mac Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 va salut o sa am ceva de aluminiu de polishat (cadru) puteti sa imi recomandati pe cineva care se ocupa cu asa ceva? merci Quote Link to post Share on other sites
furtuna dragos Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Poti sa le polishezi si singur nu e mare lucru si nu e nevoie de nici un meserias, nu e mare filozofie, trebuie doar sa muncesti un pic. Quote Link to post Share on other sites
kennyc2 Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 (edited) Produs de polishat Autosol aluminiu , 18 lei tubul , poti sa ma suni pe 0723424058 si mai vorbim Ps: daca iti este lene sa polishezi tu se rezolva si asta Edited February 1, 2013 by kennyc2 Quote Link to post Share on other sites
sagrath Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 (edited) Incearca aici. http://gizpowdercoating.blogspot.ro/p/contact.html /index.php?/topic/455495-vopsire-in-camp-electrostatic/ Poate e de folos. Edited February 4, 2013 by sagrath Quote Link to post Share on other sites
kennyc2 Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Vrea polish omul , nu sa vopseasca dar sunt bine venite ponturile , eu vreau sa i-mi vopsesc ceva electrostatic Quote Link to post Share on other sites
Jaro Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Salut. Am incercat sa gasesc Autosol in TM dar fara succes. Pe de alta parte, inafara de lacuire, cum pot pastra luciul la aluminiu, fara sa-l polishez frecvent? Incerc sa eloxez cateva piese insa isi pierd din luciul caracteristic, devin mai mate. Quote Link to post Share on other sites
cstelia Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Chiar, se eloxeaza undeva in Timisoara? Quote Link to post Share on other sites
Jaro Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Nu stiu sa se faca undeva profesional. Mi-am facut eu o baie cu acid, dar inca experimentez... Quote Link to post Share on other sites
kennyc2 Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 (edited) Daca nu sti unde sa cauti Autosol dami un telefon , 0723424058 daca nu am pe stoc la magazin aduc repede , Se poate lacui dar orice ai face nu mai trebuie sa speli motorul cu spuma activa , distruge si lacul si ataca si luciul aluminiului polisat Edited March 20, 2013 by kennyc2 Quote Link to post Share on other sites
mac Posted October 15, 2013 Author Share Posted October 15, 2013 cu anodizarea ma ocup eu daca aveti nevoie momentan am doar albastru, negru, deep red si verde Quote Link to post Share on other sites
Adrian_Constantin Posted October 15, 2013 Share Posted October 15, 2013 pentru polish daca doresti, poti sa dai pe la mine la atelier.....si facem pe loc o parte mica si daca iti convine putem face tot...(am masini de polish destul de mari...deci ca dimensiunie nu e problema) uite si un link cu cate ceva de la mine din atelier(putin poze ca in nu am avut timp sa pun tot) /index.php?/topic/673295-atelier-ablare-si-vopsire-in-camp-electrosatic/ Quote Link to post Share on other sites
TICU Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Nu recomand ,nu stie ,probabil acum invata Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts