Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 9,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

honda are un scuter hybrid, il va vinde in japonia.

https://ultimatemotorcycling.com/2019/02/04/first-look-2019-honda-pcx-hybrid-scooter-14-fast-facts/

si apoi, exista si astia, la nivel de concept, ce i drept.

http://furion-motorcycles.com/

ma astept ca in viitor sa vedem asa ceva. Fata de zero, sau harley ul electric, care au 150 km autonomie, si 8 ore timp incarcare, cu un hibrid, rezolvi problema de autonomie-timp incarcare. mergi in oras, naveta, scoti maxim din potentialul motorului electric. la drum lung, se descarca, mergi in continuare pe motorul clasic. seara, il bagi in priza.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Salutare tuturor,

 

Incepand cu luna octombrie a lui 2018 ma numar si eu printre fericitii posesori ai unul Bmw R 1200 R (2011) de care sunt deosebit de incantat dupa primii 600-700 km cat am avut timp si vreme sa o scot la plimbare.

As fi recunoscator daca m-ati ajuta cu recomandare pentru o lucrare aparent usoara insa destul de migaloasa, in speta schimbarea burdufului care face legatura dintre bascula spate si cadru motor, ceea ce implica demontarea basculei spate pentru a schimba o piesa banala. 

Locuiesc in zona Otopeni, Ilfov.

 

Stiu ca exista reprezentanta bmw moto in Otopeni insa nu stiu nimic despre experienta in lucrul cu ei din partea altor motociclisti si nu stiu cat de corecti sunt in preturile practicate vs alte posibilitati din piata.

Apreciez orice sfat util.

 

Multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1 oră în urmă, mihai263788 a spus:

Eu iti recomand un mecanic muult mai ok, cu experinta in ceea ce vrei tu sa faci si cu preturi civilizate. Razvan de la Axxa Vitan 0724012375

 

 

Prea multă reclamă strică și nu mai răspunde la telefon! :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare prieteni.

Am și eu o mica curiozitate, mai exact despre consumul de ulei la R 850 RT. Sunt conștient că motoarele boxer consuma ulei în general și asta în funcție de exploatare/încărcare.

Întrebarea mea este... Cât ulei consuma intre schimburi? Vreau sa știu care a fost experiența voastră ca posesori de R850 legat de aceasta mica problemă.

 

Cu stima 

John

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un  litru ar trebui sa ti ajunga cam 7000km daca consumul e in parametrii normali.

Se spune ca motorul de 850 consuma mult mai putin ulei fata de celelalte motorizari boxer de generatie mai veche.

Editat de adisis
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@john5000: Am un R850R din 1998. Are 38000 km (cu o probabilitate de a fi reali de ca 90%, bazat pe un istoric clar si ciudat, aprecieri personale si ale specialistilor, compresie etc.) si NU CONSUMA ULEI. Merg singur, si nu o fortez pe "batrana doamna", acceleratii moderate (ceva mai vioi decat masinile obisnuite), viteza obisnuita 100 km/h cu urcari pe la 130-140 din când in când, preponderent sosea (pentru oras este scuterul, BMW-ul vede oras numai la iesiri si intrari). 

 

Nu contest mitul ca BMW consuma ulei, spun doar ceea ce am constatat la a mea pe parcursul a 10000 km parcursi de când o am

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Consumul difera de la motor la motor, tipul de ulei folosit si modul de conducere al agregatului. Eu la un 1200GS 2009, 100K km nu am consum de ulei mai mare de 100-200 ml la 7K km (intervalul de schimb). Adica nu completez nimic...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Salutare, am o sa joasa pilot pentru bmw r1100/1150rt. Mai joasă cu 8 cm din înălțimea, plus un câștig de câțiva cm din faptul că e mai îngustă in zona picioarelor. Cine ajunge jos cu vârfurile va ajunge cu toată talpa. Preț fix 100e, nu are defecte.

IMG_20190405_210256480.jpg

IMG_20190405_210303620.jpg

IMG_20190405_210311159.jpg

IMG_20190405_210329143.jpg

IMG_20190405_210500994.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sfaturi pareri opinii,

Ieri am vrut sa montez bateria de motocicleta. Din neatentie am pus protectia pe bateria moto, acel izolator si am  inversat bornele (am pus protectia de la baterie peste baterie iar apoi am rotito in mana fara sa imi dau seama cred). Am dat jos bornele si apoi am montat corect bornele. A pornit motocicleta dar incalzeste borna minus si miroase a ars ca si cand se topoeste ceva ............? Am citit in cartea ei si sub sa are ceva sigurante de protectie. Am desfacut acele sigurante dar par ok, adica nu sunt intrerupte. Ce ar putea sa se arda??? Sau sa se intample. Sa se prajeasca alternatorul? Alternatorul are ceva protectii? Multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca se incalzeste, sigur ai ceva in scurt. De regula se arde releul care face legatura cu electromotorul. Alternatorul nu primeste curent la pornire si are protectie la incarcare. Verifica si prin instalatii sa nu se fi lipit doua cabluri intre ele in momentul cand ai inversat si sau incins. Te compatimesc. Intr-un final mergi la un electrician bun si remediaza problema ca nu e de joaca. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hi there. I have a UK BMW GS1200 2004 here in Romania. I am looking to get the bike registered here. The problem I have is that the headlight needs to be changed. Does anyone have an EU headlight for sale or I can rent(hire) for a few days?

Many thanks

Bod

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...