Grigore1 Posted April 23, 2019 Share Posted April 23, 2019 Salutare! Foarte multumit de claxonul asta care ma ajuta foarte des sa ii trezesc pe adormiti. Doua vorbe si o intrebare : L-am montat astfel incit am pastrat si pe cel original. Am un comutator cu care il pot folosi cind pe unul cind pe celalalt. Toate bune si frumoase , de ma o intreba cineva ce claxon am , o sa auda sigur pe cel original. Comutatorul insa este foarte urit , sta prins pe ghidon ,,, ce mai ,,,,,,,,nu imi place de loc. Aveti un sfat o idee de un comuttaor inteligent si frumos/ergonomic/rezistent la apa/etc / etc ? Multumesc Quote Link to post Share on other sites
Kosh Posted April 23, 2019 Share Posted April 23, 2019 Tot pe comutator l-am pus si eu insa configuratia notocicletei mi-a permis sa-l montez sub parbriz, intr-un spatiu deasupra bordului. Poate-ti vine vreo idee, cine stie... Quote Link to post Share on other sites
Grigore1 Posted April 23, 2019 Share Posted April 23, 2019 (edited) Acum 28 minute, Kosh a spus: Tot pe comutator l-am pus si eu insa configuratia notocicletei mi-a permis sa-l montez sub parbriz, intr-un spatiu deasupra bordului. Poate-ti vine vreo idee, cine stie... Am cautat un loc in care discret si eficient sa il actionez in momentul cind de exemplu sint invitat pe dreapta problema mea este ca obiectul in sine ( comutatorul ) desi nou , nu imi place , protectia la apa il face greu de actionat , mai ales cu manusi ,,,,as fi preferat unul cu un ax extern , ca la avioane dar n am gasit asa ceva decit itrerupator , nu comutator. Cel din poza este ce mi-as dori dar nu gasesc etc etc etc Edited April 23, 2019 by Grigore1 poza Quote Link to post Share on other sites
Kosh Posted April 23, 2019 Share Posted April 23, 2019 D-ala am si eu. Vezi la tarabele din Castani, Piata Sudului. Gasesti acolo de tot felul. Quote Link to post Share on other sites
andumi Posted May 14, 2019 Author Share Posted May 14, 2019 Stoc nou! Livrare imediata! Quote Link to post Share on other sites
Dan Cata Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 La 23.04.2019 la 20:34, Grigore1 a spus: Am cautat un loc in care discret si eficient sa il actionez in momentul cind de exemplu sint invitat pe dreapta problema mea este ca obiectul in sine ( comutatorul ) desi nou , nu imi place , protectia la apa il face greu de actionat , mai ales cu manusi ,,,,as fi preferat unul cu un ax extern , ca la avioane dar n am gasit asa ceva decit itrerupator , nu comutator. Cel din poza este ce mi-as dori dar nu gasesc etc etc etc Lasa comutatoarele, pune doua relee cu sigurante, cate unul pe fiecare claxon; in functie de care il vrei, aia siguranta o lasi. Quote Link to post Share on other sites
Grigore1 Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 Acum 3 ore, Dan Cata a spus: Lasa comutatoarele, pune doua relee cu sigurante, cate unul pe fiecare claxon; in functie de care il vrei, aia siguranta o lasi. Multumesc! Si apoi cum comuti de pe unul pe altul? Quote Link to post Share on other sites
Dan Cata Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 In functie de ce siguranta ai bagata, ala claxon se va auzi... Quote Link to post Share on other sites
andumi Posted July 28, 2019 Author Share Posted July 28, 2019 Stoc nou! Quote Link to post Share on other sites
andumi Posted September 3, 2019 Author Share Posted September 3, 2019 Claxoane bune pentru toata lumea! Quote Link to post Share on other sites
mrrlr Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 Care mai sunt preturile?Trimis de pe al meu SM-J530F folosind Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
andumi Posted September 3, 2019 Author Share Posted September 3, 2019 Acum 2 ore, mrrlr a spus: Care mai sunt preturile? STEBEL Nautilus Compact – negru Pret: 47 EUR+TVA STEBELNautilus Compact black MINI Pret: 60 EUR+TVA STEBEL Nautilus Compact Tuning chrome Pret: 51 EUR+TVA WOLO Truck horn black Pret: 58 EUR+TVA Quote Link to post Share on other sites
andumi Posted December 15, 2019 Author Share Posted December 15, 2019 stoc nou! Quote Link to post Share on other sites
andumi Posted May 23, 2020 Author Share Posted May 23, 2020 Livrare imediata din stoc! Quote Link to post Share on other sites
radum Posted September 21, 2020 Share Posted September 21, 2020 (edited) Salut. Mai ai? Cel luat de la tine acum cativa ani functioneaza si acum excelent, doar oamenii se prefac surzi din cand in cand. Intreb pentru un prieten Edited September 21, 2020 by radum Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts