Sari la conținut

Formula 1


Jorge Lorenzo

Postări Recomandate

Acum 14 minute, danypop a spus:

Pana la urma ce faci, te bagi pentru ham ham la "lozane" sau!? Vezi ca restul au renunțat (lupul țoțo&co) 🤣🤣🤣Ai rămas doar tu singurul sprijin al ciampionului furat

Nu are nici o legatura,nu incerca sa transformi asta intre un meci intre 2 tabere ca nu e Rossi vs Marquez aici.

Nu il inghit pe Hamilton si ifosele lui de primadona (si am spus asta de ani de zile nu ma dezic acum) la fel de mult precum nu il inghit nici pe Verst si aroganta si meltenismele lui (si am spus asta de cand a venit in F1).

Nu e un "Brusli il bate pe Vandam" stai linistit,nu e "au batut ai nostri au pierdut ai vostri" sau ceva in genul,mi se par la fel de penibili amandoi.Indiferent cine castiga eu nu ma bucur de asa campioni.

Acum 4 minute, adidas a spus:

NU prea a actionat corect sau NU a actionat corect?

Cum adica in dauna regulamentului, daca acesta ii permite override?

Nu a actionat deloc corect.

Ii permite override in anumite conditii extraordinare,nu ii permite override ca sa creeze spectacol.

Se explica aici cu litera de regulament samd nu are cum sa-ti fie neclar dupa ce parcurgi asta.

 

Acum 1 minut, danypop a spus:

Spune-i asta lui Metodel. El spunea ca cei de la merc au dovezi solide ca au fost furați🙂🤦‍♂️

Esti hater si transformi o discutie despre regulament si aplicarea lui incorecta fix de catre cine ar trebui sa il aplice intr-o chestie de peluza si fanboism.

Ti-am mai zis,nici nu ma intereseaza care dintre ei ia campionatul - pt mine sunt la fel de penibili si enervanti amandoi,nu sunt fanul niciunuia dintre ei ba pot spune ca dimpotriva.

E ca pe topicul de motogp - daca il apar la un moment dat pe un pilot in dauna altuia,asta nu inseamna ca sunt fanul lui,doar o minte ingusta poate gandi asa si doar o minte ingusta simte nevoia sa puna etichete "aaa,esti fan Ham de aia il aperi si nu aplauzi si tu arogantul".Sau "aa esti fan Verst ca ai zis ca se apara bine",sau "aa esti fan Marquez" samd.

 

Relax,si lasa hatereala,si nu mai tot incerca sa mi-l pui Hamilton in spate dupa ce toata lumea stie ca l-am injurat ani de zile la rand.Nu tine.

Iar faptul ca eu sustin ceva si majoritatea altceva nu inseamna ca nu am dreptate.Nici ca am dreptate.Inseamna ca am un punct viabil de vedere.

Argumentul majoritatii nu e un argument viabil.Decat pt un patinat pe creier.Daca de maine toata lumea o arde pe LGBT te faci gheiutz?Ca naiba,daca asa zice majoritatea....Vezi unde te duc concluziile astea cu majoritatea are dreptate?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 6,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Atat timp cat regulamentul e cum e, nu se va schimba nimic. Interpretari au existat si vor exista mereu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Lui Verstappen nu am ce sa-i reprosez la aceasta cursa decat intrarea la rupere (dupa ce a semi-ratat startul) a la Marquez maturat toata pista incercare de block-pass din virajul 1 turul 1,dar deja ne-am obisnuit cu aceste intimidari agresive pe care Hamilton ar fi trebuit sa le taie demult la inceputul campionatului.Acum Hamilton nu se mai afla in pozitia sa-i raspunda.

Lui Hamilton i se pot reprosa cateva...

Dar nu despre asta era vorba,ci despre Masi si deciziile lui care au decis campionatul,si nu Masi ar fi trebuit sa decida campionatul.This is my point.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Na, fiecare are dreptul la parerea sa. Le expunem, le analizam, le combatem, in limita bunului simt. Mie-mi place subiectul, dar n-am destule cunostinte incat sa am o parere obiectiva vis a vis de subiect, subiect care oricum va ramane unul din "marile" mistere ale omenirii :))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 10 ore, apriliacluj a spus:

nu era accident grav de red flag!

putea chiar sa fie si  VSC

Pai asta era solutia. Pe VRC nu dispareau ecarturile.

S-a adus F1 in aceeasi zona de cocalarism ca cea in care este fotbalul. Ne certam pe radio cu arbitrul, facem presiuni, il frecam pe psihologic, doar, doar o ne-o da si noua un penalty, ca altfel nu reusim s-o bagam in ate.

