Sari la conținut

MOTOCROSS CUP 2013


ciprian
 Share

Postări Recomandate

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

http://motocrosscup.ro/accentul-cade-pe-siguranta-pilotilor-in-etapa-de-sambata-de-la-ciolpani-a-motocross-cup/



Memento în grila de start de la Ciolpani pentru motocrosistul bulgar trecut în nefiinţă şi emoţii pentru spectatori

 

Sâmbătă, 25 mai, pe circuitul de la Ciolpani, a avut loc etapa cu numărul doi a Motocross Cup, singura cupă privată de motocross a României. Toţi sportivii prezenţi la competiţie au ţinut un moment de reculegere în memoria sportivului bulgar Dimitrov Dobrov, tânărul care a decedat în etapa de campionat est european desfăşurată în weekend-ul precedent la Zărneşti. După ce şi-au turat motoarele în grila de start în semn de respect pentru colegul lor bulgar, piloţii au arătat tot ce au mai bun în cele 10 manşe ale competiţiei.

 

Surpriza etapei a fost furnizată de sportivul Top Cross TCS, Ciprian „Zărzărică” Staicu, care a câştigat cea mai puternică clasă, MX1. După ce anul trecut a câştigat clasa Amatorilor, ambiţiosul sportiv a dovedit că poate urca pe prima treaptă a podiumului şi în clasa rezervată celor mai experimentaţi piloţi de motocross.

 

Plecat din postura de favorit la MX1, Julian Răduţă (Top Cross TCS) a avut parte de o căzătură spectaculoasă în manşa doi, pe o secţiune foarte rapidă, provocând fiori spectatorilor. În urma intervenţiei rapide a echipajului de ambulanţă de la Mediurg, cel mai mic dintre fraţii Răduţă, a ajuns la spital în Bucureşti, unde s-a constatat că din fericire, a avut parte doar de câteva leziuni superficiale.

 

Nu a fost uşor pentru Adrian Răduţă să îşi vadă fratele ridicat de echipajul medical, dar din postura de director de concurs el a reuşit o evaluare rapidă şi corectă a situaţiei, hotărând ca manşa MX1 poate continua.



poze

post-68-0-90146800-1369573363_thumb.jpg

post-68-0-90261600-1369573419_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Anulată iniţial, etapa III a Motocross CUP se va desfăşura pe circuitul de la Şag, Timişoara, pe 29 iunie

 

Deşi nu a fost o decizie uşoară, organizatorii Motocross CUP, cluburile sportive Dual Racing Team şi Top Cross TCS au anulat etapa trei a singurei cupe private de motocross din România, programată pentru 15 iunie la Băicoi. Adrian Răduţă este angrenat în pregătirea circuitului de motocross pe care se va alerga una din probele speciale ale Marelului Premiu al României din Campionatul Mondial de Enduro. Apoi, competiţa ce se va desfăşura pe 15 iunie la Buzău urmează a concentra energiile majoritatea majorităţii persoanelor implicate în scena autohtonă a motociclismului sportiv.

 

Totuşi, organizatorii Motocross Cup au căutat soluţii pentru ca sportivii ce aleargă în această competiţie să nu fie privaţi de una din cele şase etape şi astfel, în urma iniţierii unei colaborări cu clubul Speed Racing Timişoara, etapa III se va desfăşura pe 29 iunie, pe circuitul de la Şag, situat în imediata apopiere a oraşului de pe malul Begăi.

 

Motocross CUP ajunge astfel şi în vestul ţării, într-o zonă în care activează mulţi motocrosişti pasionaţi şi care a dat campioni precum lugojeanul Mihai Stoichescu, maestru al sportului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...