Sari la conținut

Accident DN2 - Adjud


Mihai32
 Share

Postări Recomandate

In timpul unei scurte plimbari, un prieten foarte apropiat mie a suferit un grav accident la intrare in Adjud dinspre Bacau. Eram in spatele lui, am vazut exact ce s-a intamplat: o turma de oi a intrat pe carosabil, probabil speriate de zgomotul motorului, el a fost surprins de acestea si a intrat in plin in doua.

 

El este foarte grav ranit in zona capului, in prezent internat la spitalul Bagdasar-Arseni din capitala, cu comotie cerebrala gradul 4, fractura la umar si un plaman perforat. Pentru cei din zona: Se numeste M. Buzdugan, nr inmatriculare VN 12 BUM, CBR 919 RR visiniu. Pana nu demult, se dadea cu un Monster de 600.

 

Intrebarea mea este urmatoarea: cine o sa plateasca pentru treaba asta? Ciobanii erau in spatele turmii, pareau sa le impinga pe asfalt. Exista vreo lege care permite traversarea drumurilor national europene de catre oi? (transhumanta, ceva?)

Din cate stiu, exista doua variante:

- In baza dosarului de la Politie, ce va fi solutionat in cam 1 an jumate, va fi despagubit de catre Fondul Victimelor Strazii (dar nu stiu in cat timp, nu am cum sa imi dau cu parerea)

- In urma unui proces civil, va fi despagubit de catre posesorii animalelor... daca au de unde.

 

Multumesc.

 

Cea mai eficienta si probabil singura solutie, este sa isi faca dreptate singur. Trebuie sa discute cu ciobanii si sa obtina orice compensatie poate.

Editat de mexykanu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu l cunosc personal , m a sunat in legatura cu un anunt legat de motorul meu , inainte sa si ia 919 rr ... pacat , mare pacat .Asta e ghinionul de a te naste in tara asta de (cuvant urat) unde participanti la trafic inseamna caini , vaci , turme , prosti "fara " oglinzi si multe altele . . Insanatosire grabnica !!!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

intrucat am folosit "cine o sa plateasca pentru treaba asta?" la primul meu post, s-a inteles cu totul altceva decat ce voiam eu sa zic.

 

eu eram mai mult interesat de cine o sa raspunda pentru faptul ca au intrat oile pe carosabil, nicidecum de vreo despagubire.

 

Asta ca sa lamuresc orice confuzie sau barfa printre persoanele care citesc acest forum si au speculat altceva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

n timpul unei scurte plimbari, un prieten foarte apropiat mie a suferit un grav accident la intrare in Adjud dinspre Bacau. Eram in spatele lui, am vazut exact ce s-a intamplat: o turma de oi a intrat pe carosabil, probabil speriate de zgomotul motorului, el a fost surprins de acestea si a intrat in plin in doua.

 

dar oile ce au patit?

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

M-a intristat foarte tare moartea baiatului asta...l-am cunoscut acum o saptamana ...l-am ajutat sa puna niste ulei in motor,am mai stat la taclale si o tigara in timp ce ii explicam sa aiba mare grija cu 919-ul,si motivele pentru care eu am trecut de la sport de 1000 la chopper..a ramas ca se intoarce,mai vroia ceva pentru motor in saptamana urmatoare.A plecat.

 

A doua zi am aflat de accident,nu suna grav..dupa aia am aflat ca e in coma,am sperat tot timpul sa scape.

 

Ironia face ca saptamana urmatoare sa am eu accident,am pocnit un tanc de masina la 100 de km/h,i-am zburat jumatate de fata la masina cu far,aripa stanga si roata cu totul aproape i-am smuls-o...si totusi am scapat doar cu vanatai si zgarieturi minore,dupa 3 zile sunt ca nou.Si Marian a lovit o nenorocita de oaie si a murit..

 

Odihneste-te in pace!

post-33813-0-57724000-1378840368_thumb.jpg

post-33813-0-81136500-1378840369_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din pacarea Moartea nu te intreaba cu ce viteza mergi, ce motor calaresti sau daca ai sau nu echipamentul la tine si iata ca "shit happens". Poate ca ar trebui sa invatam din ceea ce se intampla si sa devenim cel ce invata din greselile altuia si nu din greselile personale. iar daca multi au driblat moartea principiul ar trebui sa fie "putea sa fie si mai rau" si nu, lasa ca daca de data asta a mers, va merge si data viitoare!

 

Odihneasca-se in pace!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...