Sari la conținut

Honda ST 1100 Pan European


wagnererik20
 Share

Postări Recomandate

Salutare! Acum sunt proaspat posesor de Honda ST1100 din 1994, am avut pana acum Shadow VT600, TDM 850 si BMW R850R. Chiar daca e cat o vaca gestanta, e cea mai manevrabila motocicleta pe care am condus-o pana acum. E grea, foarte silentioasa si bine gandita, asigurand o protectie foarte buna la vant si de aceea viteza de croaziera e usor mai ridicata decat pe un chopper sau naked. Este un motor impunator, cu linii fluide si actuale, desi e fabricat in 1994. Honda ST1100 este catalogata ca una dintre cele mai reusite moto sport touring din toate timpurile. Sunt foarte multumit de achizitie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 63
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

Adresez rugămintea către orice posesor ST 1100 din Bucureşti de a-mi permite să "pipăi" cu ochiu' liber exemplarul. Este evident că am făcut o nouă pasiune!

» Post actualizat in 17 Aug 2014 18:01

Este evident că-s mai rare ca unicornu' alb10. Ca oferte din vânzare: tot aşa!

» Post actualizat in 30 Aug 2014 05:33

Am zis eu că-i mai rară ca unicornu' alb! Nu-i nimic, mi-am luat una, ca s-o pot privi în tihnă!

Buna, am vazut ca ai incercat sa gasesti o Pan European ca sa o incerci. Acum am si eu aceeasi rugaminte la tine, ca nu am mai gasit pe nimeni in Bucuresti sau in apropiere cu asa ceva. Am gasit una in Olanda si asa vrea sa o iau si nu vreau sa ma inham la ceva daca nu stiu cu ce am de a face. daca nu deranjez, as putea sa trec candva cand ai timp pe unde o ai sa o vad? sigur, daca e ok acum in sezonul asta cu bateria sau ii putem da curent :). mersi mult, daca ti-e mai usor , da-mi un mesaj pe telefon 0744 566465. Mersi, Bogdan

» Post actualizat in 20 Dec 2016 09:46

NFT n-a vazut inca nici mesajul trimis de 24 h, altcineva nu mai are Pan European 1100 pe ruta Bucuresti- Alexandria - Brasov ? ca am drumuri de facut pe acolo in perioada asta :), dupa sarbatori va fi mai greu. mersi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Am cumparat Pan-ul in ianuarie anul trecut, din pacate fara side case-urile originale si fara oglinzi, i-am adaptat oglinzi auto, i-am schimbat cureaua de distributie si am facut un test drive Oradea-Warsovia-Cracovia-Oradea, 2 persoane +bagaje fara probleme . Consum mediu 5.5 litri la suta (eu am 130kg+ 65 nevasta+ vreo 25 bagaje) , singurul lucru deranjant a fost vantul lateral. Ciclistica e foarte buna , comoda atat pentru mine, cat si pentru pasager. Sunt foarte multumit de ea , se comporta foarte bine pe autostrada, cat si pe viraje . Nu o recomand decat pentru asfalt, am iesit de pe drumuri sa vizitam ceva castele , etc dar nu e prea manevrabila pe macadam, pamant etc.

Editat de hori72
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Salut in martie anul trecut am achizitionat si eu un Pan european 1100 anul 96 din Polonia este tot ce mi-am dorit;neagra ABS,CBS,TCS totul original .Am fost uimit de consumul mic 5-5.5l /100 raportat la greutate,foarte confortabila .Anul acesta doresc sa schimb distributia am desfacut capacele si am vazut cureaua,arata bine dar nu vreau sa risc.Se schimba usor , de unde ati luat cureaua si ce marca .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca reusesti sa schimbi distributia sa imi zici si mie cum ai rezolvat te rog, si eu sunt interesat sa schimb distributia.

Cu intalatia de racire cum stai, ai avut ceva probleme?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Salutare! Eu am cumparat Honda ST1100 din 1994 anul trecut prin octombrie, schimband-o pe un BMW R850R din 1996. Pot sa zic ca este un mare pas inainte din punct de vedere al ciclisticii la drum lung si pe viraje, protectie la vant, masivitate, spatii de depozitare. In schimb, a mea nu are ABS, iar lucrul acesta este un mare minus, desi la BMW nu l-am folosit niciodata, pentru ca nu a fost nevoie. Iar lipsa injectiei nu ma afecteaza asa mult, deoarece motorul meu porneste si functioneaza impecabil. Am gasit un singur furtun de apa spart, la gatul superior al carcasei termostatului, adica furtunul care duce la vasul de expansiune, in rest, am facut o revizie generala, care nu a scos la iveala alte probleme majore. Urmeaza sa schimb si eu cureaua de distributie, dar nu cred ca e nevoie sa dau motorul jos, este destul loc daca se demonteaza doar radiatorul de apa.

As vrea sa schimb la iarna si rulmentii de la jug si discurile de ambreiaj, asta ca masura de precautie, avand in vedere varsta si kilometrajul acumulat (95.000 km).

Ca o mica concluzie, ST1100 este pe departe cea mai buna alegere pentru drumuri lungi, drepte si/sau virajate, cu sau fara pasager, cu un raport pret /calitate impresionant.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...

buna, intentionez sa o dezmembrez daca sunt ceva cereri serioase cu toate ca parca e pacat de ea... merge extraordinar de bine si functioneaza totul pe ea. detalii in link

/index.php?/topic/747598-honda-st1100-pan-european-an-2001-de-vanzare-sau-dezmembrare/

Editat de lebada
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 11 months later...

Din pacate, motocicleta mea ST1100 din 1994, visinie, mi-a fost furata din fata blocului, din Constanta, in vara anului trecut. A inghitit-o pamantul, pur si simplu, nu am reusit s-o gasesc. Daca aveti cumva informatii despre ea, va rog sa ma sunati la 0727302027. Multumesc frumos.

 

In schimb, acum sunt posesor de ST1100 din 2000, culoare albastru, model cu ABS CBS TCS, aceasta varianta fiind net superioara tehnic celei anterioare. Tinuta de drum este mai buna datorita furcii fata modificata si a anvelopei de 120, iar franarea este incomparabil mai buna datorita etrierilor cu 3 pistoane. In rest, pot spune ca este aceeasi motocicleta.

 

 

post-48013-0-92990000-1528264772_thumb.jpg

post-48013-0-89881800-1528266696_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...

Salve! Sunt proaspat posesor al unui ST 1100 din 2001 și mi-am lungit gatul cautand pe net un manual  de reparatii dar fara succes.

Ar fi super daca are cineva un asemenea manual sa-l puna si aici.

Multumesc anticipat!

P.S. Am vazut ca la franari bruste la viteze mici se aprinde si se stinge f repede indicatorul de ulei si mi s-a spus ca ar fi ceva normal.

 

pan.jpeg

Am gasit eu manualul  si e bine pentru cine il cauta sa lase o adresa de mail sau sa dea un mesaj.

Editat de florică
greseala de editare
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 8 months later...
  • 2 years later...

Salutare, proaspat posesor de st1100..an 91 135k as dori sa stiu mai multe pareri despre model, cum ar fi. Ulei,antigel,cauciucuri,si ce sa verific ca eventuale probleme sa le pot remedia,si unde se poate gasi placa originala de la top case spate+pasager. Multumesc

IMG_20230810_123103.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...