Jump to content

PETRECERE ANIVERSARA "SOIMII NEMTENI" 2012


Recommended Posts

Membrii clubului SOIMII NEMTENI - Tg. Neamt au placerea de a va invita in perioada 3-5 august 2012 la a IV-a editie a PETRECERII "SOIMII NEMTENI".

Pentru anul 2012 avem doua modoficari in comparatie cu editiile anterioare. Prima este data organizarii, am ales sa o facem cu o luna mai devreme decat pana acum pentru a prinde atat sezonul moto in plin cat si perioada concediilor. A doua schimbare este locatia. Din mai multe motive, pentru anul acesta am ales pensiunea "LA STRUTI", un loc drag noua unde am organizat multe chefuri, aniversari si nenumarate mese copioase. Multi prieteni motociclisti cunosc deja pensiunea participand la chefuri cu noi. Pentru cei ce nu o cunosc vom pune o harta la dispozitie, locatia este la intrarea in Tg. Neamt dinspre Cristesti-Pascani pe dreapta, plus inca un km de la drumul national. Cateva avantaje ale noii pensiuni ar fi: spatiu pentru off-road aproape nelimitat, lipsa vecinilor apropiati care ar putea fi deranjati de zgomotul motoarelor si a muzicii, curte interioara foarte generoasa, cort de 400 mp, teren de tenis, minifotbal, pentru copii (si pt oraseni :laugh:) ferma de animale si pasari, si multe altele...

Ceea ce nu difera de anii trecuti este voia buna, cheful de distractie, FASOLEA CU CIOLAN, palinca, berea,mancarea buna, muzica rock, folk, concursuri, foc de tabara si tot ceea ce tine de o petrecere haiduceasca.Ca de fiecare data intrarea motociclistilor si a pasagerilor este GRATUITA, la fel ca si palinca de bun-venit.

Aceasta petrecere este un eveniment in care noi, putinii membri, investim financiar si emotional, de aceea ne dorim si sprijinul dumneavoastra pentru buna lui desfasurare, prin simpla respectare a conditiilor impuse de organizatori. Pentru cei interesati atasez linkurile cu pozele din anii trecuti:

- poze 2009: http://www.motocicli...eptembrie-2009/

- poze 2010: http://www.motocicli...ni-editia-2010/

- poze 2011: http://www.motocicli...ni-mc-tg-neamt/

- multe alte poze si informatii pe topicurile noastre de pe jud Neamt: http://www.motocicli...orum/150-neamt/

In scopul unei informari cat mai bune nu ezitati sa ne adresati intrebari si in viitorul apropiat vom reveni cu raspunsuri si telefoane de contact.

Pana atunci sa ne vedem sanatosi la celelalte intruniri in tara!

 

Anul acesta, in premiera, ni s-a alaturat ca partener oficial Hachi Motors, Honda Iasi, singurul dealer moto din zona Moldovei. Ne bucuram de asemenea si de sprijinul Repsol Romania – uleiuri de motor care ne va oferi premii pentru concursurile noastre.

Pregatirile au intrat pe ultima 100 de metri. Avem surprize si premii maxime, oferite de Hachi Motors Honda Iasi , Repsol si VB Leasing!

Va asteptam la mega-petrecerea Soimilor Nemteni, ce va avea ca invitati speciali pe Andy Ghost (Altar) si Masterpiece!

 

Cu fosti si actuali componenti ai unor trupe ca Altar, Voices Of Silence, SheWolf sau Guerrillas, MASTERPIECE este un supergrup. Drumul pe care au pornit este, deocamdata, unic in Romania: canta exclusiv coveruri dupa MetallicaIata, ca datorita eforturilor unor oameni deosebiti avem deosebita placere de a va invita la concertul sustinut de Andy Ghost si Masterpiece in cadrul Petrecerii Aniversare "Soimii Nemteni" editia a IV-a. Alaturi de ei, ne vor delecta si trupele Westfallia, Crosside, Opt si un sfert. Impreuna ne vor oferi un spectacol incendiar spre deliciul publicului motociclistic.

Edited by ninjakat
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...