Sari la conținut

Problema linhai 300


Alex_16
 Share

Postări Recomandate

Salut! Se da un atv linhai de 300 4x4 . Problema e ca intra greu in viteza, smucit, caraind, si cand e in viteza da sa plece. Daca e pe low paca direct avand forta. De iesit din viteza iese tot asa greu si smuceste. Astept o pare ms!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hei, usurel ... Linhai 300 are ambreiaj centrifugal, ca la scutere ... deci nici vorba de cabluri. Daca smuceste cand bagi in viteza, mai redu-i putin relantiul. El poate este un pic turat si de aceea smuceste si caraie (daca e un pic turat, ambreiajul apuca sa cupleze putin). Daca intra greu in viteza, sigur s-au slabit suruburile acelea de jos de la maneta. Uita-te acolo, eventual mai strange-le.

Editat de robertkiran
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De obicei se duc sabotii apoi uzeaza si din corpul sabotului si intr-un final sar arcurile si imediat ce motorul e pornit el agata. Spor la schimbat piese, daca ai noroc oala e ok, daca nu tre sa schimbi si oala.

Editat de ThunderByte
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am vrut sa fiu mai "optimist" . Stiu ca al meu cand era nou avea relantiul la 1900 si avea aceleasi simtome. L-am redus pana la 1200-1300 si nu mai caraia deloc. Intradevar, daca turatia e mica, atunci dani are dreptate si se lasa cu cheltuiala ... un ambreiaj nou e destul de scump.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

desfa capacul de la ambreaj si variator si uitate putin la saboti de la ambreaj.nu trebuie neaparat schimbati sunt ateliere care ii pot reface.simptomele care le-ai zis tu astea ar cam fi.am patit asa la un scuter de 125 ,cum il porneai se si invartea roata.sa placheze din nou sabotii a costat 30 lei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ralantiul e de 1500-1600. Timoneria e ok , stransa, ramane de verificat ambreiajul, variatorul... deci el cand il bag in viteza deja pleaca, daca e pe low trebuie sa aps pe frana bine sa l tin pe loc. Motorul moare daca nu il accelerez un pic. Si mai are o problema: diminea porneste bine dar moare si nu se accelereaz. Cand se incalzeste un pic merge ok.. o sa incep sa l desfac...

 

Scuze ca am mancat litere dar sunt in trafic si scriu :))

Editat de Alex_16
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • 8 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...