Sari la conținut

XM Raid ENDURO FESTIVAL - Cislau


stefan_bz
 Share

Postări Recomandate

buclele sunt facute numai ptr sensul portocaliu, in celalt sens nu pun probleme la urcare. speram ca vremea sa ne permita si sa putem da aceste bucle si sensul mai greu sambata ca sa ramana cel mai usor ptr duminica.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna ziua sint si eu interesat sa vin la festival la dv ,mici si plescoi sint in zona?dar daca la coboriri opresc motorul imi ajung 5 L doua ture? Multumesc!!!! Ba da seriosi astia la XM Raid nu mai zice nimeni nimic ma plictisesc pe forumu asta. Toata lumea e Racing?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

teo, eu stiu 2 urcari din astea ;) dar nu se va inghesui lumea acolo, sigur multi o vor lua pe varianta mai usoara ca sa aibe timp de glume si bere la sosire.

 

si da, daca opresti motorul pe coborari si nu faci buclele mai grele cred ca-ti ajung 5 litri ptr 2 ture :))))) economie pe criza asta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ba da ce cacaciosi ! Fac oameni o cursa si numai contra daca hir daca mir daca hau ,pai sintem enduristi sau nu ?!??ploua bate vintu ne dam!

Pai da, nea Teo, sa o organizeze, dar sa organizeze si pe ploaie. Ca la al doilea CP au zis ca "nu se mai poate merge tre sa va intoarceti."

Iar cacaciosii de care vorbesti au fost prezenti la toate cursele organizate la Buzau (ploaie, vant sau soare), asa ca recomandarea mea pt un organizator de cursa este sa fie o idee mai rezervat cand face aprecieri la adresa participantilor.

Bafta la organizare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

imi pare rau dar tot nu m-am prins cum se incarca poze pe formatul asta nou al forumului.

asa ca ptr poze va dau link-ul de facebook. sper sa nu existe vreun inconvenient in acest caz.

https://www.facebook.com/events/310569419045424/?fref=ts

Editat de stefan_bz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai sunt 5 zile pana la Festivalul Enduro XM Raid! V-am pregatit trasee pentru toate nivelurile, petrecere campeneasca cu foc de tabara, concursuri, distractie, muzica si relaxare! Pentru cei cu talente ascunse (cantareti la ghitara, muzicuta, acordeon, frunze...) aveti ocazia sa ne aratati cat de bine va descurcati, seara in jurul focului de tabara! Asteptam sugestii de concursuri distractive si orice alte idei pentru a intra in atmosfera unui autentic Festival.

Surprize muzicale cu DJ Zache la platane, Sorin la muzicuta, concurs foto din traseu. Se premiaza cea mai frumoasa fotografie facuta de un participant pe traseu (decide publicul).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Organizat ca un mare concurs, marcaje perfecte, oameni in C.P. atenti si vigilenti dar cel mai important lucru, traseul, fff frumos. Nimeni nu s-a plictisit de la ultimul castravete pana la experti nervosi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu sponsorizez data viitoare sa-l tineti departe sau mai bine in padure pe DJ Zgomotache.

Muzica a fost tare si se tipa la mese sa se poata discuta. Povestile enduro spuse la o bere cu prietenii au ramas nepovestite.

Astept editia 2014.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In primul rand multumim tuturor celor prezenti la festival, participanti, pe motocicleta sau ca spectatori. Sper ca a fost frumos pentru toata lumea si va asteptam la urmatorul. Cu siguranta in 2014, dar.. mai avem o toamna pana atunci, asa ca.. vedem dupa ce ne recapatam fortele ce-o mai fi :)

 

 

POZE:

https://picasaweb.google.com/113590489348285522353/EnduroFestivalCislau1819Mai2013

Editat de stefan_bz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...