Altair Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 Eu sunt printre cei care au iconita pe motor (si pe conserva) In cazul de fata Maica Domnului, care era pe iconita, se pare ca a salvat o viata, cea a singurei persoane nevinovate din acciodent. E mult, e putin ? Fata este vinovata ca s-a urcat cu el (cunoscut de cal breaz) pe motocicleta si i-a incredintat viata si sanatatea, a fost alegerea ei si trebuie sa traiasca cu asta acum. Poate chiar faptul ca o avea in spate l-a facut pe decedat sa-si depaseasca limitele in dorinta de a o da pe spate si i-a iesit invers. Cat despre iconite, e clar ca iconitele ajuta, pe Volvo s-au instalat iconite inainte de centuri de siguranta si au salvat mii de vieti. E deasemeni demonstrat stiitific ca ABS-ul lucreaza de trei ori mai bine ajutat de iconite si trei cruci inainte de contact. E insa intotdeauna necesar sa ai iconita in fata si semnul pestelui in spate ca sa fii ferit din toate partile. Daca poti sa-ti pui si doua cadelnite cu tamaie stanga dreapta si mai bine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergiu_Q Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 chiar nu v-ati plictisit ? gata...omul a murit...fata o sa-si revina...reisarii o sa mearga cum mergeau si pana acum, daciotii de 70 de ani tot aiurea o sa mearga...printesele tot o sa-si etaleze bucile pe locul din spate. cine a avut ceva de invata din asta...sper ca a invatat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiD Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 Ati dat-o in diverse. Am vorbit cu mama Roxanei acum 1-2 ore, operatia la femur a decurs ok, dormea. Va primi vizite probabil spre sfarsitul saptamanii, deoarece se afla inca la terapie intensiva. Vorbeste, manaca orice.. Cam atat am aflat. Sanatate! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_k1000_ Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 Dumnezeu unde era cand s-a intamplat asta? http://www.bzi.ro/exclusiv-scene-incredibile-cu-masina-unui-preot-in-centrul-iasului-foto-video-320226 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simina Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 In pauza de masa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ianachim Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 Dumnezeu unde era cand s-a intamplat asta? http://www.bzi.ro/exclusiv-scene-incredibile-cu-masina-unui-preot-in-centrul-iasului-foto-video-320226 in cazul de fata se aplica DIRECT PROPORTIONAL CU TAXA DE INMORMANTARE SI SPAGILE AFERENTE cu cat lua mai mult de la amarati cu atat cadea de sus masina credinta e ceva .......aplicatibilitatea ei si popi......cu totul altceva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidiubordeut Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 Ati dat-o in diverse. Am vorbit cu mama Roxanei acum 1-2 ore, operatia la femur a decurs ok, dormea. Va primi vizite probabil spre sfarsitul saptamanii, deoarece se afla inca la terapie intensiva. Vorbeste, manaca orice.. Cam atat am aflat. Sanatate! Poate misca piciorul operat si in cateva zile o sa fie mutata la Ortopedie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOS36 Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 Concluzii dupa un lung topic: Faptul ca isi ingrijea meticulos motoreta nu are nici in clin nici in maneca cu stilul de mers si/sau priceperea. Faptul ca ai sau nu talent sau know-how e irelevant cand intri cu 150 in lateralul unei masini. Tot la fel mori. Poti foarte bine sa mori ca iti cade un ghiveci in cap, mergand pieton pe trotuar. Sau poti sa mori in timp ce mergi cu moto cu 200 cand intoarce unul peste tine. Sau ca Tiberiu Tudose mergand cu 70 la ora. Conteaza insa este probabilitatea statistica de a ti se intampla. Daca gandesti ca mie nu mi se poate intampla asa ceva - you're wrong. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melciu Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 Departe de mine gandul de a face caterinca pe sectiunea accidente. Cei care ma cunosc stiu ca am tratat cu seriozitate subiectele accidentelor. Intentia mea era ca lumea (inclusiv eu) sa invete ceva din acele intamplari. In cazul de fata am ramas cu o mare invatatura: Cel de sus face minuni ! O afirm cu toata seriozitate atat pe acest forum, cat si la o eventuala intalnire fata in fata cu oricare dintre voi. http://www.youtube.com/watch?v=Rb9rk6M6cpE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jhn05 Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 cat scarba mi-e forumul asta....un motociclist a murit si pasagera e in spital si voi da-ti cu noroi !!?!?!!! insanatosire grabnica.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorinachos Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 (edited) Pai a-m dat si cu RIP, mai d-am si cu noroi. Nu? Edited October 16, 2012 by sorinachos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nike Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 Eu sunt printre cei care au iconita pe motor (si pe conserva). Te rog sa mi inregistrezi sunetul icoanei in curbe si pe stoopie, sunt curios cum te apara micuta de alte necazuri. In cazul de fata Maica Domnului, care era pe iconita, se pare ca a salvat o viata, cea a singurei persoane nevinovate din acciodent. E mult, e putin ? Asta veti decide voi. CUM A SALVAT ICOANA VIATA FETEI?? A adus medicamente, a operat-o, carat-o, ajutat-o??? CUM?