Sari la conținut

Honda Africa Twin CRF 1000 si 1100


Postări Recomandate

Va multumesc tuturor pentru urari. Super om Paul de la Honda, asa ce veste buna mi-a dat ca pot veni dupa motor.

Dupa ce am plecat vineri seara cu trenul de 21:30 , am ajuns in Timisoara sambata, pe la 7 dimineata. Nedormit dupa trenul de noapte , am plecat din Timisoara pe la un 12 sa zic pe la pranz.

Tremuram de emotii in primii 50 de km, insa eram prea entuziasmat de noua achizitie ca sa mai simt oboseala. Si uite asa am ajuns in Bucuresti pe la 7 seara ,pana am spalat-o , pana i-am tras o husa noua , sa nu stea fata peste noapte sa se puna prafu pe ea, s-a facut 22:00.

Citeam pe aici ca anvelopele stock astea Dunlop nu sunt bune. Ieri am fost la baraj la Paltinu, am prins ceva vreme buna. Ete ca pe curbele alea dupa barajul Paltinul , s-au dat cauciucurile margine si fata si spate.

Inca ma abtin sa trag de ea 100% , nu am trecut de 140 km/h , nici de 5000 de ture, deja are 900 km si ne pregatim de revizia de 1000 , pret ulei 68 lei/litru x 4 full sintetic Honda 10-30 JASO-MA + filtru ulei 68 de lei + manopera 190 de lei = 530 lei.

Inca nu mi-a venit COC-ul si cartea service , am luat motorul de la Paul , numerele pe 1 luna , asigurarea si factura de achizitie. Sper sa imi vina pana joi si restul actelor sa pot pune stampila de prima revizie pe cartea service.

Inainte primeai un user manual , un caiet de mentenanta, etc etc, acum e electronic totul referitor la garantie.

 

Deja i-am comandat engine guard de la Sw-Motech, placa prindere + suport + topcase Givi Trekker Outback 42 litri ala micu patrat si negru mat , m-au impuscat de 3000 de lei.

Consum la viteza de 110-120-130 km ,undeva la 4,6 litri la suta, chiar acceptabil.

Obisnuit cu pozitia de pe BMW RT1200 atatia ani , saua de la Onda mi se pare cam tare.

Parbrizul ...hmmm , cam bate vantul , luam unul mai inalt. In rest imi place cum merge, o ia bine pe teren accidentat, usurica si trage de jos cazanu, suspensia pe drum denivelat parca pluteste.


» Post actualizat in 03 Apr 2017 17:59

Km multi si "sanatosi" :)


» Post actualizat in 03 Apr 2017 05:25

Hai pe CRF1000L AFRICA TWIN ROMANIA pe facebook :)

nu gasesc dupa cum ai scris cu majuscule in facebook grupul asta.


» Post actualizat in 03 Apr 2017 18:00

imi da ceva doar " Honda Africa Twin Romania "si atat .

Editat de blue_nightwishX
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 1,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Salutare!

Vedeti ca se face in luna iulie prima intalnire a posesorilor de Africa Twin (doar modelul nou - CRF1000) - intr-un cadru restrans, ca sa ne cunoastem unii cu altii.

Detalii pe grupul de FB.

 

:))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator _Raul_

Dupa ce am plecat vineri seara cu trenul de 21:30 , am ajuns in Timisoara sambata, pe la 7 dimineata. Nedormit dupa trenul de noapte , am plecat din Timisoara pe la un 12 sa zic pe la pranz.

Tremuram de emotii in primii 50 de km, insa eram prea entuziasmat de noua achizitie ca sa mai simt oboseala.

 

I told you so, didn`t I ? :D

Sa o stapanesti cu placere :burnout: ! Frumoasa foc! Enjoy :peace:!

Foarte faina poza cu ea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare!

 

Vedeti ca se face in luna iulie prima intalnire a posesorilor de Africa Twin (doar modelul nou - CRF1000) - intr-un cadru restrans, ca sa ne cunoastem unii cu altii.

Detalii pe grupul de FB.

 

:))

Credeam ca atitudinea asta e specifica detinatorilor de bavareze, dar bag sama ca m-am inselat

Africa Twin e Africa Twin

Sau nu?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acuzatii nefondate in urma unei simple postari.Concluzii ... ironii si frustrari rapide fara a astepta macar un punct de vedere. Nu ne aflam cumva pe topicul CRF1000L ?!? Are cineva ceva impotriva faptului ca detinatorii ACESTUI model vor sa se intalneasca INTRE EI si sa schimbe o impresie ?!? Daca are ... sa-i fie de bine ... Ce legatura are asta cu GS-ul, cu atitudini, cu clase sociale, etc... ?!?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nici vorba de frustrare, moncher!

La intrunirile Africa Twin de pana acum a fost primit oricine, fara discriminari, cu orice marca sau tip de motocicleta

Daca voi nu va simtiti bine in compania noastra, so be it!

Distractie placuta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu înțeleg de ce atâta înverșunare? Oamenii au dreptate. E topicul celor cu CRF-uri de 1000, nu de Africa Twin. True Hotel Adventure. Nu ii poți forța să participe la întruniri unde se doarme la cort, unde toți mâncăm dintr-un tuci, unde țuica se da din mana în mână, unde nu se merge pe asfalt, se face baie în cascadă... În plus, despre ce să vorbiți cu ei? Motociclete lor nu se strică, nu consuma mult, nu se modifică... Eu cred ca la ei e o intrunire de genul colegiul medicilor, clubul avocaților sau al oamenilor de afaceri. La cate CRF-uri sunt la noi, le ajunge o masa de 6 persoane și o sticla de whisky fin. Nu ma pasionează True Adventure-ul asta. Eu zic sa ii lăsați în pace. Treceți imediat acasa pe topicul nostru!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La stilul "delicat" in care tratati subiectul ma simt dator sa va raspund:

tibor_mt : poti veni doar cu cei 13.000 EUR cash, nu e nevoie de mobra. Multumim pentru urarea facuta ("distractie placuta"),noi astia din clasele superioare apreciem urarile de bine

korben : noi, demiurgii cu CRF1000L,facand parte din Olimpul moto, suntem predispusi la a comite discriminari majore, dealtfel naturale si specifice celor din clasele superioare, fie ele numite GS, CRF1000L sau 1290 ADV ... sunt sigur ca ne intelegi ...

boieru' : de admirat profunda intelegere a fenomenului ! Desigur ca nu ne sufera nimic de la Sheraton in jos, jacuzzi in loc de cascada, minimum Chivas in loc de palinca, homar in loc de tuci si covor asfaltic dedicat pentru mobre, asa cum sade bine unora ca noi cu nasul pe sus. De aceeasi perspicacitate rar intalnita la clasele inferioare ai dat dovada si in privinta mobrei :BRAVO. Singura greseala pe care dealtfel o trecem cu vederea este in privinta numarului scaunelor : deocamdata vreo 10 si sper sa creasca .. :

stokerel : esti pe aproape ... ai uitat sa adaugi nipluri negre si sea albastra ! Obligatoriu in monoclubul asta !!!

 

No si acum, un final apoteotic : ati facut din tantar armasar. Nu e vorba de nici un club exclusivist,de aere superioare, nici de o intrunire moto traditionala si repetabila, nu e vorba de lipsa de respect pentru ceilalti "Africani"sau ceilalti motociclisti, pur si simplu "zece de rosu" a propus o simpla intalnire intre posesorii acestui model pentru a schimba o vorba despre "bunele" si "relele" modelului si a ne impartasi experientele placute sau mai putin placute cu mobra asta. Cine are ochi sa vada, urechi sa auda si minte sa priceapa, va intelege, cine nu, nu. Sa auzim de bine ... :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Voi, cei ce ați dat 13000 de euro pe Africana noua, ați dat și simțul umorului? Felicitări, sunteți 10 supărăcioşi. Scuze, 9, pentru ca Mircea e chiar ok. A fost la întrunirile noastre, și-a rupt un picior, s-a făcut bine, și a venit iar la noi cu Africana cea nouă. Nu i-a fost rușine cu noi, și nici nu s-a spart în figuri cu noua motocicletă. Ne-a dat-o și noua sa facem o tură, sa vedem cum e, ne-am bucurat de ocazie, și am continuat sa ne distram fără să facem "discriminari". 13000 de euro te fac doar posesor de motocicleta, nu motociclist.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Boieru', nu il mai incrimina pe Mircea, fiindca este posibil sa fie dat afara din clubul exclusivist

Totusi, presimt ca el, cu pipa lui, si curatand coaja la cartofi, parca nu este derenjat de faptul ca pe langa el mai sunt si alte africane din alta patura sociala

Apropo, ai dreptate privind simtul umorului..

By The Way, Exclusivistilor, va asteptam la intalnirea de la Nadrag in primul Week-End din iunie.

Promitem ca rezervam locurile de cort, in zone fara urzici

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Kristian K changed the title to Honda Africa Twin CRF 1000 si 1100
  • Kristian K pinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...