S. la cat mai multe filmari!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@noobzor: nice troll brah. N-a intrat pe banda mea decat cu 2 roti si-o oglinda. Iar banda n-o imparteam cu nimeni, mergeam pe partea dreapta pentru ca nu voiam sa ma agate din spate taxiul care a trecut pe linia de tramvai. Se vede cat de aproape era si muje ala in oglinda din stanga.

Editat de bogdan192
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu mi-o lua in nume de rau, poate este vorba de frame/s sau nu stiu ce, da' din ce se vede doar din videourile puse de tine, eu as baga banii inca o data in scoala de soferi si nu in camere video GoPro, moloz la tava...

In schimb, sincer, apreciez, efortul tau. :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Topicul e oricum foarte misto.

 

Si eu ma gandisem la un topic de genul asta (care, by the way, mi se pare mult mai educativ decat comentariile de la Accidente unde fiecare isi da cu presupusul despre niste fapte pe care nimeni nu le cunoaste defapt), insa deocamdata nu am camera si nici nu stiu cat de curand voi avea, avand in vedere ca sunt destul de scumpe...

 

Oricum, tare mi-ar placea sa nu se ajunga la "atacuri la persoana" sau la injurii pornind de la comentariile filmuletelor.

 

Rog moderatorii sa stea geana pe topicul asta si sa nu lase discutiile sa degenereze, pentru ca ideea este foarte misto si mi-ar placea sa ramana asa.

 

Imediat ce o sa fac rost de o camera, o sa particip si eu cu placere la postarea de filmulete.

 

 

 

 

Felicitari pt topic!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si yo ma atacam si ma enervam ... asta pana m-au gasit aia in halat alb cu tensiunea mare...

Sa vezi ce m-am calmat... pur si simplu ii las sa se duca, pastrez distanta, ma comport ca si cum toti sunt cretini, asa ca nu ma bazez pe ce crede sau vede ala, ma bazez pe ceea ce cred eu si ce imi inchipui ca mi s-ar putea intampla daca... (paranoia mode: on)

 

Crede-ma, e foarte ok asa... exista si cazuri care-ti testeaza grav rabdarea...

Trebuie sa intelegi ca "ei" n-au nici o vina: asa s-au nascut: prosti. N-o sa-i educi tu. Nici daca se rastoarna cu masina proprie, tot n-o sa fie vina lor, ci a strazii, a stalpului (care i-a sarit in fata), a guvernului .... niciodata nu e vina lor. Se vor considera maxim, ghinionisti... vinovati, niciodata.

 

Beliti bine ochii, nu te ambitiona si lasa prostii sa se duca tare, sa se duca larg ...

Editat de Kosh
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@unvis...nu cumva erai tu ala cu Tico...daca te uiti mai atent conservar'ul cu Tico nici macar nu semnalizeaza intentia lui de schimbare a directiei...eu stiu legal,semnalizezi,asiguri si doar pe urma efectuezi manerva de schimbare a directiei,tico nu vad sa semnalizeze deci biker'ul de unde sa ghiceasca ce are ala de gand sa faca????

 

P.S. la cat mai multe filmari!

 

 

haha, da, eu eram ala din dreapta din Tico, care si-a luat injuraturile! (pacat ca nu e coloana sonora originala la filmulet... cred ca era mai delcios sa auzim si dialogurile...) (glumesc, in cazul in care s-or gasi vreunii care sa ia de buna)

 

Da, sunt de acord ca Ticoul a intrat complet aiurea si neregulamentar... insa idiotenia i se citea de departe... Din momentul in care il vezi ca nu semnalizeaza, ca se deplaseaza oblic din intersectie, banda 3 si nu da nici un semn ca ar indrepta directia de deplasare, ci continua in diagonala si pe banda 2... Toate semnalele pentru a fi remarcat din prima idiotul (si de la distanta). Iar cu idiotii parerea mea e ca nu prea merita sa iti pui mintea. Mai ales daca esti pe motocilceta (hai sa zicem ca daca esti cu masina, iti mai permiti, fiindca nu risti decat pagube materiale).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ehh.. pe mine ma judecau toti cand dadeam cu bolovani in parbrizele nesimtitilor la semafoare pentru astfel de mitocanii..

 

Iti urez succesuri si poate fiind mai rational si aratandu-i cu degetul pe net/tv vei atrage atentia, dar nu cred ca vei rezolva nimic.

 

Mai bine o punem de o iesire cu fulare sub casti in fata la Floreasca. Ce zici?? ;))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tu-l vezi pe muici din Tico bine pentru ca si anume camera e pusa pe stanga (si in momentul ala filma un pic in jos). Eu in schimb eram al dracu de atent la taxiu, care facea manevre pe banda, de nus stiam ce drac are de gand. L-am vazut pe pizdici cum taie benzile cam tarziu, pe accelerare, si am zis in mintea mea ca ori ma opresc in el daca le taie cu tupeu si eu franez, ori trec de el daca e mai firav asa si accelerez. Cand l-am vazut ca franeaza m-am dus langa el sa-i explica ca ma-sa-i proasta. P.S: dupa ce am trecut de el, l-a luat la sex oral altul care era in spatele meu, ca l-a incurcat si pe ala.

 

@Z: Date and time?

Editat de bogdan192
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@noobzor: nice troll brah. N-a intrat pe banda mea decat cu 2 roti si-o oglinda. Iar banda n-o imparteam cu nimeni, mergeam pe partea dreapta pentru ca nu voiam sa ma agate din spate taxiul care a trecut pe linia de tramvai. Se vede cat de aproape era si muje ala in oglinda din stanga.

