Sari la conținut

Camere HD pe Moto - Totul Despre


John Paul
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 3,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am văzut ca sunt dar ma gândeam sa nu fie diferența de calitate față original și sa se desfacă sau ceva... Nu ca asta nu s1ar fi rupt ampulea

Editat de yoyo_man
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si a venit chinezaria, adica Isaw Edge. Fiind la prima action camera habar nu am cu ce se mananca si nu am cu ce sa compar, din primele teste personal mi se pare ca e o camera decenta raport calitate/pret, adica 800 lei, care include si o baterie extra.

 

Asta este primul test, fara editare de nici un fel ca oricum habar nu am cum se face. Am downloadat cumparat Adobe Premiere Pro sa vad care-i treaba. Oare gif-uri pot sa lipesc peste clipuri? :alcy:

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

I-a rămas cuiva pe acasă un sistem de închidere al carcasei de gopro 3?

Nu stiu daca gasesti prinderea aia, poti lua alta carcasa si ii pui prinderea pe carcasa originala, cele 3rd part e posibil sa aiba vignetare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

A murit topicul asta, hai sa-l mai resuscitam.Gitup anunta 2 noi modele:modelul G3 ce vine cu un senzor Sony IMX117, ecran cu touchscreen, dual-camera (a 2-a camera se achizitioneaza separat si se conecteaza la camera G3), GPS (aici am de obiectat, mi-ar fi placut ca modulul GPS sa fie integrat in camera, din pacate acesta se achizitioneaza separat si se conecteaza la camera prin miniUSB, adica....cabluri legate, si probabil camera nu mai devine waterproof ceea ce mie nu imi place deloc) si inca un model F1, prima camera 4K, insa si aici am de comentat, nu-mi place design-ul, momentan pentru cea din urma nu am informatii exacte.

post-43306-0-52832900-1502397958_thumb.jpg

post-43306-0-49799900-1502397959_thumb.jpg

post-43306-0-12752700-1502397960_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

130$ in China, a 2-a camera ce se ataseaza mai costa inca 50$.Vorbim de pachetul Propacking, cu accesorii incluse.


» Post actualizat in 11 Aug 2017 08:10

L.E:Pentru Romania inca nu stiu, am sa anunt la momentul respectiv.

Editat de Minu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Ba cam este mare sfaraiala :) Are niste chestiute care il fac substantial mai bun. Nu neaparat alea de pe foaie (ca are 4k cu multe fps-uri and stuff) ci chestiile de baza pt care a fost gandita - cum filmeaza si cum fotografiaza ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hmmm, sa vedem cu ce vine nou.Vad ca au introdus si ei, in sfarsit, 4K@60FPS, am o banuiala mare ca e acelasi senzor care e si pe YI 4K+, au renuntat la Ambarella si vor folosi un procesor GP1 dezvoltare proprie, sa vedem cum se descurca si cat de mult se incalzeste.Daca reusesc sa aiba si stabilizare video la 4K (la fel ca YI 4K+) au o bila alba, in rest din pacate nu vad ca vin cu nimic nou din spate si au cam pierdut stafeta (un exemplu e Gopro Hero5 care a venit cu stabilizare video abia la 2 ani fata de concurenta din Asia).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hmmm, sa vedem cu ce vine nou.Vad ca au introdus si ei, in sfarsit, 4K@60FPS, am o banuiala mare ca e acelasi senzor care e si pe YI 4K+, au renuntat la Ambarella si vor folosi un procesor GP1 dezvoltare proprie, [...] in rest din pacate nu vad ca vin cu nimic nou din spate si au cam pierdut stafeta (un exemplu e Gopro Hero5 care a venit cu stabilizare video abia la 2 ani fata de concurenta din Asia).

 

Man, cum am mai zis in spate, comparatia gopro vs chinezarii este cam ca logan vs audi. Ambele sunt masini, loganul e mult mai ieftin, merge foarte ok, cari porcul cu el etc. Dar plm, cam atat :) Dpdv al calitatii (atat imagine cat si constructie and stuff) nu suporta comparatie.

Astea cu "abia dupa x ani au venit si ei cu nu stiu ce" e tot un fel de pai loganu meu avea carlig de remorcare de nu stiu cand.

Raport calitate pret chinezariile sunt f bune. Cine vrea ceva ieftin cu care sa filmeze ok, aia e calea. Cine vrea calitate, mai scoate niste banuti (da, chiar dublu) si isi ia gopro.

 

De H5 personal nu am fost foarte incantat deoarece au umblat la modul in care "arata" imaginea, atat foto cat si video. Dar h6 e altceva. Dynamic range foarte bun, cum lucreaza in lumina slaba etc.

O sa vin curand cu niste cadre trase cu h6.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

te referi la "papucul" curbat? daca da, o sa caut pe acasa sa vad daca am vreunul ramas.

eu nu mai am nevoie ca am luat un set de prinderi de gopro si un adaptor pt sony :)

Salut,

Da, "papucul" unul d-ăla negru ca aici (http://www.f64.ro/sony-vct-am1-suport-aderent-pentru-sony-action-cam.html).

Mulțam mult de tot.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am un gopro hero3 silver de cativa ani, cred ca de cand a aparut. Mi-a venit in cap sa il vand si in primavara cand mai scad preturile, sa imi fac un upgrade. Momentan am vazut ca hero 5 resigilat la emag ar veni vreo 16, la care mai trebuie sa adaug cateva milioane pentru carcasa pentru ca s-au smecherit si nu o mai ofera in pachet si in plus cateva baterii. Asa ca m-am gandit daca sa iau un hero 4 black, tot de la emag cu garantie. Doar ca din ce vad pe reviews, nu e mare diferenta de calitate.Cred ca o sa o pun la vanzare cu un pret mai mare si daca e sa o vand asa, mai pun 300-400lei si iau 4 black doar pentru 1080p cu 120fps parca.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

trebuie sa adaug cateva milioane pentru carcasa pentru ca s-au smecherit si nu o mai ofera in pachet

Faci scufundari la mai mult de 10m ? Pt ca "smecheritul" consta in faptul ca nu mai ai nevoie de carcasa la h5 si 6 :) E ceva mai compacta si e direct water/chestii naspa-proof. Cel mult ii pui o folie pe ecran daca te stii neindemantic.

 

In rest, ma indoiesc ca o sa o dai pe a ta la un pret care sa iti permita sa mai pui 300 si sa iei 4 black. Daca vrei upgrade destul de simtitor in ceea ce priveste calitatea imaginii cu o diferenta mica de bani, ia-ti un 3+ black.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu inteleg cum e Hero 5 waterproof fara carcasa. M-am bagat cu el langa o cascada (deci nici macar sub apa, doar stropeala mai serioasa), iar ecranul nu doar ca a devenit imediat nefolositor - mai mult, incepuse sa apese singur pe meniuri. Imi pare rau ca am dat banii pe el, tot cele doua 4 le folosesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Presupun ca ai o problema de etansare pe undeva. Daca ai garantie si nu este ceva cauzat de tine (gen ciupit o garnitura de la un compartiment sau ceva de genul asta), trimite-o sa ti-o schimbe.

M-am scufundat la 4-6m cu ea si nu am avut nici cea mai mica problema...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu e etansare, pur si simplu apa actioneaza touch screenul. Imediat ce il sterg, merge din nou. Daca il bag complet sub apa, touchul nu mai merge deloc. Asa e modelul... nu-s eu nebun :)

 

 

Bine, recunosc ca nici n-am aprofundat inainte sa vad daca trebuie sa-l blochez sau ceva... am incercat direct sa schimb modul video cand eram deja la stropeala. Epic fail.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aaaaaaaaa, am crezut ca iti intra apa in el sau ceva de genul asta... pai nah, ca nu poti folosi touchu sub apa nu inseamna ca nu e waterproof.... Majoritatea lcd-urilor cu touch capacitiv nu functioneaza sub apa. Folosesti butoanele. La 4 cum il folosesti sub apa ? :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...