Sari la conținut

Intalnire Enduro la Buscat Resort Baisoara organizata de Transilvania


MOD
 Share

Postări Recomandate

Va invitam la o intrunire enduro prieteneasca la Baisoara in Buscat Resort. Vom face un traseu care sa solicite participantii in masura in care vor alege sa se dea pe varianta grea sau usoara. Nivelul traseului va fi destul de greu dar nu atat de greu incat sa nu poata sa fie facut de un rider care stie sa stea pe motor. Vor fi 50 de km de traseu marcat cu banda. Traseul este spectaculos, are portiuni de viteza , are portiuni de urcari si coborari tehnice (diferenta de nivel 1000 m), are parau in urcare, are radacini si...multa piatra.

Pe langa acest traseu , compus din doua variante: una mai grea si una mai usoara pe care se poate rula cu motoare mai putin sportive (ex drz 400), vom face si un traseu de soft enduro pentru motoare mari (ex xt, lc4, dr big sau chiar africane). Binenteles seara va fi petrecere mare cu berica daca e cazul daca nu vin fiert. Si nu va lipsi traditionalul gulas oferit de Transilvania Bikers la toate evenimentele organizate de noi.

intalnirea enduro va avea loc la Buscat Resort Baisoara in perioada 16-18 august 2013.

Va asteptam l

 

Dan Morar Transilvania Bikers

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cazarea e la baza partiei Buscat, la o pensiune la un km de partie si v om amenaja un loc de campare cu cortil. Ma stradui sa fie conditiile faine.

 

Suzuki rm 125 merci de felicitari! Mi ar prinde f bine putin ajutor. :)

 

Pretul la cazare e de 30 lei pt o pers in camera cu baie proprie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cazarile se pot face la cort in zona de start sosire gratis, la baza partiei Buscat 60 lei camera pe noapte, la pensiunea Skiland de patru stele pret 150 camera pe noapte cu acces la piscina, sauna si jacuzi, la hotel alpin 70 lei camera pe noapte.

 

Pentru cazari sunati la 0745128385 sau 0731996700

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cursa de la Baisoara se tine in august. 16 17 18 august la Baisoara

 

Cursa de la Baisoara se tine in august. 16 17 18 august la Baisoara

 

Finalizat traseu de A si B. La clasa A, pentru ca e" facubil" pe motor tot, vor fi doua ture cu un punct de realimentare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Ajuns acasa spalat motor echipament etc....tras concluzii un wknd. foarte reusit cel putin din punctul meu de vedere dar cred ca si ceilalti participanti sant de aceeasi parere prima zi ne-am cam pierdut un pic datorita unor detalii technice care a 2-a zi au fost puse la punct si nu au mai fost nici un fel de probleme,traseul prima jumatate cam enduro clasic urcari coborai macadam tot asteptam buclele de A la un moment dat incepeam sa-l pomenesc pe organizator....nu am apucat sa o fac de multe ori fiindca a aparut prima bucla si apoi a 2-a.......si mi-am retras toate cuvintele si gandurile din ora anterioara spre final asteptam sa vad sosirea si in special dozatorul de bere dar nu inainte de a ma scapa de echipamentul care era inbibat de la ploaia care ne-a dat vre-o 10 min dar suficient sa nu mai avem nimic uscat pe noi si pe aceasta cale i-mi cer scuze de la "Bunicu" al carui umbra am fost toata tura ca nu m-am prezentat la dozator decat dupa ce m-am schimbat.

Felicitari organizatorilor Dan,Liviu si celor pe care nu-i stiu si au participat la organizare astept cat mai multe curse de acest gen......

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum am vazut via FB ca a mai fost deschis un topic pe aceasta tema . Acolo apar si clasamentele finale: /index.php?/topic/700272-transilvania-bikers-enduro-tour-16-18-august/page-2.

La cat. Hobby dupa CP 1 eram pe locul 13 din 50 plecati, sunt f. multumit de cum am mers, dar lungimea mare a traseului, gradul de dificultate de B din CN de hard enduro, ploaia sacaitoare si ceata, foamea pe final :) si mai ales oboseala m-au facut sa reduc ritmul spre sfarsit, am facut pauze destul de lungi, erau niste urcari interminabile cu bolovani imensi, altele sapate rau, altele pe noroi cu stive intregi de lemne taiate pe care nu aveai nici cea mai mica aderenta , altele pe torente de apa, ploaia care s-a pornit a stricat bine traseul, altfel era un pic mai usor mai ales pe final cand esti epuizat, dar gradul de dificultate crestea in loc sa scada...

Oricum iti trebuia o buna pregatire fizica si tehnica sa-l termini. Felicitari tuturor celor care au terminat sau au abandonat, si ei merita aprecierea pt. efortul depus.

Din pct meu de vedere o super intrunire prieteneasca, traseu cu de toate , excelent gandit si bine marcat. Zona superba, racoare, atmosfera f.faina, gulas bun, foc de tabara, povesti cu cunostiinte vechi sau mai noi. Cine nu a venit are ce regreta ! Si pacat ca nu a venit nimeni din afara celor din zona Vest-nord vest (au fost si cativa rideri din Ungaria !), cine a fost la concursurile din anii trecuti organizate aici stie ca traseele sunt super, pe o suprafata mare, din vai pana pe gol alpin. Eu din ce am vazut am fost singurul venit de mai departe, adica din afara judetelor din zona ! Pacat si de neinteles, mai ales ca acum e vara si perioada de concedii, eu am combinat concursul cu cateva zile libere pe munte in cateva zone din Apuseni.

Multumim inca odata Dan Morar, Liviu Bocarnea si echipei Transilvania Bikers, abia astept un nou eveniment in zona !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...