Sari la conținut

Camere HD pe Moto - Totul Despre


John Paul
 Share

Postări Recomandate

  • 1 month later...
  • Răspunsuri 3,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu as avea asteptari prea mari de la ea. Parca mai degraba ar merge un SJCAM, sau un Gopro SH

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Problema aceste camere buget o reprezinta senzorul slab si bitrate-ul mic.
Cel mai bine, cred, este sa vezi reviewuri si comparatii pe youtube cu acea camera. Atentie insa, multi "revieweri" denatureaza rezultatele pentru ca majoritatea sunt afiliati.
Trebuie sa vezi care review este pe bune si care este umflat artificial.
GoPro, spre exemplu este recunoscut pentru gradul avansat de prost productie aduse filmelor realizate cu produsele proprii pentru a fi postate pe website-ul oficial si nu numai.
 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cum spune si Kosh mai sus, ii dau dreptate. O sa ajungi sa "te zgarcesti" sa iei una mai slaba ca apoi sa o vinzi sa-ti iei un gopro.

Mai degraba un gopro second decat orice altceva. In principiu eu sunt adeptul cumparatului de produse second-hand, mai ales cand este vorba de produse ce GREU se strica gen o camera gopro.

Un Hero 4 session de ex (vezi olx https://www.olx.ro/oferte/q-hero-session/ )gasesti la aprox 100 eur iar accesorii pentru ea sunt fara numar si ieftine. Este cea mai mica varianta si face treaba pentru ce folosim majoritatea. Sincer nu vad rostul sa inregistrezi 4k, din moment ce cu siguranta nu ai un PC corespunzator sa procesezi / editezi filmarile 4k si in plus, daca filmezi "pentru youtube" sau fb toata lumea se uita maxim 1080p.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E dicutabila treaba si cu GoPro-ul second hand.
Multi se plang pe youtube ca Hero 4 ar avea ceva probleme in timp. Cu timpul se degradeaza si incepe sa faca figuri. Ba nu mai accepta carduri, ba se opreste din neant, ba face figuri bateria noua etc.
Doar despre Hero 4 Black am auzit "nasoale".
Despre Session, nimic nasol pana acum.
De aceea am luat Sony-ul acu' doi ani. Initial cautam un Hero 4 Black dar studiind problema, am mers pe Sony datorita stabilizarii optice si mufei jack 3.5 ptr microfon extern.

Am vazut acum ca Hero 7 black pare mai buna decat Sony-ul meu la capitolul stabilizare si, cel mai probabil imi voi lua un Hero 7 Black pana in primavara.
Pe casca moto va ramane Sony-ul pentru ca are stabilizare buna deja testata de mine si, are mufa jack 3.5 ptr microfon extern.
"De mers pe strada", va fi Hero 7 ptr ca-i superior la stabilizare cand il tii in mana. Sony-ul nu poate face fata la mers alerg sau hotarat: zgaltaie imainea cand pasesti. Plus ca n-are ecran prin care sa vezi ce filmezi, decat o bratara separat pe care o am insa, e un lucru in plus care trebuie constant pus la incarcat...

Mai investighez.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am ramas la update-ul anterior 1.51 si nu ingheta ecranul iar cand ii dau shut down chiar se inchide. Cu ultimul update 1.61 face figuri, ingheata ecranul si trebuie sa scoti bateria, cand ii dai shut down ii ia 10 secunde pana se inchide, mi se bloca cand faceam photo timelapse..in schimb au rezolvat problema cu panning-ul si stabilizarea in lumina slaba. Astept urmatorul update sa rezolve bug-urile alea. Si da, am 2 microsd carduri din lista lor de carduri compatibile.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

stabilizator am, cum am spus si mai sus dar datorita vitezei si curbelor, giroscopul nu face fata si o ia pe aratura. cred ca o camera cu stabilizare doar pe o axa mi-ar ajunge (gen MotoGP).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Aveți idee unde aș putea să fixez o cameră pe FZ6S (semicarenată)? Am incercat să o pun pe brațul oglinzii, vine între oglindă și parbriz, dar oricât i-aș strânge șurubul tot se apleacă în spate la viteză puțin mai mare, mi-e să nu se rupă prinderea. În mână e f greu de mișcat odată strâns, chiar simt că flexează suportul/carcasa, deci presupun că acolo e un curent f puternic. Pe cască nu vreau s-o pun, vreau s-o fixez pe moto. De pe ghidon ar vedea prin parbriz, deci nu e pont, ar trebui însă un loc unde să nu o împingă curentul de aer așa tare. Am văzut că există niște suporți pt braț/antebraț, dar parcă tot nu aș vrea să o pun pe mine și nici nu garantez că ar fi ferită de vânt acolo.

Editat de john17
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Merci. Cred că parbrizul meu nu mai e atât de transparent, am să probez dacă iese ceva prin el. Acum mă uitam la un ham reflectorizant cu suport pt cameră, zice că se poate pune în 2 feluri și poate pe "obverse" vede peste parbriz.

-989544806876799544.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din cate stiu eu, pe partea de stabilizare exista doar:
1. GoPro Hero 7 Black (sau Session)
2. DJI Osmo Pocket
3. Sony FDR X3000 (p'asta o am eu)
Problema este ca nu sunt "ieftine", adica sar lejer de 1200RON

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poti sa-ti iei si o ieftineala (sau o camera SH) si un gimbal SH, dar tot spre 1000 lei te duci. Poate ar merita totusi.

Personal, mi-as lua un Gopro 2018 (un amis si-a luat sigilat de pe olx cu 600 lei acum 2-3 luni), l-as transforma in GoPro 5 din soft, dupa care m-as mai orienta catre un gimbal SH (daca tii neaparat la super stabilizare).

Editat de adidas
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...