Jump to content

Seawolves Bike Fest Mamaia 2013


Recommended Posts

 

Intrunirea moto de pe litoral revine cu cea de-a VI-a editie:

 

SEAWOLVES BIKE FEST VI

Mamaia 2013

 

In weekendul 14-16 Iunie va asteptam in aceeasi locatie cu care v-am obisnuit in ultimii 5 ani, campingul “Tabara Turist” - situat la marginea statiunii Mamaia, un camping decent, cu un ambient foarte placut si cu conditii de campare excelente (plaja proprie, umbra, toalete curate si dusuri cu apa calda non-stop, restaurant autoservire, parcare moto si auto).

 

Cei care ne-au mai onorat cu prezenta la festivalul nostru cunosc deja standardele noastre de distractie si confort, iar cei care o vor face pentru prima data speram sa aiba parte de o placuta surpriza. Nu vor lipsi berea ieftina, romul de intampinare, concursurile pe mare si pe uscat, concertele rock pe o scena adevarata de 50.0000 de wati, folkul live si cantarile haiducesti in jurul focului de tabara, parada moto, late night show'ul interzis minorilor si inimilor slabe sau artificiile. In plus, v-am pregatit anul acesta si cateva surprize inedite.

 

In fiecare an am incercat sa imbinam festivalul moto cu un mini-festival de muzica, asa ca vor urca pentru voi pe scena urmatoarele formatii:

 

Vineri, 14 Iunie

BLACK FRIDAY

HANGOVER

ZIUA LIBERA

 

 

Sambata, 15 Iunie

THE ROCK

 

... in plus, in fiecare seara, dupa show'ul de striptease si - ca sa respectam obiceiul de la ultima editie - probabil pana la rasarit , va avea loc la foc de tabara (si departe de zona de odihna wink.gif ) deja traditional

cu
, care va fi acompaniat si de un set de tobe avandu-l ca protagonist pe maestrul Ionut Micu!

 

Master of Ceremony la evenimentul nostru va fi din nou Cristian HRUBARU de la Rock FM!

 

Ca si anii trecuti, motoarele sau masinile vor fi parcate separat de locurile de campare, intr-un spatiu special amenajat si supravegheat non-stop (in interiorul campingului, bineinteles).

 

Pretul de intrare la fest pe perioada celor 2 zile va fi de 30 Ron, ca si anul trecut.

 

Cazarea se poate face fie la cort - gratuit bineinteles - (cum am spus mai sus, conditiile in camping sunt excelente, toalete foarte curate ...si multe, iar la dusuri este apa calda non stop), fie la hotelurile din apropierea campingului - despre care vom reveni cat de curand cu detalii si oferte speciale ca si in anii trecuti.

 

Cei care ne-au onorat cu prezenta la editiile precedente stiu ca ne dam toata silinta ca invitatii nostri sa se simta excelent. Iar anul acesta, cum e si firesc, v-am pregatit si mai mult si mai bine decat in anii trecuti.

 

Gasiti un rezumat cu filme si poze de la editia 2012 aici.

 

Atasam posterul evenimentului si o harta cu indicatii asupra locatiei (dealtfel este foarte usor de gasit - campingul din dreptul ultimului sens giratoriu din Mamaia).

 

Acestea fiind zise, va asteptam pe toti la mare cu bratele deschise, vreme buna, multa distractie si bere rece!

post-44410-0-14073600-1368882364_thumb.jpg

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...