Sari la conținut

N`am scanteie Yamaha Fzr


George2013
 Share

Postări Recomandate

CDI-ul si releul de incarcare ar fi bine sa le incerci si sa le testezi bine inainte sa dai banii pe ele. Pot avea hibe care se manifesta in sarcina sau in mers sau dupa ce se incalzesc/sunt supuse la socuri si iti petreci ma mine o iarna intreaga luand instalatia electrica la rand sa iti dai seama de la ce e.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deci...am ajuns acasa in sfarsit, m`am apucat si am montat motorul cat sa stea pe roti...Ce am observat momentan este: contact distrus, este la locul lui dar butucul e facut terci n`ai unde baga cheia (intra degetul) apoi la cutiuta cu sigurante, in jurul unei sigurante este prajit plasticul,...am mai vazut ca la CDI sunt inadite 2 fire pana sa intre in mufa...momentan atat pe azi, voi revenii si cu poze

 

Am mai descoperit inca ceva, am scanteie pe fiecare fisa doar cand pun plusul pe baterie...Adica in momentul in care ating plusul de baterie imi da cate o scanteie pe fiecare bujie si atat...cand dau la automat, nu mai am nimic...si alceva ar mai fii un ticait, atunci cand pun plusul pe baterie se aude un ticait intr`un releu...aveti idee cam ce ar putea fii?:-??

 

Salut. Am gasit Tid`ul prajit, ma poate ajuta cineva cu niste valori pt piesele prajite din imagine?...sau o documentatie pentru el? Se merita sa incerc sa`l repar sau sa caut altul?

 

 

http://www.jetav8r.com/Vision/TCIRebuild/TCI_Rebuild.html

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...