Sari la conținut

accident piata rahova


BeerBelly
 Share

Postări Recomandate

Va salut pe toti, am observat si eu azi incidentul din tramvai 32` ... Ce pot sa spun am coborat imediat si am fost si eu sa vad.. Eu personal pot sa va spun tuturor ca am avut un accident dar nu de motocicleta ci de Moto-scuter ...multumesc lui dumnezeu ca am scapat, dar a fost destul de nasol. Numai pot sa imi amintesc destul de bine ce s`a intamplat ptr ca mi`am pierdut cunostinta,dar in orice caz Casca mea a fost sparta deasemenea si specific era casca "CAN" desii cu toate astea am suferit 3 operatii pe fatza si mi`am pierdut 5 dinti de sus. Si totusi nu m`am potolit, merg si in continuare pe 2 roti, este o pasiune dar o nebunie in acelasi timp, niste adevarati eroi pe 2 roti care nu sunt intelesi, oare ce ar trebuii sa facem sa fim vazuti de acesti neatenti soferi ??? Dumnezeu sa il ierte pe baiat, si sa il odihneasca in pace... ochii deschisi la drum ! Asfalt uscat TUTUROR !!!

 

 

of topic

 

in afara de faptul ca te lauzi ca ai dat cu prostu' de asfalt si de faptul ca bati campii cu gratie ai scris doar un sigur lucru de luat in seama, in rest visezi la eroi pe doo roti :) ai 18 ani??

 

mergi in continuare pe doo roti in tramvaiul 32 :) belet ai?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Total de acord cu tine Tiranspider. Insa, din pacate am tot observat ca mai sunt multi ca el. Intra mereu pe forumuri si vai....sa aolesc, etc. Mai scria unu mai sus, ca :" Vai, intru pe forum si vad numai din astea".....nu mai intra in pastele ma-tii si mergi pe strazi, plimba-te, plimbati-va, nu va aoleo, ce vad, ce nu vad, ca vai ca aia din masini nu ne vad, nu ne aud. BAi fratilor, sunt SCARBIT, SICTIRIT de pusti din astia peste masura.

VREI sa fii auzit? I-ati o toba sa se auda si nu mai milita ca un coclit ca nu ai orasul MUT. VREI sa inveti sa mergi pe mobra? MERGI nu sta pe forum.

A mai murit unu si ? Selectie naturala. Dumnezeu sa-L Ierte .Dar asta i se poate intampla oricui. Ce iti este scris....asa se va intampla. Daca mergi pe motor, parerea mea si o sustin nu este aceea ca -ti vei cauta moartea, poate numa sa te oologesti putin, nu mai mult.

 

Atata rahat mancat de pusti care se cred biciclisti...... .

Sper sa nu supar pe nimeni, iar daca supar ca doare-n spate. Asta este adevarul. NE LAMENTAM....dar suntem praf.

Parca si vad, ca iar vor aparea unii care vor spune ca domne ca nu stiu care sofer de masina este bulangiu, este asa mai departe, ca domne ca sa impartim fluturasi sa stie ei ca noi "existam " in trafic...etc.........labareala ! ! !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

baiatului ii sarise casca, era pe sosea facuta varza cu 10m inainte de el, motorul 20-30-40m mai in fata de rider. prin zona trecea un echipaj smurd dar nu a putut sa-l preia pt ca avea deja un pacient si legea nu-i da voie, a ramas doar pt prim ajutor. Avea o hemoragie interna f urata si o pozitie nefireasca. A acrosat bordura de langa linia de tramvai, avea cam 60km/h in momentul imactului din spusele martorilor. Tot de la martori un audi TT ar fi iesit fara sa se asigure de pe o strada laterala si de acolo tragedia. Nu am vazut nici un audi TT oprit in zona, doar o octavia 2 rosie neatinsa, dar probabil era gura casca ca si noi toti.

Editat de ziemenz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

din pacate Andi nu mai e printre noi. sunt varul lui. este ceva incredibil. nu mai stau pe forum momentan.

Imi pare sau sa aud asta, condoliate tie si familiei!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va salut pe toti, am observat si eu azi incidentul din tramvai 32` ... Ce pot sa spun am coborat imediat si am fost si eu sa vad..

...........

...................

Pai ma asteptam sa povestesti ce-ai vazut nu ce-ai patit tu cand ai cazut, pentru aia fa un topic separat.

Ai vazut sau n-ai vaut ce s-a intamplat?

Daca da, povesteste!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...