Sari la conținut

fuga de la locul faptei


cubiq
 Share

Postări Recomandate

Buna seara,

 

Nu stiu daca e tocmai locul potrivit pentru acest mesaj(daca nu, rog administratorii sa-l mute) dar...

 

09/10/2012, ora ~21:45, Bucuresti, Mega Image-ul din Aviatiei(Alexandru Serbanescu intersectie cu Caramfil), parcat un Suzuki GS500(al meu) in parcare, pe mijlocul unui loc de masini(locul din stanga liber, locul din dreapta liber). Am lasat-o pe cricul lateral, bagata in viteza, si in 5 minute(poate mai putin) am gasit-o trantita pe stanga... soferul a plecat imediat(a se citi a fugit) dar o doamna a vazut faza si m-a asteptat sa-mi comunice ca era un Q5 alb, B-08-UGT. Cei de la Mega Image au confirmat pe camera, se vede bine fata barbatului dar nu se vede clar nr.

 

Avarii la prima vedere: maneta ambreiaj rupta, ghidon indoit, manson stang avariat...

 

Ceva idei, sugestii...??? Unde dracu' s-o mai parchezi in conditiile astea!

 

Reflexul a fost sa ma sui sa fug dupa el... daarr... cand sa apas ambreiajul, stupoare!!! Ia-l de unde nu-i(era pe jos)!

 

Multumesc!

 

PS: am patit o data sa dea un taximetrist peste mine cu mine pe motocicleta, stand frumos la un cedeaza si el coborand de pe trotuar!! claxoane disperate, urlete... s-a oprit intr-un final dupa ce nu mai avea mult si ma dadea jos! "nu te-am vazut!", a fost replica lui! tare!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 62
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Problema e ca nu mai pot sa pornesc motocicleta fara maneta de ambreiaj(am avut un pic de noroc stau aproape si am impins-o pana acasa).

 

Si cred ca la politie vor sa vada si motocicleta, nu? Insa daca schimb maneta de ambreiaj si ma duc acolo dispare o parte din dauna. Offf... ce oameni!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ai timp 24 de ore sa faci rost de o platforma sau o sufa daca te tine sa o duci la sectie , sau spui ca nu poate fi mutata din cauza accidentului si daca au oameni poate vine cineva la fata locului sa faca poze

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

multumesc de sfaturi!

 

intr-adevar, am gasit si eu asta: http://bpr.b.politiaromana.ro/index.php/birouri-tamponari.html si se pare ca ar trebui sa ma duc cu ea acolo. cu sufa nu ma tine. ma gandesc sa ii pun o maneta de ambreiaj, sa ma duc pana in apropiere de politie si apoi sa ii pun la loc ciotul ala. e urat din partea mea dar in fond nu mint cu nimic...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La politie in 24 de ore, nenea se alege cu dosar penal :rolleyes:

stai jos, nota 4! nu e accident cu victima. ii ia abecedarul pe trei luni, amenda...pluc ca poate sa declare ca nu a vazut. nu mai face afirmatii daca habar nu ai legislatie. la un moment dat, cineva o sa te creada si e cam periculos1

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai daca ala e amenintat cu un dosat penal, si avand in vedere ca are un Q5 (daca n-o fi fost furat), cred ca o sa sara cu bani sa scape de plangerea ta.

 

Ca un act de spirit civic, ar trebui sa-i faci cat mai multe probleme, poate pe viitor casca ochii mai tare. Daca era un copil in locul motorului tau?

 

Edit: da, intre timp mi-am dat si eu seama ca probabil nu o sa i se faca dosar penal, dar alte probleme da. Cat de nesimtit trebuie sa fi sa ai ditamai jeepanu, sa dai cu curu fara sa te uiti si dup-aia s-o tai ca sa nu platesti cateva sute de lei pentru boacana pe care tocmai ai facut-o?

Editat de Paladin
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La politie cu blondele astea in ''gipuri''.

 

macar daca era o blonda ;) dar cei de la mega image mi-au zis ca pe camera apare un mascul! o sa ma duc maine cu mobra la politie sa declar accidentul si sper sa-i ia permisul! desi cum bine ziceati probabil o sa sara cu niste bani si asta e... da' nu mai bine imi dadea mie? daca-si mai cerea si scuze ma culcam chiar linistit! mare lucru sa zici ca ai gresit! in fine... prea multi tarani!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Atunci cu blonzii in ''gipuri'' :bounce:

 

Nu il ierta! Macar sa iti plateasca reparatia, daca viitoare sa fie mai atent.

 

 

Foarte multe accidente le fac cei in ''bimveuri'' sau alte masini scumpe. Au bani, relatii nu ii mai baga nimeni la bulau.

Tot ala sarac, care din o gresala nevinovata zgarie un ''bimveu'', intra la polite, ca un mare infractor. :angryfire:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca vehiculul avariat nu se mai poate deplasa, politia trimite grupa operativa unde ai mobra pentru a efectua cercetarea la fata locului ( CFL-ul) suna la numarul sectiei de pe raza careia s-a intamplat fapta sau du-te la sectia de politie respectiva si spune-le ce ai patit. oricum daca era in parcare, nu se pune problema de luat permisul, dar ii poate face dosar pentru distrugere numai dupa plangerea prealabila a proprietarului mobrei. De filmare tot politia va face rost, inaintand o adresa catre firma de paza al Mega Image-ului respectiv. Sa ne spui si noua ce ai rezolvat acolo...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Depinde de parcare. Parcarile amenajate gen Carefour, billa, plaza, metro s.a.m.d. Sunt private, NU sunt drumuri publice. Acolo daa ai dat peste un vehicul cu masina ta nu mai raspunzi cu permisul, raspunzi cu un dosar penal de distrugere. Parerea mea e ca trebuie sa te duci la politie si te vor invata cei de-acolo ce sa faci. Si ei au boala pe partari d-astia cu Q5-7.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deobicei fug aia care au servit ceva.

 

Ospătarii? Ori aia serviți cu ceva?

 

Ontopic - caută nr maÂşinii pe gugal, poate dai de proprietar la asigurări, etc. Apoi cu puțin tam tam vine singur sa dea banu, aÂşa a făcut un băiat cu un monster dat pe jos de o tanti grabita, cand s-a strâns latul a apărut brusc fiul generos.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Primul lucru pe care l-am facut asta a fost... am cautat pe google! Dar nimic! Am un amic politist si, daca nu rezolv cu politia, ma gandesc ca poate-mi face el rost de date de contact.

 

La politie am sunat chiar acum, la accidente usoare sector 1, si mi-au zis ca trebuie sa ma duc cu motocicleta la ei pentru poze... cica nu vin ei.

 

Merci inca o data pt sfaturi!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...