Krimh Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Salutare la toata lumea. Am citit diverse topicuri pe site. Nu stiu daca cel propus, despre ce lecturezi momentan, exista deja pe forum. Sau unul cu acelasi subiect pus in discutie, dar denumit altfel. Nu se poate sa stai toata ziua numai cu mainile pe maneta sau in ulei ori pe tastatura. Daca ai citit ceva si crezi ca merita si atentia altora spune-le si lor. Poate faci si un upload daca ai cartea in word sau pdf. Ma gandesc ca s-ar putea sa ramana topicul cu doar ce am scris eu... sa vedem. Eu momentan citesc Viata ca o prada a lui M. Preda. Si tocmai am descarca Simbolul pierdut al lui D. Brown. Ca am auzit ca e buna cartea. Cum am gasit-o pe net si am descarcat-o fara s-o platesc, era "free" adica, o pun si aici. Era sa uit: asfalt uscat!!! Dan Brown - Simbolul pierdut 2.doc Dan Brown - Simbolul pierdut.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raoulserban Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 tocmai am terminat Povestea celor 47 de ronini! era o treaba sa fi samurai si i ma framanta perceptia actuala a conceptului de loialitate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy.K Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Tocmai am terminat de recitit (prima oara pe la 16 ani) Ra si Kon-Tiki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragan Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Muntele marturisitor.Recomand e o carte grozava,despre temerarul Gavril Vatamaniuc care a luptat in munti Bucovinei impotriva comunistilor.In carte explica viata din munti si din inchisoare. Un link cu intreaga carte. http://www.procesulcomunismului.com/marturii/fonduri/vatamaniucg/muntele_marturisitor/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danny_nt Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Eu am terminat de citit http://ro.wikipedia.org/wiki/Omul_din_castelul_%C3%AEnalt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reverend Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Acum citesc "the prison diaries" a lui Jeffrey Archer. Recomand orice carte a lui. Acum mai am un pic din ultima carte si cu asta am citit absolut tot ce a scris el. Bestial autor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
northern_freyja Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 In ultima vreme am citit numai memorialistica - Al Doilea Razboi Mondial. Recomand: - Anita Nandris-Cudla - "20 de ani in Siberia." - Emilian Ezechil - "La portile infernului" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradu Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 (edited) John Kennedy Toole--- CONJURATIA IMBECILILOR...... Edited July 31, 2013 by bradu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louis Cyphre Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Eu recitesc Soareci si oameni. E faina. John Steinbeck - Soareci si oameni.zip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabriela.v Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Recitesc Michel Houllebecq - Posibilitatea unei insule. Recomand si Particulele elementare si Extinderea domeniului luptei, acelasi autor. Multumesc pentru upload-ul Dan Brown, cineva mi-a recomandat cartea si acum o voi citi in concediu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krimh Posted July 31, 2013 Author Share Posted July 31, 2013 Recitesc Michel Houllebecq - Posibilitatea unei insule. Recomand si Particulele elementare si Extinderea domeniului luptei, acelasi autor. Multumesc pentru upload-ul Dan Brown, cineva mi-a recomandat cartea si acum o voi citi in concediu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
draculatransilvania Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Gomorra. Cealalta mafie a italiei - Roberto Saviano (scriitorul condamnat la moarte de Camorra)Condamnat la moarte de membrii camorrei, autorul este obligat sa traiasca pazit de politie douazeci si patru de ore din douazeci si patru si sa-si schimbe frecvent adresa pentru a-si pierde urmele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leaveyou Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Suflet japonez - Gheorghe Bagulescu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rommel Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 (edited) Ultima carte citita: Razboinicii lui Hitler de Guido Knopp ... foarte bine documentata dupa parerea mea si ilustreaza obiectiv, mi-ar place sa cred, ceea ce a insemnat Wehrmacht-ul si strategii germani ai WW2 ... A nu se confunda Wehrmachtul cu ideologia nazista, Gestapo si SS-ul, care au ridicat si mentinut regimul nazist .. o recomand clor interesati de domeniu Edited July 31, 2013 by rommel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C210288A Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 (edited) Gasiti aici 765 de carti electronice traduse in romana. Edited July 31, 2013 by C210288A Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertkiran Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Foarte frumos ... dar cu ce le deschid? Au extensia mobi si nu le deschide nici office-ul nici wordpad-ul ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C210288A Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Foarte frumos ... dar cu ce le deschid? Au extensia mobi si nu le deschide nici office-ul nici wordpad-ul ... Sunt carti electronice, se deschid cu amazon kindle dar se gasesc si emulatoare pentru windows. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louis Cyphre Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Merci de carti.Am si eu cateva sute de volume in format electronic, o sa caut o modaliate sa le pun la dispozitia doritorilor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertkiran Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Sunt carti electronice, se deschid cu amazon kindle dar se gasesc si emulatoare pentru windows. Eu sunt mai novice in ale calculatoarelor. Daca te rog frumos, poti sa imi dai un link catre un astfel de emulator? Sunt carti interesante in link-ul tau si as vrea sa le citesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krimh Posted August 1, 2013 Author Share Posted August 1, 2013 (edited) Din pacate unele nu sint redacatate chiar cum trebuie. Dar se pot citi. Si in plus, dupa ce le citesti pe astea poti sa iei de la anticariat ce n-ai gasit pe net @ robertkiran: am mai multe carti in format electronic, de obicei word sau pdf, daca ai ceva anume ce te intereseaza da-mi titlul si o sa ma uit. am observat ca am deschis topicul nu tocmai unde trebuia. rog un moderator sa-l mute la "motociclisti in timpul liber" sau unde crede ca e indicat. Alexandre Dumas - Cei trei muschetari.zip Amza Pellea - Nea Marin.zip Camil Petrescu - Ultima noapte de dragoste intiia noapte de .zip Constantin Noica - Mathesis sau Bucuriile Vietii.zip Dan Brown - Ingeri si Demoni.zip Emily Bronte - La rascruce de vanturi.zip Feodor Mihailovici Dostoievski - Adolescentul.zip Gabriel Garcia Marquez - Despre dragoste si alti demoni.zip Honore de Balzac - Mos Goriot.zip Ion Minulescu - Corigent la limba romana.zip Jack London - Colt Alb.zip Lev Tolstoi - Anna Karenina.zip Liviu Rebreanu - Adam si Eva.zip Marin Preda - Viata ca o prada.zip Mihai Eminescu - Geniu pustiu.zip Nikos Kazantzakis - Christos rastignit a doua oara.zip Octavian Paler - Apararea lui Galilei.zip Parintele Cleopa Ilie - Predici.zip Thomas Mann - Doctor Faustus.zip Umberto Eco - Numele trandafirului.zip Walter Scott - Talismanul.zip Edited August 1, 2013 by latomeru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionutpopoiu Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 tocmai am terminat Povestea celor 47 de ronini! era o treaba sa fi samurai si i ma framanta perceptia actuala a conceptului de loialitate de aia japonia e unde e tocmai am terminat Povestea celor 47 de ronini! era o treaba sa fi samurai si i ma framanta perceptia actuala a conceptului de loialitate incearca shogun daca nu ai citit. Merci de carti.Am si eu cateva sute de volume in format electronic, o sa caut o modaliate sa le pun la dispozitia doritorilor. chiar te rog momentan citesc Orizonturi rosii -Mihai Paceap de aia japonia e unde e incearca shogun daca nu ai citit. chiar te rog momentan citesc Orizonturi rosii -Mihai Paceap Pacepa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gajo_Dilo Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Mein Kampf... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krimh Posted August 6, 2013 Author Share Posted August 6, 2013 Mein Kampf... t-shirt European tour t shirt.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrasqul Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 ca sa ma bag si eu in seama,ultima carte citita a fost SHINING de STEPHEN KING.asta se intampla acum un an si ceva in urma.rusine dar nu mai am timp de nimic din cauza copiilor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilarie Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Zen şi arta întreţinerii motocicletei - Robert M. Pirsig Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts