Sari la conținut

Incepator pe GSXR 1000


karate-kid
 Share

Postări Recomandate

Salutare , De ceva timp ma bate gandul sa imi achizitionez o motocicleta , am pus ochii pe un GSXR 1000 K7 , imi place f mult , dar am ceva dubii in privintza alegerii .. oare nu i prea puternic pt mine ? precizez , ca am 1,75 m si vreo 75 kg , permisul il am de prin 2005 si am mers constant cu masina , cat A o am de vreo 3 ani... si am reusit sa acumulez vreo 30k km cu un maxiscuter de 500 cc .. oare aar fi trebuit sa ma gandesc la un 600 cc ? 750??? nu intentionez sa schimb recent motorul de aceia mi am propus sa iau 1000 .. mai mult la sfatul unui prieten care m a sfatuit sa sar peste 600 ca ma plictisesc repede de el .. el calareste un gsxr de 750 ... si ar cam vrea sa l schimbe si el sa isi ia miar .. .. voi ce parere aveti ? orice parere este bine venita . Multumesc anticipat si sper ca opiinile voastre sa ma ajute sa iau decizia potrivita .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 133
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Tu ai citit ceva din forumul asta ?

Nu cred !

Exista 1 mil de pareri si toate sunt: NU-TI LUA MIAR !!!!

Si crede-ma asta o sa fie cel mai prietenos post ce-l primesti.

Tine-te bine.

Si mai documenteza-te si tu inainte sa deschiz topicuri din astea. :disappointed:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

te prostesti cu miara, eu iti recomand zzr 1400 , quad-turbo , 60 % benzina cu 40% metanol si nu uita , neaparat sa ai butelie cu NOS ca altfel te plictisesti repede de mobra.

Sa lasam la o parte gluma prosta, inante sa te gandesti la 600 , 750 , 1000 treci pe la un poligon , o sa fi surprins ca nu poti sa faci un 8 de poligon cu un motor de 250 cc. Motorul are centrul de greutate mai sus, roti mai mari deci trebuie sa te adaptezi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Altu' ma? Bine macar ca are permis...

Ceva de 600 clar ...R1 te tine toata viata.

 

..SAU ia la scotocit forumu' asta.

Editat de SiD
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ia-ți omule ce vrei, n-asculta de săracii de noi ce-aveam puța mică cât cilindreea.

 

Fă ce-ți dictează inima, că-i viața prea scurtă c-a să sari din compromis in compromis.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare , De ceva timp ma bate gandul sa imi achizitionez o motocicleta , am pus ochii pe un GSXR 1000 K7 , imi place f mult , dar am ceva dubii in privintza alegerii .. oare nu i prea puternic pt mine ? precizez , ca am 1,75 m si vreo 75 kg , permisul il am de prin 2005 si am mers constant cu masina , cat A o am de vreo 3 ani... si am reusit sa acumulez vreo 30k km cu un maxiscuter de 500 cc .. oare aar fi trebuit sa ma gandesc la un 600 cc ? 750??? nu intentionez sa schimb recent motorul de aceia mi am propus sa iau 1000 .. mai mult la sfatul unui prieten dusman care m a sfatuit sa sar peste 600 ca ma plictisesc repede de el .. el calareste un gsxr de 750 ... si ar cam vrea sa l schimbe si el sa isi ia miar .. .. voi ce parere aveti ? orice parere este bine venita . Multumesc anticipat si sper ca opiinile voastre sa ma ajute sa iau decizia potrivita .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

... , am pus ochii pe un GSXR 1000 K7 , imi place f mult , ..., permisul il am de prin 2005 si am mers constant cu masina , cat A o am de vreo 3 ani... si am reusit sa acumulez vreo 30k km cu un maxiscuter de 500 cc .. oare aar fi trebuit sa ma gandesc la un 600 cc ?

 

O sa-ti rupi gatul cu miarul, asa ca ia-ti linistit 600. Nu o sa plictisesti repede de el. Eu am A-ul din 2007, si inca nu simt nevoia de 1000. Sau, daca totusi vrei de 1000, incearca un Suzuki SV 1000 S, sau, in cel mai rau caz, o Yamaha FZ1.

Bafta in alegere!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ar trebui sa privesti avantajele si dezavantajele unui motor de 1000 fata de unul de 600.Miarul mai mult il chinui in Bucuresti...se incinge,consum mai mare,etc.Diferenta in acceleratii nu o sa simti,mai ales ca ai experienta doar pe scuter,deci nu o sa ii dai gaz mult timp de cand o sa ti-l iei.O sa te trezesti cu un monstru sub tine,fara sa stii sa-l controlezi,samd.

Daca te hotarasti sa ti-l iei totusi,iti doresc mult succes! bigstar.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

prietene un 600 iti este mai mult decat suficient, si ca sa inveti sa mergi bine cu ala, tre sa iei niste cursuri pe circuit si sa treci des pe acolo si sa mai faci cateva zeci de mii de km pe curbe! Asta daca vrei sa te dai.

 

Daca vrei motor de show-off sau sa-i dai gaz in linie dreapta ia-ti miar, hayabusa, zx14, dar...doamne-ajuta la prima curba mai stransa asa..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

baaaa,voi nu vedeti in pl--m cate accidente?!!!!luati-va dracu motoare mici si incepeti usurel,ce naiba iti trebuies tie 180 de cai cand deabia reusesti sa te tii pe motor ,mai si intrebi daca la inaltimea ta e adapta...pffff...frate....cam ce specie de om e ala care te sfatuieste ca incepator sa te urci pe un animal de 1000?frate daca e sport si 600 poate fi mult(aaa P.S. mi-a placut aia cu numele de user),BAI NENE CAND MAMA DRACULUI OR SA INTELEAGA MULTI CA MOTORUL E DE DISTRACTIE DE PASIUNE?!! NU DE FITE!!

 

aa si inca ceva prietene,ziceai ca vrei sa-l tii mult,pai ia-ti gsx-r 1000 ca sigur o sa-l tii mult,mai ales ca esti incepator :kick:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dupa ceva ani de mers pe motoare am avut pe mana un gsxr 1000 al unui prieten. e o gluma sa iti iei miar fara sa ai cativa ani buni de motociclism in spate!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator sarpente

ia ti miar nu te lua dupa lume ca i invidioasa :clap: oricum daca tragi de sarma iti vei sparge fata si cu 1000 si cu 600 ambele sunt puternice pentru un incepator insa ambele stiu sa mearga si incet daca esti cu capul pe umeri acceleratia sta la tine in mana nu ti trage nimeni de ea experienta o capeti in ani si kilometri daca esti ponderat daca nu nu mai apuci :baubau: daca ar fi sa alegi dupa abilitatile care le ai acum ti ar trebui un 400 sau un super moto sau enduro mai mic nu un ss dar asta numai tu poti sa decizi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...