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B.B. Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 (edited) cat scarba mi-e forumul asta....un motociclist a murit si pasagera e in spital si voi da-ti cu noroi !!?!?!!! Cat mi-e scarba de analfabeti. D-a ma-h, da-m cu noroi. )) insanatosire grabnica.... Multumesc, dar nu sunt bolnav... Edited October 16, 2012 by Belbody Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaggT Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 pana la urma e vb de autosugestie...vorba aia "whatever works..." multa sanatate fetei! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nervOptik Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 Dumnezeu unde era cand s-a intamplat asta? http://www.bzi.ro/ex...to-video-320226 Era cu lautarii ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
silencer Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 multi oameni cu prieteni imaginari si pe aici. da ma, dumnezeu a salvat-o pe fata, nu salvarea, nu doctorii, nu spaga, nu MEDICINA. doar rugaciunile tale si a restului de credinciosi au salvat-o. deci pentru ionut n-a mai avut loc, a putut sa aranjeze doar pentru ea. ba chiar, probabil accidentul s-a petrecut ca nu-l gasea moartea pe batran acasa. ionut si-a indeplinit misiunea, asta era menirea lui pe pamant, dupa logica asta cu miracole si zeitati.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jhn05 Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 (edited) Cat mi-e scarba de analfabeti. D-a ma-h, da-m cu noroi. )) Multumesc, dar nu sunt bolnav... nu-i nimik...la toti ne vine randul...mai devreme sau mai tarziu,mai usor sau mai rau toti o patim......acum sa nu ne arda si noua de caterinca... Edited October 16, 2012 by jhn05 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B.B. Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 multi oameni cu prieteni imaginari si pe aici. da ma, dumnezeu a salvat-o pe fata, nu salvarea, nu doctorii, nu spaga, nu MEDICINA. doar rugaciunile tale si a restului de credinciosi au salvat-o. deci pentru ionut n-a mai avut loc, a putut sa aranjeze doar pentru ea. ba chiar, probabil accidentul s-a petrecut ca nu-l gasea moartea pe batran acasa. ionut si-a indeplinit misiunea, asta era menirea lui pe pamant, dupa logica asta cu miracole si zeitati.. A mai explicat colegul SSSS aici dar se pare ca a fost sters. In cazul lui Ionut iconita era expirata, si Dumnezeu nu iarta chestiile astea. Asa cum autoritatile in unele tari urmaresc cu un sistem de camere vignetele autovehiculelor asa si Doamne Doamne scaneaza iconitele aflate in trafic. In cazul lui era expirata de prea mult timp (se vede pe video no2 ca era putin flendurita) si pedeapsa aplicata de Dumnezeu a fost anularea certificatului de nastere si eliberarea certificatului de deces. Asa ca, aviz posesorilor de iconite si cruciulite, nu au efect daca nu sunt platite cotizatiile la zi la biserica. Degeaba ai o iconita daca nu e sfintita recent, macar bi-anual. nu-i nimik...la toti ne vine randul...mai devreme sau mai tarziu,mai usor sau mai rau toti o patim......acum sa nu ne arda si noua de caterinca... Ti se pare fair play ce faci tu? Eu te fac analfabet (si esti) si tu pentru asta imi urezi moartea?? OMFG OMFG! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 Ti se pare fair play ce faci tu? Eu te fac analfabet (si esti) si tu pentru asta imi urezi moartea?? OMFG OMFG! si-o face si acum dupa ce a bagat-o pe paraschiva la umbra. io n-as mai iesi cu mobra pana nu mai pupi o moasca ceva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-UFO- Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 Se cere crearea unui topic despre matanii amulete iconite si cruciulite. Un pole cu "Daca credeti ca va protejaza". Da/Nu Si un pole cu unde il/le purtati: Gat/Portofel/Locuinta/Masina/Motocicleta/Tatuaj. (multi vote) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackd1rt Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 Loud crosses save lives! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northern_freyja Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 (edited) Loud crosses save lives! http://www.trombon.ro/national/politia-rutiera-recomanda-echiparea-masinilor-cu-lanturi-cu-cruciulita Oare la faza cu "cauta-l" se referea sa ii dai tare ca sa faci poc si sa ajungi la Doamne-Doamne? Edited October 16, 2012 by northern_freyja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danny_nt Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 io n-as mai iesi cu mobra pana nu mai pupi o moasca ceva O ce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackd1rt Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 O fleasca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 O ce? singularu de la moaste incultil-or Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts