Sari la conținut

Formula 1


Jorge Lorenzo

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 6,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Comportament penibil, dar nu e nici pe departe prima lui manifestare de-a dreptul penibila, deci nicio mirare. Te-ai astepta ca un "mare campion" cu 7 titluri la activ sa fie ceva mai cerebral si mai echilibrat, mai ales ca trecu mai bine de-o luna de cand i-a picat propria statuie in cap. Ma astept sa revina cerand mai multa "diversitate" si reprezentare in randul oficialilor de traseu, ca sa nu-l mai faca la portofoliu albii cei insensibili si mereu furaciosi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, alea pot fi foarte usor doar manevre ale lui Wolff, dar eu tocmai la mutenia prelungita a lui Hamilton ma refer, nu la speculatiile cu plecarea sau neplecarea. Nu ca ma topesc eu de dorul declaratiilor lui, ci e vorba de un minim de respect fata de un sport (cu tot ce presupune el, inclusiv public) care ti-a adus sapte campionate mondiale, dintre care sase le-ai castigat cu o masina avand avans de 1s pe tur fata de restul grilei. Exagerez un pic, dar nu foarte mult. Suntem in telenovela "Si bogatii plang", episodul "Mania persecutiei".

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 9 ore, PzKpfW a spus:

Sunt în continuare convins că marele campion va fi prezent în acest sezon.

Achesez.A semnat pe 2 ani,nu scapam de el.O da din fanta-n cola.

Faptul ca e el silent pe retele sau nu,nu stiu de ce moare presa de grija lui.Prea e bagat in seama,nu despre Liuis a fost vorba oricum in toata tevatura aia.

Acum 9 ore, PzKpfW a spus:

Înlocuirea lui Masi este echivalentă cu găsirea proverbialului țap ispășitor; cel mai probabil se va întâmpla, dar dacă schimbarea se rezumă la atât, iar mi se pare penbil. Cât despre înlocuirea lui Tombazis, băieții din Brackley merg cam departe cu impertinența. Au fost măsurile tehnice luate îndreptate spre limitarea avantajului Mercedes? Da - cel puțin parțial. Nu este însă pentru prima dată când se întâmplă așa ceva și alte echipe care au dominat competiția s-au confruntat cu așa ceva. Mercedes s-au bucurat de cea mai lungă perioadă de dominație în F1 datorită regulamentului stabil și ermetic.

Ne,ne...Masi nu e "proverbialul tap ispasitor",Masi chiar e vinovatul.Si chiar ar trebui inlocuit.

Si iarasi...nu stiu ce rol are Tombazis in impunerea "noilor" reguli peste an,dar AMG atrage atentia (corect as spune eu) asupra faptului ca nu poti schimba regulile jocului de la cursa la cursa doar pt ca ei castiga.Nu e fair e lipsit de orice urma de logica.

E ca cei din NBA care interzis apararea zonala doar pt ca nu e show (si isi ia SUA bataie pe la olimpiade cand tot DreamTeam'ul e respins de o tactica simpla de zone defense).

E lipsit de orice fairplay si orice logica sa schimbi mid-season niste reguli doar pt ca o echipa castiga.Nu pot fi de acord cu asa ceva,chiar daca AMG ne exaspereaza din 2014 incoace.

Ar trebui sa fim obiectivi - FIA ar trebui sa fie la fel pt toti nu sa urmareasca to "level the playfield" lovind in AMG.

S-au bagat niste bani in masina aia s-au facut niste progrese si dupa gen 3 curse vine FIA zice "nu mai aveti voie...schimbam regulamentul".Nu se poate asa ceva.

Regulamentul trebuie sa fie previzibil,altfel e haos.

Acum 9 ore, PzKpfW a spus:

 S-au obișnuit prea mult să câștige și au uitat cum este să piardă.

Mda,ideea este ca nu ar fi pierdut,daca nu era "ajutorul" lui nea Masi.

Daca era Ferrari in postura asta cred ca desfintau F1.

Hai sa privim obiectiv si sa nu ne lasam influentati de idei gen "oricum astia castiga de foarte mult timp,lasa-i sa mai piarda si ei"

 

Aparte de vrajelile cu AMG vs F1 - Aston Martin lansare masina 10.02.2022

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Două știri umblă prin media:

1. Masi pleacă din poziție și va fi înlocuit de ceva director de prin FIA, nu mai țin minte numele și poziția. Zilele astea Toto se întâlnește cu noul președinte FIA la ceva discuții, vedem ce'o sa iasă.

