Hell_Rider_Edy Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Pun si poze in curand. eu l-am luat din dezmembrari acum cativa ani dar se pare ca nu mi-a mai folosit din pacate. Teoretic nu e spart cine il vrea... stau in Fieni sau ne vedem in Targoviste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchool Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Vinde-l la aluminiu Pun si poze in curand. eu l-am luat din dezmembrari acum cativa ani dar se pare ca nu mi-a mai folosit din pacate. Teoretic nu e spart cine il vrea... stau in Fieni sau ne vedem in Targoviste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell_Rider_Edy Posted June 13, 2013 Author Share Posted June 13, 2013 ) are 2 kile... nici de un suc nu iau pe el Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
corneliutecu Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 (edited) ) are 2 kile... nici de un suc nu iau pe el Salut !Am 2 GPZ 600 ambele nefunctionale .Vreau sa fac din 2 unul sa mearga Nu stiu in ce stare sunt radiatoarele ,nu m-am apucat inca de ele sa le fac . Daca zici ca donezi si nu ai ce sa faci cu radiatorul ,il vreau eu . Sunt din com Baleni Sirbi linga Tirgoviste .Ramine sa stabilim cum si cind sa ne intilnim .Astept un raspuns pe PM sau tel meu este 0721919210.Numai bine ! Corneliu. Edited June 13, 2013 by corneliutecu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell_Rider_Edy Posted June 15, 2013 Author Share Posted June 15, 2013 Da corneliu, sunt prins cu ceva treburi, acum am vazut mesajul si mi-a mai dat mesaj inca un baiat. o sa vad cum fac si care a trimis primul mesajul sau care are mai mare nevoie de el.. na il trimit. Ne auzim maine eventual! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell_Rider_Edy Posted June 23, 2013 Author Share Posted June 23, 2013 Salut !Am 2 GPZ 600 ambele nefunctionale .Vreau sa fac din 2 unul sa mearga Nu stiu in ce stare sunt radiatoarele ,nu m-am apucat inca de ele sa le fac . Daca zici ca donezi si nu ai ce sa faci cu radiatorul ,il vreau eu . Sunt din com Baleni Sirbi linga Tirgoviste .Ramine sa stabilim cum si cind sa ne intilnim .Astept un raspuns pe PM sau tel meu este 0721919210.Numai bine ! Corneliu. daca mai vrei radiatorul suna-ma, baiatul celalalt nu a mai zis nimic . 0732645396 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
corneliutecu Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 daca mai vrei radiatorul suna-ma, baiatul celalalt nu a mai zis nimic . 0732645396 OK ! Multumesc ! Ramine cum am stabilit la telefon ! Numai bine ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell_Rider_Edy Posted June 24, 2013 Author Share Posted June 24, 2013 Da! Rugam moderatorii sa inchida topicul daca este necesar, radiatorul merge la colegul Corneliu ! ramane cum am discutat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts