Sari la conținut

DRZ 400s Padure


Postări Recomandate

Salutare tuturor... postez si eu aici un filmulet facut de mine (destul de neinteresant :)) ca sunt incepator). Sper sa va placa... mai exista si o cazatura pe undeva pe acolo dar totul este bine :). Sper ca in curand sa imi gasesc si eu ceva persoane cu care sa ies ca pana acum am zis sa merg solo, ca sa ma invat cu motoreta, mai ales ca este prima mea motoreta de gen. (eu venind dupa 12 ani de mers numai pe vitezane) Oricum tot ce pot sa zic este ca nu se compara cu ceva de pana acum...totul este mult mai distractiv si nu ai cum sa te intorci acasa suparat...tot timpul ai zambetul pe buze:))

http://www.youtube.com/watch?v=-0hbJo8K1jA&feature=plcp

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am pus-o la vanzare ca vad ca oricum nu se vinde nimic pe vremea asta... daca obtin un pret corect pe ea o dau sa imi iau un wr de 450 sau un 400-450 exc tot de enduro. Imi place prea mult sa ma plimb prin paduri ca sa renunt la sportul asta :) este extrem de tare si de fun...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intreb pt ca ma tot uit pe anunturi dupa o mobra in genul asta, Vreau ceva cu care sa ma pot da prin paduri si pe forestier la munte dar sa o pot si inmatricula in caz ca o mai folosesc prin Bucuresti si imprejurimi desi prin aglomeratie prefer 4 roti.

Ce alte modele ar fi recomandate pt ce vreau eu si daca e posibil si cu scarite pt pasager pt o plimbare lejera la munte ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai ti-o recomand pe a mea:)) are tot ce trebuie inclusiv scarite pasager... eu vreau ceva mai puternic. Daca vrei sa tina cu casa iti recomand asa ceva(drz) daca nu ai probleme cu banii si poti sa bagi relativ des in ea iti recomand wr450, crf450x, exc etc...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acum fara nici o gluma... daca vrei ceva care sa tina cu casa si sa fie si ok iti recomand drz, asta daca nu vrei sa treci la hard enduro. pt forestier si soft enduro chiar si un pic mai bine de soft poti sa iti iei linistit drz. Eu il recomand cu drag. Este o motocicleta fiabila si nu este costisitoare la intretinere.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Detaliaza putin, te rog, locatia plimbarii. Ma intereseaza si pe mine de-o plimbare prin padure asa mai light, cu Domi din dotare sau chiar cu MTB-ul.

Multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai atunci este vb de padurea tunari...Cea de pe dr cand te duci de la tunari spre otopeni pe centura. Este si o unitate militara pe acolo si daca nu ma insel era inainte reprezentanta Suzuki.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare. Daca te refereai la anuntul cu drz-ul uite aici. http://www.pro-bike.ro/forums/topic/93127-vandschimb-drz-400s-2007/ cosumabilele schimbate recent, mai dau si pinionul si foaia stoc noi si nemontate. Pretul desigur este discutabil dar in limita bunului simt mai ales ca eu am bagat ceva bani in ea dar aici e doar vina mea ca nu am stiut de la inceput ce vreau. Acum ca am vazut ca imi place maxim treaba asta cu enduro vreau un enduro pur sange gen WR 450F, KTM 400-450-525, CRF250/450X, etc...Daca esti interesat nu ezita sa ma contactezi :) motoreta o poti verifica la orice mecanic vrei tu chiar si la reprezentanta pt ca stiu ce am si cum se prezinta atat estetic cat si mecanic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Merci de informatii, am vazut pretul.Nu zic ca e mare sau mic dar eu nu-mi pot permite sa dau mai mult de 2000 si asta la anu' prin iunie.Probabil o sa-mi iau un model mai vechi decat al tau.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stai linistit ca nu este nici o problema... ideea ca pana la anu in iunie preturile mai scad... si nu vb doar de mobra mea ci in general...asa ca cine stie ce iti mai vine in cap pana atunci in materie de mobre ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

felicitari Alexe,sa le spui apropiatilor pe unde mergi daca mai pleci singur ca or sa te gaseasca astia abia la primavara dupa dezghet kidding

eu am mers pe ploaie si noroi cu una asemanatoare si mi-am zis Tatal Nostru de nu stiu cate ori pana am ajuns inapoi cu ea,mai era si inchiriata :))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...