Sari la conținut

BIKES ON ICE 2013


emil_rpt
 Share

Postări Recomandate



Salutare si la multi ani!


Clubul ROAD PATROL ROMANIA MC are deosebita placere de a va invita la cea de-a 8 editie a intrunirii de iarna Bikes on Ice, in perioada 15-17 februarie 2013 la Cincis, jud Hunedoara.

Asa ca pregatiti-va "calutii" si echipamentul, caci ne asteapta vremuri faine! :cheers:



post-8130-0-16180300-1358496264_thumb.jpg
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 108
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Cazarea se face la casute,din pacate nu sunt incalzite.Este indicat ca participantii sa-si aduca cate un incalzitor electric,stim din experienta anilor trecuti ca face fata..Bineinteles va fi pusa la dispozitie o sala mare la caldura,dar petrecerea va avea loc afara in spirit BIKES ON ICE! Cat despre rezervari si alte detalii vom reveni in cateva zile.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ei, dar ce de lume interesata pe aici... ma bucur sa vad asta, asadar dupa cum s-a mentionat mai sus, revenim la locatia din primul si al-2-lea an. Asta din dorinta de a ne intoarce putin la radacini si de a petrece "asa mai spartan", in conditii mai rudimentare pentru ca, in fond, acesta este scopul si farmecul intalnirii.

Momentan pot spune ca sunt cabane din lemn, neincalzite, in care se poate dormi destul de bine daca ai un sac bun de dormit si o patura, iar daca mai esti inconjurat si de doua fete faine... :hug: \m/. Va fi si loc de parcare pentru motoare, loc de campare pentru cei care vin cu cortul, si special pentru ei vom aduce si fan.

Vom face foc pe tot parcursul festivalului, cu speranta sa ne adunam cat mai multi in jurul focului si sa petrecem acolo. In caz de ploaie va fi si o sala de mese cu soba de teracota in care bagam pe foc, dar eu sper sa fie vreme buna, cu zapada si sa stam la foc afara.

Detalii despre ce mancam, la cine facem rezervari si cat ne costa toate acestea va vom spune abia dupa ce definitivam negocierile cu patronul localului, insa va asiguram ca veti beneficia de aceste servicii la cele mai mici preturi posibile.

Pana atunci, eu zic sa schimbati bujiile, uleiul si filtrul ca in curand ne vedem la prima intrunire din acest an. Bafta tuturor! \m/

P.S: Raspuns pentru Tuning: in 15 si 16 petrecem, iar in 17 bem o cafa si plecam acasa :peace:

Editat de Eddy Metal
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca tot se merge cu mobrele ar trebuie sa se faca plecari in grupui , dupa cum vor sa plece fiecare . poate alti merg mai repede cu 1 zi sau 2 .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna seara si la multi ani in primul rand . Ptr acest an , am hotarat sa revenim la ceea ce a fost Bike on Ice , inca de la inceput si anume : o petrecere in mijlocul naturii la care sa vina cei ce vor mai mult decat o intrunire cu iz de " nunta " . Renuntam la comfortul restaurantului in favoarea unei cine ( sau mic dejun , in functie de ora de culcare ) la foc de tabara . Renuntam la camera de motel in favoarea unui cort pus pe paie . Nu va mai fi berea calda ca " nu duce frigiderul " dar nu vom tremura de frig ptr ca nu avem vin fiert sau ceaiuri fierbinti . Ptr caldura vom avea un festival in vara . Acesta va fi dedicat zapezii ! Desigur , sunt posibilitati de cazare si la 4 pereti , unde va puteti aduce surse de caldura ( cu gaz , electrice sau bipede ) . Se va putea dormi la casuta ptr cei ce vor intimitate dar se va putea dormi si la gramada , asa cum au mai facut-o si altii de atea ori . Vom dispune de o sala destul de incapatoare ce va fi amenajata ptr dormit si va avea o sursa de caladura mai serioasa . Nu garantam ca dimineata nu veti " pictati " sau " impodobiti " . Daca sar sigurantele , aducem lite cu noi ! Daca ia foc instalatia . . . . avem la ce sa ne incalzim . Vom avea gulas la ceaun a la Chelu , gratare , mici , etc . Din experientele anterioare , frigul nu va fi un impediment : toata noaptea se bea si dimineata n-o sa va mai intereseze . Pe langa focul de tabara ptr caldura vom provoca cateva concursuri ad hoc de efort fizic si psihic ptr participanti cum ar fi : nimeritul cortului sau a camerei , beat , spartul lemnelor ptr urmatoarea seara , gasirea mobrei in zapada , gasirea propriei mobre tot in zapada , caratul berii de la bar la foc , etc , etc . Astfel , vrem sa revenim la spiritul Bikes on Ice , festival la care lumea sa vina ptr simplul fapt ca totul va fi facut in spiritul distractiei ! Va fi frig , mai mult ca sigur , dar oamenii care au participat pana acum ne-au aratat ca nu asta conteaza . Amintirea va fi unica la fel ca si oamenii care se vor incumeta sa vina ! O seara placuta !

