Sari la conținut

Honda NT700VA Deauville


George M.
 Share

Postări Recomandate

Salutare,

Sincere felicitari pentru achizitionarea utilajului!

Amu vreo doua saptamani m-am pricopsit cu surioara minunatei tale motociclete, a carei poze o sa o urc la sfarsitul postului.

Am si eu doua mici temeri in legatura cu ea, si am sa te rog sa ma ajuti cu o parere.

Unu la mana: pe la vreo 45-50 de mile la ora,viteza a patra parca prea tare urla cardanul ala. A ta la fel?

Doi la mana, daca o pun pe cricul central si o bag in viteza, alte sunete, si mai inspaimantatoare. In cazul in care motorul e cald si pe la 1100 turatii.(La rece totul e ok, insa are vreo 1600-1800 turatii). Parca se amesteca ceva in ea. Nu mi-s mecanic, nu ma pricep. De dus la service, mai stau un pic sa vad ce si cum, totusi e din 2006 si are 17000 mile, o nimica toata pentru acest minunat specimen.

Salutari!

 

 

post-39232-0-79291800-1393464557_thumb.jpg

post-39232-0-76665000-1393464679_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Doi la mana, daca o pun pe cricul central si o bag in viteza, alte sunete, si mai inspaimantatoare. In cazul in care motorul e cald si pe la 1100 turatii.(La rece totul e ok, insa are vreo 1600-1800 turatii). Parca se amesteca ceva in ea.

 

Felicitari pentru alegere, este o motocicleta faina, iar a ta arata foarte bine.

 

Mi-am pus si eu problema in legatura cu acest zgomot prima data cand am urcat-o pe cricul central si am bagat-o in viteza, mai ales ca este prima motocicleta si prima cu cardan.

Acel zgomot este normal, il am si eu, si este produs de jocurile functionale ale transmisiei, incepand de la iesirea cutiei de viteze si terminand cu angrenajul conic al rotii spate. Daca o pui pe cricul central, o bagi in viteza, orice treapta, cu motorul oprit, si incerci sa invarti roata spate, vei observa ca aceasta se roteste liber aproximativ 5 grade, inainte si inapoi. De altfel, in mers normal (in sarcina), sunt convins ca nu ai auzit aceste zgomote. Le mai poti intalni doar in momentele cand mergi subturat, iar tot sistemul incepe sa trepideze. Testeaza asta, mergi normal in treapta a doua, pe drum drept, si n-o mai accelera. Las-o in treapa 2 la turatia de relanti, in scurt timp va incepe sa trepideze si vei auzi acel zgomot.

 

Legat de zgomotul cardanului. La mine este mai zgomotos doar in treapta 1, lucru intalnit in clipuri pe Youtube si la alte Deauville, nu mi-am facut griji.

Ma gandesc ca in treapta a 4-a ar putea fi deranjant, considerand ca in aceasta treapta se sta mai mult timp decat intr-a 1-a. N-as putea sa-ti dau un raspuns de ce a ta se aude mai tare intr-a 4-a si nu intr-a 1-a.

 

Locuiesti in Romania sau in Marea Britanie? Acolo este o frumoasa comunitate Deauville. http://www.deauvilleuk.org/forum/

 

Cele bune! :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Iti multumesc pentru raspuns si iti multumesc pentru ca ai ridicat un ditamai pietroiul de pe inimioara mea.

Am auzit zgomotele si in mers atunci cand e subturata si banuiam ca este normal insa nu stiam sigur.

Am avut un Kawasaki ER5 inaintea Hondei si dupa 2600 km in patru zile (o tura de Scotia) am realizat ca imi trebuie un touring. Tot ce am citit despre Deauville m-a convins ca e un motor extraordinar si cica: buletproof.

In Anglia locuiesc dar duc dorul plaiurilor mioritice, pe unde mi-am facut veacurile pe un Majesty(25000 km intr-un an jumatate), alaturi de o mana de oameni minunati, scuteristi sufletisti de la poalele Tampei.

Dar sa incheiem cu melancolia, poate anul acesta voi putea vizita plaiurile si cine stie, poate parcam surorile una langa cealalta, admirandu-le in timp ce sorbim un suc.

Asfalt uscat si vara vesnica!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Haha, sa-ti fie de bine! :D

Ar fi placut sa stam la o vorba daca drumurile ni se vor intersecta. Daca vii in tara da un semn, mai este un coleg roman care locuieste in UK si care tocmai ce si-a cumparat un Deauville 700, poate are si el chef de o vizita, am sa-l intreb.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oare imi poti dezvalui identitatea colegului cu Deauville aflat in UK? Poate reusesc sa il scot la o cafea, o barfa.

Dry road! :))

PS Scuze, acum am realizat ca am luat-o pe aratura cu topicul tau.

Editat de N00B
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 7 months later...
  • 2 months later...

mi-au placut proiectoarele puse,arat bestial,as vrea sa discut cu tine despre modul de prindere,pozitionare caluri,las un nr de tel,ms anticipat;0740503397


» Post actualizat in 28 Dec 2014 16:28

mi-au placut proiectoarele puse,arata bestial,as vrea sa discut cu tine despre modul de prindere,pozitionare cabluri,las un nr de tel,ms anticipat;0740503397

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...
  • 3 years later...

Salut posesori de Deauville. Am un 700 nt din 2008 si am o intrebare la voi. Dupa 4000-4500rpm in sus are o vibratie pe care o transmite in motocicleta atat pe cric cat si in viteza. De la ce poate sa fie in conditiile in care porneste bine, nu consuma ulei, nu da fum, nu consuma mult (sub 4) Marius 0762987324

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...