La cum s-a comportat Ham dupa cursa, pe podium si la interviuri nu m-ar mira sa aflam ca-si baga plua in formula lor si se apuca de altceva.

Chiar, s-a auzit ceva oficial despre asta?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mercedes și-a anunțat intenția de a merge la TAS și are la dispoziție 96 de ore pentru a își pregăti cazul și a depune documentele necesare. Regulile FIA, pe care teamul german le-a semnat, sunt clare: pentru a ajunge la Lausanne, o echipă sau o persoană implicată în Formula 1 trebuie să convingă o comisie FIA că au un caz solid pentru a merge la TAS. FIA practic ar trebui să își dea acordul să se facă un demers împotriva ei, ceea ce este extrem de puțin probabil. E o situație stânjenitoare și rușinoasă pentru FIA: dacă și-ar da ok-ul ca Mercedes să meargă la TAS, e ca și cum ar admite că au greșit. 

Pam-pam🙂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 10 ore, Method a spus:

 

Dar nu despre asta era vorba,ci despre Masi si deciziile lui care au decis campionatul,si nu Masi ar fi trebuit sa decida campionatul.This is my point.

+1 !!

 

1 oră în urmă, danypop a spus:

...... Regulile FIA, pe care teamul german le-a semnat, sunt clare: pentru a ajunge la Lausanne, o echipă sau o persoană implicată în Formula 1 trebuie să convingă o comisie FIA că au un caz solid pentru a merge la TAS. FIA practic ar trebui să își dea acordul să se facă un demers împotriva ei, ceea ce este extrem de puțin probabil. E o situație stânjenitoare și rușinoasă pentru FIA: dacă și-ar da ok-ul ca Mercedes să meargă la TAS, e ca și cum ar admite că au greșit. 

interesanta chestie :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 22 minute, cuki a spus:

Tot campionatul a fost un rahat facut de maFIA. Au transformat sportul in circ,

yepp!!, de acord cu tine

 

Acum 23 minute, cuki a spus:

 

...., singurele abandonuri au fost cauzate de Mercedes si Pirelli...deci factori externi

aici nu sunt de acord cu tine, la Monza as zice ca Wax l-a acrosat pe Manelist

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Admin
Acum 48 minute, cuki a spus:

Hahaha...acuma ca nu ti-a iesit BLMistu campion o dai cu maFIA. 

Tu ai impresia că eu mai am vârstă să imi masor ciucurașul cu unul sau altul legat de vreo afinitate? 

 

Mă dezgustă ideea de nedreptate crasă făcută în ultima cursă. 

Am mai spus-o odată și e pentru ultima dată, la fel ma dezgusta și dacă era invers. 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Admin
Acum 41 minute, cuki a spus:

De ce te dezgusta doar in ultima cursa? Un campionat se decide pe carcusul a 20-22 de curse...nu doar in ultima cursa, sau in ultima tura.

Iar pana acuma nu te-ai aratat dezgustat cat timp balanta era inclinata invers...sau ma rog, mai diplomat spus...deciziile maFIA era luate in avantajul BLM-istului.

Doar ultimele 3 curse le-am văzut complet și încă vreo 3 fragmentate. 

Dacă nu mă crezi poți cauta comentariile mele de când încep. 

Nu știu ce sa întâmplat, dar oricum ar fi, am mai spus, nu acoperi o injustiție cu alta. 

Asta este linia mea în viață, nu numai la competiții sportive. 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu se mai tin minte chestiile astea, tot sezonul se sterge si se ia totul "de la capat", mental, dar doar in ultima cursa. Mai toti cei care chiar sunt din sportul asta spun ca e bine ca a castigat Max si ca a fost o situatie extrem de ciudata la final, din care cineva iesea sigur nemultumit. Cei mai inversunati sunt alde astia de pe margine, mai ales fanii Hamilton convertiti in aparatorii dreptatii universale infailibile, mai porniti contra FIA decat Toto la 12 ore dupa cursa. Mai relaxati-va, zau...

Editat de mrjo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Admin
Acum 45 minute, cuki a spus:

dar iti permiteai sa faci comentarii la adresa lui X sau Y, bazandu-te pe 3 fragmente.

Fie citești în diagonală, fie ai o zi proastă în care nu înțelegi ce citești. 

Aș dori să fie ultima replică pe tema asta, pentru că incep să obosesc explicând si repetând același lucru de mai multe ori. 

Una la mână, nu discutăm de permisiuni, că nu trebuie să-ți cer ție sau altcuiva permisiunea să scriu ceva aici. 

A doua chestie, ți-am spus ca indiferent câte "nedreptăți", cum le spui tu, au fost făcute înainte, asta nu înseamnă că trebuiesc rezolvate cu altă măsură strâmbă. 

Sunt convins că s-au interpretat eronat lucruri în favoarea și în defavoarea altuia și nu cred că a fost ceva premeditat. 

Am mai repetat-o de vreo două ori pe aici, la fel aș fi spus și dacă era invers. 

Și cu asta sper că am închis subiectul ăsta favorit al tău sau al altora, nu sunt genul unor dialoguri de genul "pe ei, pe mama lor".

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

6 minutes ago, l.u.v said:

A doua chestie, ți-am spus ca indiferent câte "nedreptăți", cum le spui tu, au fost făcute înainte, asta nu înseamnă că trebuiesc rezolvate cu altă / alte nedreptate. 

Sunt convins că s-au interpretat eronat lucruri în favoarea și în defavoarea altuia și nu cred că a fost ceva premeditat. 

Bun, plecand de la premiza asta foarte rezonabila, cum crezi tu ca ar fi fost mai "drept": sa ia Hamilton campionatul dupa ce a ajuns in postura de a se bate pentru titlu in ultima etapa inclusiv datorita unor nedreptati care i s-au facut lui Max de-a lungul sezonului (fara intentie rauvoitoare, ca prezumam buna credinta) sau sa-l ia Max, dupa ce soarta (pur si simplu soarta) s-a intors si a ajuns si Hamilton de partea proasta a unei decizii luate fara intentie rauvoitoare? Inteleg ce spui ca o decizie proasta nu se rezolva cu alta decizie proasta, dar atata timp cat toate acele decizii au fost luate nepartinitor, faptul ca tu te concentrezi doar pe ultima seamana cu o miopie, fiindca te uiti doar la ce ti-e in fata ochilor (ultima cursa), dar negi ce a fost inainte. Adica vrem sa fie totul mai drept decat la judecata lui Solomon, dar numai pe perioada cat tinem minte. Totusi...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 1 oră, cuki a spus:

 

dar iti permiteai sa faci comentarii la adresa lui X sau Y, bazandu-te pe 3 fragmente.

Repet, campionatul a avut 22 de curse...FIA a viciat rezultatul de la prima cursa, cand in Bahrein Hamilton iesise de vreo 30 de ori intr-un viraj fara penalizare, dar l-au penalizat pe Max

Apoi Apoi Apoi

Mai tin minte cum vorbea Toto de prin Spania inca la Massi, cum sa elibereze pista pentru Hamilton de backmarkers...ca venea Max din spate.

Sau cum nu ii dadea Mercedesului nicio sansa lui Bottas din primele curse...totul era, let Hamilton by.

 

Poate acuma constientizezi sursa unor actiuni din partea lui X sau Y...

 

Auzi, eu imi permit sa fac comentarii despre oricine numai dupa ce i-am vazut poza. Ai vreo problema cu asta? Sau ai impresia ca de-aia nu o sa ne mai dam noi cu parerea despre F1, pentru ca tu consideri ca n-ar trebui?!

Pe bune, hai mai subtire cu aerele astea de expert detinator al adevarului absolut! Daca mie mi s-a parut ca lui Ham i s-a furat titlul voit sau din prostia directorului de. ursa, asa ramane pentru mine. Si pot sa o strig in gura mare cat vreau eu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ieri:

 

image.thumb.png.94c4d0b96c062ab6bb839cb6e2017753.png

 

Azi:

 

image.thumb.png.32a8dcc935125f0ebe34f9dae8c47ccd.png

 

Young drivers au mers cu vechile specificații de roți (13 inch), piloții uzuali și rookies cu noile specificații pe 18. Timpii nu înseamnă nimic, dar Piastri (campionul GP2 care va sta be bară la anul) a impresionat. Conform ultimelor simulări, mașinile vor fi cam cu 0.5s pe tur mai lente decât cele actuale la început de sezon, urmând să le depășească pe parcursul sezonului (primele estimări spuneau că noile monoposturi vor fi cu vreo câteva secunde mai lente inițial). Impresionant.

 

S-a încheiat oficial sezonul. În afară de prezentări, acțiunea începe pe 23-25 februarie la Barcelona cu prima sesiune de teste.

 

image.thumb.png.119ce0ce4375e24a6e9b8c3d85287dd6.png image.thumb.png.99e7e337b502df6cb2e2c2afd66c68ab.png image.thumb.png.18e0457767f55ca16b7672d5537d7f4b.png image.thumb.png.ddd203f7678d02bdef055fba0f0fded6.png image.thumb.png.f8e2507ec80a1129818a1cb40dd89ba1.png image.thumb.png.df84095ca68e0d9c5207af6c0cb464ae.png image.thumb.png.1e261668c9babee522983af7246f09bf.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...