 

P.S : revenim cat mai curand cu informatii despre cazare si alte cele . . . .

Editat de Arthur TM
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oooooo de cand asteptam ceva despre bikes on ice.....si la cincis trebuie sa fie frumos...o intrebare am....mobra sa urce pana acolo si sa porneasca dimineata sigur n-am......dar cu masina ma primiti?

mai este aproape o luna....deci oricum vin si cu masina...doar n-o sa ma aruncati cu tot cu masina dupa deal :))...glumeam.

Din nou de la Jimbolia vor venii minim 4 oameni...asa ca pentru cazare sunam?...la Tibi? .........acum o sa fie mai rustic ca anul trecut...abea astept. salutare. :10: :10:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut , normal ca primim si pe patru roti . Nu conteaza numarul de roti atata timp cat se va sta afara la foc ! Acolo suntem toti egali ! Maine revin cu informatii despre numarul de locuri de cazare , persoana de contact , etc ! O seara faina !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

deci lasati offtopicul:)

preturi/cazare/ unde se fac rezervarile,

 

si pe casutele rezervate sa scrie mare si clar numele celor care le-au rezervat :)

 

ma inscriu cu o casuta dubla incepand de vineri noapte( cand om ajunge din bucalele asta).

game on :)

 

si atentie,vin cu catelul . sa nu mai ne " furisam " prin hoteluri ostile .

 

respecte

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, Fox!

Tinem steagul si topicul sus, insa momentan se lucreaza intens la organizarea evenimentului. Nu vrem sa facem afirmatii inutile pana cand nu stim concret ce si cum. Stai linistit ca postam toate noutatile in timp util, nu ramane nimeni necazat sau nemancat, nu mai vorbesc de nebaut :crack: Cu cat va fi ingramadeala mai mare, cu atat va fi mai cald:)).

Ma bucur ca vii cu catelul, ca sincer sa fiu nu aveam chef sa dam banii pe firme de paza si protectie=));

On topic, nu am stabilit inca cine din club se sacrifica sa cazeze, insa este vreme. Din experienta anilor trecuti, in ianuarie se anunta pt cazare "niste motoristi", din care o parte dispar, dar in final apar "alti motoristi". Asadar faza cu rezervarile de cazare o programam cat mai aproape de festival ca sa fie cat mai reala, nu ne place matematica si cu permutarile ei. Deci e in scop constructiv \m/.

Va doresc numa` bine si rau la nime`!!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ei, tu esti inca tanar :)

eu la varsta mea si dupa experientele anterioarea vreau sa fiu sigur ca dorm " cum am stabilit. " , nu ma intelege gresit, nu o spun de " rau". ati munciti fain si anii trecuti si totul a fot super. personal nu mia vreau " sacrificii" de la organizatori ( inca odata multumesc celor care anul trecut m-au " cazat" in detrimentul lor,

 

cu catelul eu zic sa pui bani de asigurare ..just in case. pana acum avem la activ destule, ma gandeam sa o dau la " demolari" asa mai fac si eun ban cinstit

ok, eu raman la ideea mea, o camera de 2 paturi ( 2 persoane) , cate parale si cui platim ? si sa scrie " foxu' " pe usa :) si cheia trimisa prin curier

 

ca unde i bucalele ajungem sigur ..noapte( vineri )

 

hai sa fie cu bafta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hehehe incepe sa se ,,trezeasca '' lumea odata cu primele planuri de plimbari. Bravo pentru ideea cu ,,revenirea la origini'' , mie personal mi se pare o idee buna , ca doar una este BIKES ON ICE si cred ca asa v-a ramane . Cine vrea sa vina lasa confortul acasa si alege distractia, nu ?

 

Sa ne vedem cu bine !

Editat de Triplu xXx
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

si ca idee drumul cum este,adica daca nu ai ai un cross sau macar enduro se poate ajunge acolo pe motor ??deoarece spre rusinea mea nu am fost niciodata la cincis

 

Drumul pana la locatie este drum asfaltat si se poate circula fara nici o problema ! Daca da zapada . . . va fi distractiv !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

u la varsta mea si dupa experientele anterioarea vreau sa fiu sigur ca dorm " cum am stabilit. " , nu ma intelege gresit, nu o spun de " rau". ati munciti fain si anii trecuti si totul a fot super. personal nu mia vreau " sacrificii" de la organizatori ( inca odata multumesc celor care anul trecut m-au " cazat" in detrimentul lor,

 

cu catelul eu zic sa pui bani de asigurare ..just in case. pana acum avem la activ destule, ma gandeam sa o dau la " demolari" asa mai fac si eun ban cinstit

ok, eu raman la ideea mea, o camera de 2 paturi ( 2 persoane) , cate parale si cui platim ? si sa scrie " foxu' " pe usa :) si cheia trimisa prin curier

 

ca unde i bucalele ajungem sigur ..noapte( vineri )

 

hai sa fie cu bafta

 

so, cazare, detalii etc ? :)

up

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...