 

No troll brotha: doua benzi, doi participanti la trafic?...Eu nici nu ma mai mir cand vad chestii d-astea, eram foarte panicat acum un an, n-are sens sa te stresezi asa. Sunt de parere ca e cel mai bine sa fii calm pe motor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De cate ori mi se pare aglomerat si "necivilizat" in Bucuresti imi aduc aminte de Istambul, si brusc imi trece supararea :)

Pur si simplu o iau ca atare, stiu ca sunt idioti care trebuie evitati si ocoliti.

Ma enerveaza insa ultima vreme foarte multe pipitze pe banda a doua la basarab si alte locuri cu 40km/h pe banda a doua (Desi prima e relativ libera), care incetinesc grav traficul :P

si mai este neni care vorbeste la telefon, ca deh, au avut 30k euro de masina, dar 30 de euro de eu bluetooth n-au, ca doar nu o fi curieristi sa mearga cu bluetoothu la urece ce pwla lor :)

 

multe masini MARI (as in off road sau seria 5,7, e-classe), NOI (multe cu numere rosii) cu soferi care habar nu au sa conduca o masina mare.

Dar ce sa le faci, ca ne place sau nu, atat timp cat alegem sa mergem cu moto ei fac parte din viata noastra, si trebuie sa coexistam.

 

Recunosc cateodata imi sare tzandra si apuc sa ma cert cu ei, dar ultima vreme din ce in ce mai rar, si am observat ca e din ce inc e mai bine.

Pana la urma am observat ca daca cauti scandal, scandal gasesti, daca frumos eviti pe unu, sau se baga pe banda ta si ii faci nitel loc, nu e nici o suparare, iar daca este, revin la metoda Istambul, sa vezi acolo "semnalizari" si schimbari de banda :cheers: :friends:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca te duci la magazin locurile pt handicapati si gravide sunt ocupate de unii care nu au nici o treaba, pe raft produsele mai mari sunt mai scumpe(pretul /litru/kg) decat cele mai mici cantitativ, cand ajungi la casa aia te intreaba daca ai marunt (de parca Isarescu nu bate destula moneda), daca te duci la buda vezi ca ala dinainte se urcase cu picioarele pe vasul wc si cand iesi iti gasesti masina zgariata in parcare, iar cand dai sa pleci te incurca taximetristii care ocupa ampulea o banda nemarcata pt stationare ... ajungi acasa deschizi o bere si TVul si te miri ca prostu' cum de nu l-au bagat aia pe Nastase la zdup :crack:

PS -pe drum te astepti la respect/respectarea regulilor ... iarasi "ca prostu' " :crack:

Editat de yuk
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca te duci la magazin locurile pt handicapati si gravide sunt ocupate de unii care nu au nici o treaba, pe raft produsele mai mari sunt mai scumpe(pretul /litru/kg) decat cele mai mici cantitativ, cand ajungi la casa aia te intreaba daca ai marunt (de parca Isarescu nu bate destula moneda), daca te duci la buda vezi ca ala dinainte se urcase cu picioarele pe vasul wc si cand iesi iti gasesti masina zgariata in parcare, iar cand dai sa pleci te incurca taximetristii care ocupa ampulea o banda nemarcata pt stationare ... ajungi acasa deschizi o bere si TVul si te miri ca prostu' cum de nu l-au bagat aia pe Nastase la zdup :crack:

PS -pe drum te astepti la respect/respectarea regulilor ... iarasi "ca prostu' " :crack:

Eu cred totusi ca aia de ocupa locurile pentru handicapati le ocupa pe buna dreptate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu mi-o lua in nume de rau, poate este vorba de frame/s sau nu stiu ce, da' din ce se vede doar din videourile puse de tine, eu as baga banii inca o data in scoala de soferi si nu in camere video GoPro, moloz la tava...

In schimb, sincer, apreciez, efortul tau. :cheers:

 

Neah, n-ai inteles nimic. Omul si-a luat camera video si trebuie sa umple youtube-ul cu ceva... asa ca nah.

Senzatia mea, dupa ce am vazut filmuletele (poate ma insel, dar repet asta a fost senzatia mea) e ca stie sa mearga suficient de bine pe motor si ar fi putut sa anticipeze / sa-i lase pe bolovani sa se bage fara prea mare tevatura, dar daca facea asa nu mai iesea filmarea, nu mai era nimic spectaculos de aratat. Situatii din astea oricum cred ca orice motociclist le intalneste de nu stiu cate ori in fiecare zi de mers prin oras doar ca nu sunt prea multi dintre ei care sa le si filmeze.

 

Una peste alta, e misto ca a facut filmuletele si le-a impartasit si cu noi. Eu apreciez. Sper ca toate evenimentele pe care le va capta sa fie cel mult la fel de grave ca cele pe care le-a filmat pana acum sau daca e ceva mai palpitant de-atat sa nu fie decat in rol de observator, nu de "erou" principal.

 

Cat despre respect in trafic, imediat s-a decretat ca nu exista, ca toti soferii sunt asa si pe dincolo. Ei bine, nu e deloc asa. Eu am intalnit de multe ori respect in trafic. Foarte multi soferi imi fac loc la semafoare sa ma bag in fata. De cate ori face unul dintre ei asa ceva incetinesc si eu si ii multumesc. In felul asta si soferul simte ca a fost apreciat gestul lui.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...