2. În timpul cursei de la Abu Dhabi, în garajul Red Bull a fost văzut Cyryl Abiteboul, sau cum s'o scrie numele lui de valon, care se zvonește că va deveni noul președinte al diviziei de motoare RBR. Se pare ca omu lucrează acum la ceva firmă care furnizează motoare în F2 și F3, așa că o mutare de genul n'ar fi exclusă. O să fie interesantă relația dintre el și Horner, la cât se împungeau acum câțiva ani.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

On 14.01.2022 at 0:06, Method said:

Aston Martin lansare masina 10.02.2022

 

Iar Ferrari pe 17.02

 

 

3 hours ago, pomo said:

În timpul cursei de la Abu Dhabi, în garajul Red Bull a fost văzut Cyryl Abiteboul, sau cum s'o scrie numele lui de valon, care se zvonește că va deveni noul președinte al diviziei de motoare RBR. Se pare ca omu lucrează acum la ceva firmă care furnizează motoare în F2 și F3, așa că o mutare de genul n'ar fi exclusă. O să fie interesantă relația dintre el și Horner, la cât se împungeau acum câțiva ani.

 

Dacă se concretizează, sunt sigur că se vor înțelege, sunt profesioniști. Agresivitatea verbală era doar la nivel declarativ din cauza disputelor dintre companiile pentru care lucrau la vremea respectivă.

5 hours ago, PzKpfW said:

Iar Ferrari pe 17.02

 

...Și McLaren pe 11.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

982702952_WhatsAppImage2022-01-18at18_19_02.thumb.jpeg.b7a38aaa467d106eaab223ccfaf203d3.jpeg

 

Între timp pe Spotify (imagine preluată de pe net, nu știu dacă e caterincă sau cineva chiar a făcut pe bune profilul, nu am acces la contul de Spotify acum)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Rosberg l-a bătut pe Hamilton atât pe circuit cât și psihic. Bottas nu este la același nivel. A avut zile bune în care a fost mai rapid în quali, cam atât. În ritm de cursă a fost un pilot mediu spre mediocru - chiar slab dacă se pune la socoteală lipsa de agresivitate. Se auto-flatează cu comparația asta.

 

Se pare că titlul câștigat a schimbat puțin planurile celor de la Honda - care vor furniza în continuare pentru Red Bull.

 

2 minutes ago, ENEOS said:

Screenshot_20220128_220350.thumb.jpg.556db6920e319aec64f2864e2fb84ceb.jpg

 

Oare lupta știe? 🤔

 

Asta trâmbițează în fiecare an. Un lucru este sigur: dacă ferrari nu se luptă pentru titlu în 2022, (cel puțin) Binotto zboară.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Personal nu cred în astfel de conspirații. Cu precădere pentru că Rosberg este jumătate finlandez și pentru că locuiește la Monaco. A concurat sub licență germană datorită mamei și pentru că-i era mai accesibil. Este la fel de german cât este Verstappen belgian sau Grosjean elvețian.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 6 minute, PzKpfW a spus:

Personal nu cred în astfel de conspirații. Cu precădere pentru că Rosberg este jumătate finlandez și pentru că locuiește la Monaco. A concurat sub licență germană datorită mamei și pentru că-i era mai accesibil. Este la fel de german cât este Verstappen belgian sau Grosjean elvețian.

Pentru nemti e german.Si asta este deajuns.

Mercedes erau atat de sus fata de restul competitoarelor incat si-au permis o astfel de aroganta.

Profitand de nebunia lui Luis cu Nicole.Asa ca au facut pohta publicului german ,un pilot german pe Mercedes castigand F1.

Nu sunt fan Luis,dar intre el si Rosberg nu exista comparatie.

In anul ala Luis s-a batut singur.,,Ajutat" si de Mercedes.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu interesează pe nimeni din publicul țintă unde e sediul echipei și cine sunt angajații! 

Mercedes e brand german (chiar și când pune motoare de Logan pe mașini). 

Pt Rosberg a fluturat steagul german și s-a cântat imnul Germaniei. 

End of story. 

Editat de ENEOS
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...