Sari la conținut

Suzuki GSX-R 600


dan.ct
 Share

Postări Recomandate

Salutare tuturor! ma alatur si eu comunitatii cu prima mea motocicleta un Suzuki Gsx-r 600 K1, luat in decembrie2012. :D Are kit nou de lant, ulei schimbat, placute noi fata/spate, cauciucuri noi.. Se asteapta asadar cu nerabdare vreme insorita la malul marii pentru plimbari de acomodare si "imprietenire" cu portocala. Ieri inainte sa-l scot la o plimbare am efectuat o curatare de lant folosind metode extrase de pe forum de aici si cu ajutorul unor spray`uri de curatat si de gresat de la motul(sper sa nu se considere reclama). Orice sfat este binevenit de asemenea. O zi placuta tuturor si plimbari fara incidente!

post-30157-0-11371600-1363210517_thumb.jpg

post-30157-0-79256500-1363210523_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 69
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multumesc BQGDDAN! De grea am descoperit pe pielea mea cat si cum e, momentan o cazez pe hol in casa.. si e o aventura intreaga pana o "invit" inauntru. Sunt constient si lucrez tare la capitolul ponderat si cu cap. Atasez o poza cu cazarea temporara de iarna. :D

post-30157-0-91337900-1363212576_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chiar de as avea o parere similara cu tine sa ma duc la rar in Constanta pentru activitatea asta mi'as da singur foc la valiza.. (cand am mers pt inmatriculare mi'au anulat itp'ul si mi'au dat revenire la o toba stock 'galagioasa') asadar culoarea pentru perioada urmatoare va ramane tot asta..:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

little wayne diferenta dintre ce spui tu si realitate e ca nu o voi transforma in kitsch. Eu am luat-o asa si din acte reiese ca schimbul a fost in 2008 e totul in regula din punctul asta de vedere(legal).. Desigur mi-ar fi placut sa fie un colorit original dar as fi cerut prea multe in bugetul de care dispuneam la vremea respectiva pe mine m-a interesat dpdv mecanic sa fie "sanatoasa".

VlaDI87 multumesc si bine v-am gasit!

Sunt interesat in perioada urmatoare s-o dotez cu alarma. poate cineva sa-mi recomande la ce anume sa ma orientez? sau sunt sfaturi pro/contra? in ideea ca o voi lasa si prin locuri noi in oras presupun ca o alarma pe ea nu strica..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va multumesc pentru aprecieri si urari! :D o mica dilema pe care o am in continuare este legata de stadiul de familiarizare cu ea, cum este mai indicat mai degraba la drum lung sau plimbari scurte in oras?

Plimbari "lungi" nu cred ca te "tine" pe tine sa faci cu ea .

Oricum nu cred ca te "tine" pe tine sa mergi cateva sute de km .

Mai ai o nelamurire cu referire la alarma , iar dupa parerea mea , cea mai indicata ar fi o alarma cu urmarire si localizare gps ( modelul ce iti trimite mesaje la orice miscare , pornire , atingere a motorului ) . Ai posibilitatea de a o regla dupa bunul plac , si este 2 in 1 , adica si alarma si dizpozitiv de tracker gps .

In rest ....... felicitari si succes !

Editat de ctrad
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ctrad multumesc! e o idee buna cu exemplul dat de tine ai vreun model sa-mi recomanzi? mersi anticipat!

 

Daca vrei o alarma simpla ( fara gps ) , dar cu pager , documenteaza-te de Scorpio SR-i900 sau SR-i900s . Sunt pe la 200-250 euro.

Totusi exista un dezavantaj in pager , de care trebuie sa ai o grija in plus .

Mai exista si varianta asta "Alarma moto GSM STaRLink eBike" tot cam pe la acelasi pret .

P.S. : in Scorpio am incredere , despre Starlinkebike nu pot spune nimic ( nu cunosc ) .

Mai era un model de renume tot cu tracker gps + gsm , dar imi scapa acum .

Editat de ctrad
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poţi încerca asta în loc de alarmă... aşa e şi mai greu să ţi-o fure... decât dacă cumva ţi-o ia pe sus... dar asta e mai greu de realizat...
În rest felicitări pentru motor, dacă merge bine şi tu eşti mulţumit eu zic că e suficient, doar nu l-ai luat să te uiţi la el!
Nu ştiu cum trage (m-am dat pe 2 GSXR-uri de 600 şi nu trăgeau la fel) dar ai grijă că este destul de puternic pentru un începător plus că e puţin mai greu de manevrat în oraş mai ales cu... experienţa ta.
Baftă cât cuprinde şi... asfalt uscat, vreme frumoasă şi niciun incident neplăcut!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

xmas mersi frumos! asfalt uscat de asemenea și ție. Am văzut antifurtul pe care mi l-ai dat exemplu mai sus o să vină și el, momentan pe motor am montat la un service o alarmă Spy M800. Acum stăm cuminți in casă in asteptarea zilelor mai călduroase.

Editat de dan.ct
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cu plăcere, Dan.
Este interesantă alarma pe care o ai montată! Dacă nu te superi mi-ai putea spune de unde ţi-ai cumpărat-o (şi mai ales, la ce preţ!)? Cred că am vreo două cunoştinţe care ar putea fi interesate de aşa ceva (eventual şi eu dacă avem noroc de un discount de grup :D ).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

Alarma am luat-o de la un service din Constanta, ca pret a ajuns la 400lei. Un lucru istet il consider pagerul care functioneaza la mai bine de 700m departare de moto(incercat de mine intr-un cartier de case).

Nu vreau sa fac reclama nimanui asadar.. cine este interesat poate sa-mi lase un mesaj si ii voi da numarul de la service.

O seara placuta tuturor! :)



Salutare, iata ca au aparut si primele probleme, m-am trezit fara incarcare la moto.. depistat si vinovatul principal si anume statorul. Am desfacut carena pe stanga am gasit cablurile care ies din el la cca. 5cm carbonizate rupte efectiv, am continuat cu demontatul si l-am scos intr-o stare nu tocmai buna (atasez o poza cu el). Intrebare pentru cunoscatori pentru K1 se potriveste si statorul de pe cel de 1000cmc sau trebuie doar cel de 600cmc? Se gasesc la dezmembrari? E recomandat? Nou nu ma lasa inima sa cumpar si nici buzunarul.. Pana una alta pasiunea ia o pauza pana va fi reparata.

 

O zi placuta tuturor!

post-30157-0-82936600-1366297961_thumb.jpg

Editat de dan.ct
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...