Sari la conținut

Lumea Noua


Postări Recomandate

Degetele au o ezitare scurta inainte de a lovi tastele. Cum sa incepi o astfel de poveste? Sigur, pentru altii, care au mai trecut prin asta, poate ca ar fi mai simplu. Dar pe mine ma trec sudorile. Si inca sunt acasa, in fata calculatorului. Pe drum, cum o sa fie?

Inca imprimate pe retina sunt cateva numere: 06 10 12, afisate rece de catre noul widget de pe site. 6 zile, 10 ore si 12 minute, atat a mai ramas pana la plecare.

Dar sa facem 2 pasi inapoi pentru ca politicos este sa ma prezint. Eu sunt Alex, si pe aici am avut o prezenta meteorica. Din cand in cand, cu 2-3 poze. Duc o viata linistita, relaxata si relaxanta, pe cat poate sa fie ea asa intr-un oras ca Bucuresti. Sunt un corporatist din cei pe care ii vedeti tristi dimineata, la ora de varf, in metrou la Victoriei, indreptandu-se spre o plantatie IT-sta. De ceva timp insa planuiesc o evadare, pe care as vrea sa o impart cu voi.

 

Pe scurt: O calatorie pe motocicleta, din Alaska si pana in Argentina,

Cum planuiesc sa fac asta? Un an liber fara plata de la munca, o sotie (pe nume Andreea) care nu numai ca aproba asa ceva dar chiar doreste sa vina cu mine, o motocicleta DL650 VStrom (pe nume Gunnar), un cort, 2 saci de dormit, cativa bani pusi deoparte in ultimii 4 ani si multe multe ganduri bune si sperante.

 

Tot cu ocazia acestei plecari am incercat sa pun la punct si un site/blog: Micadu. De ce Micadu? Mi-a fost greu sa aleg un nume de domeniu si m-am gandit atunci despre ce as vrea eu sa povestesc, cum as vrea sa fie calatoriile mele pe 2 roti. Si atunci a devenit mai simplu: Munti Inalti, Cer Albastru, Drum Unduitor

 

Va invit sa aruncati o privire si sa imi spuneti ce parere aveti, iar daca va place puteti desigur sa dati si Like pe Facebook. Orice feedback este binevenit!

 

 

Iata, in mare traseul, pe care dorim sa il facem:

Harta.jpg

 

Multe multe ore de pregatiri se apropie de final. Iata 2 dintre ultimele etape parcurse in pregatiri:

 

- Gunnar la ultima revizie

DSC_0181.JPG

- Pregatirea lazii in care va zbura peste ocean.

 

DSC_0207.JPG

 

 

Sper ca odata ce vom incepe calatoria sa pot reveni aici cu mai multe poze si povesti.

Cam atat deocamdata! Sa aveti o noapte excelenta!

Editat de Anjin
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 312
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Permine-mi sa fiu primul care iti ureaza DRUM BUN! :cheers: Sunt convins ca suntem multi care visam la astfel de aventuri, dar din pacate, putini le punem in practica. Mare grija in America de Sud! Dar sunt convins ca te-ai documentat :D.

 

Spor si asteptam poze! :friends:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Voi incerca sa tin un jurnal de calatorie cat mai consistent si neplictisitor pe micadu.ro la sectiunea "Jurnal" . Deja sunt acolo cateva povestiri din pregatirile de plecare (cele mai recente sus).

Pe Facebook aici precum si pe alte cateva website-uri voi incerca sa pun update-uri, poze si link catre sus-numitul "Jurnal" pentru cei care au rabdare sa se chinuie cu anti-talentul meu scriitoricesc :)

 

Cat despre condusul la aeroport... propunerea este mai mult decat magulitoare, avand in vedere ca eu sunt practic un necunoscut care nici macar nu face ceva foarte special. Din pacate nu stiu cat se poate pune in aplicare ideea din 2 motive:

- motocicleta o sa plece inainte (chiar saptamana asta) intr-o cutie. Iar pe 10 iulie, cand o sa fie plecarea noastra, va trebui sa mergem la aeroport, deloc glorios... folosind o conserva :)

- ora de plecare este una total indecenta pentru orice om serios: avionul decoleaza la 7 AM cu directia Munich deci asta inseamna ca la 5-5:30 trebuie sa fim in aeroport.

 

Asa ca dragilor, eu nu imi permit sa va incurajez la asa nebunie :) Insa va spun ca eu unul sunt super emotionat gandindu-ma la ce urmeaza sa se intample... Fara ca macar sa fi inceput, stim deja ca aceasta calatorie va reprezenta probabil cateva extreme pentru noi precum departarea de casa si numarul de zile pe drum.

De aceea ne-ar placea sa avem ajutorul vostu. Iata cum ne gandim noi ca functioneaza aceste lucruri

 

 

Am si o provocare pentru voi. Vreau sa ne dati cate o melodie, pe care sa o luam cu voi. Atentie, o singura melodie, ce ati asculta voi mai tare si mai tare daca sunteti pe motocicleta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Anjin, ca vstromist pot sa te asigur de un singur lucru: te vei putea baza pe motorul tau 100%. Drum bun sa aveti si sa va intoarceti cu bine. Voi urmari cu interes relatarile. ;)

 

Multumsc Gospodarule pentru incurajare. Mi-a parut tare rau ca nu am putut participa si eu la intalnirea de la Durau sa ne putem lua la revedere cum se cuvine. Dar era Gunnar in service final inainte de plecare.

 

Si eu sper sa nu avem nici o problema cu VStrom-ul. El saracul e luat la mana a 3 a si are deja 21000 kilometri. La sfarsitul calatoriei, daca ne ajuta Dumnezeu si ajungem cu bine, o sa aiba peste 50000 de kilometri. Dar eu am incredere ca o sa mearga bine! :)

 

@tiranspider: s-a notat melodia. And shine we will!

 

 

Editat de Anjin
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

@tiranspider: s-a notat melodia. And shine we will!

 

 

ti-am pus si pe "micadu" piesa si te-am pus si pe pagina la mine sub urmarire. :)

 

 

intre timp o sa vorbesc si cu amicii americani de pe "zl-oa.org" sa vedem cum facem daca ai nevoie de ajutor si ei is prin preajma :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu zic sa te limitezi la usa,in momentul cand ajungi la granita cu mexic faci stanga ca sunt multe de vazut in usa.

Ininsulele alea pline de maimute nu trece nici un caine batran fara sa ajunga cina.

crede-ma ca am fost in toate tarile si insulele alea.intre usa si argentina o sa ai parte numai de probleme daca ai noroc sa scapi.nu vreau sa te dezamagesc dar iti vorbest din experienta!!!

mult noroc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dragilor,

 

Stiu de ceva timp de planurile voastre, stiu ca ar fi trebuit sa fiu in stare sa adun mai multe cuvinte si sa vi le spun inainte de plecare...dar nu is in stare sa le gasesc.

Asa ca, de pe plantatia mea, sterg o lacrima din coltul ochiului atintit la monitor si va urez NOROC BUN! (restul se rezolva :rolleyes: )

S-auzim de bine, si sa ne intalnim din nou voiosi si cu lucruri faine de povestit!

Editat de Tija
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Tija: multumim frumos pentru incurajari. De abia astept sa ne revedem, la Timisoara, in Sibiu sau cine stie unde in alta parte

 

@Jhn05: si noi avem temerile noastre pentru zona de la sud de SUA. Insa vrem sa credem ca oameni buni sunt peste tot si ca daca ne vedem de treburile noastre si nu ne bagam unde nu ne fierbe oala nu o sa avem probleme. Totusi, in nici un caz nu vrem sa mergem cu orice pret doar de dragul de a merge. Asa ca, daca intr-adevar situatia nu o sa fie prea roz vom lua in considerare o schimbare de planuri.

Orice experienta este foarte aprieciata, asa ca, te-as ruga daca ai putin timp sa imi dai un mesaj privat sau email (alex@micadu.ro) cu mai multe detalii despre experientele tale acolo.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

e rusinos ca sectiunea asta-i pe acelasi forum cu discutiile despre politica, femei motocicliste si alte cacaturi ;)

iti spun ca am deschis linkul ala despre "cum putem ajuta" oarecum cu inima stransa...zic "sa vezi ce detalii despre donatii gasim aici!". bravo pentru prezentare si bineinteles pentru curaj. e bine s-o gandesti dar nici prea mult :) ca se pierde tot farmecul.

 

eu sunt convins ca o sa faceti o treaba buna si poti fi sigur ca multi negri de pe plantatiile pipera & co. va urmaresc/se ambitioneaza/enerveaza si in final or sa plece :)

 

toate gandurile bune!

 

ps: o plimbare spre otopeni dimineata la 5 pare o idee buna, cine se mai baga?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

probabil ca stii deja sit-ul www.b66ama.com . Radu a facut un tur prin America de sud acum cativa ani. Pe langa informatii despre locurile prin care a fost si prin care poate vreti sa mergeti si voi, o sa vedeti destule povesti despre patanii de pe acolo. O lectura placuta si informativa. Daca ai mai multe curiozitati, userul lui de aici este bavareze. sunt sigur ca o sa-ti raspunda cu placere.

 

Va urez si eu drum bun si cu peripetii doar placute.

 

clona lu cnairda.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut! Frumoasă inițiativa, vă doresc succes!

 

Am stat și m-am gîndit la o grămadă de piese, pe multe le ascult la drum. Cînd am scris ”la drum”, m-am dus cu mintea direct la o piesă a prietenului meu Ștefan Mardale, liderul, compozitorul și, mai ales, textierul trupei Gri-Gri, care are o piesă cu titlul „La drum”. Am și postat-o recent pe Motociclism.ro, la secțiunea de timp liber. Dar, mult mai mult îmi place o altă piesă a aceluiași Stefan, pe care o recomand cu multă căldură. Piesa se numește „Altfel”. Clipul a fost făcut de mine cu poze făcute de mine în munții noștri și este binevenit pentru a vă face să nu uitați ce țară frumoasă avem și să vă aline dorul de ea cînd veți fi acolo, departe!

 

http://www.youtube.com/watch?v=O2zSIvdDPos

 

 

Sper să vă placă și vă doresc să aveți parte numai de drumuri bune și oameni strașnici pe unde veți ajunge!

 

Toate bune! :cheers:

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari pentru initiativa !

Drum bun si numai amintiri placute sa aveti din aceasta calatorie, amintiri pe care sper sa le impartasiti si cu noi cei care va urmarim ( de pe plantatie sau de prin alte locuri ) !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Wow! Va multumesc mult pentru incurajari si pentru sugestiile audio! Sa stiti ca le notez pe toate.

 

In seara asta se intampla "marea curatare" si punerea motocicletei in cutie. Apoi o sa trebuiasca sa urcam cutia pe o platforma. O sa fie probabil... "amuzant". Voi incerca sa fac un filmulet cu asta :)

 

Maine duc motocicleta la Otopeni Cargo. First big step! Va tin la curent.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...