Sari la conținut

Pret achizitie Honda SH50


TWD.Grig
 Share

Postări Recomandate

Salut ! De curand ( adica ieri ) cineva mi-a propus o combinatie in care eu ma aleg cu un scuter Honda SH 50 din 1999. Omu il vinde la 2000 RON ( ceea ce mi se pare cam mult ). As vrea sa stiu totusi cam care ar fi pretul real al acestui scuter intrucat eu nu ma pricep absolut deloc la scutere. O sa pun aici un link:

 

http://mercador.ro/oferta/vand-combin-scuter-sh-50-IDvmbg.html#6c4f7f3cb3

 

Astept opiniile voastre.

 

Numai de bine s'auzim !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am avut asa ceva.Nu e chinezarie,e un Honda sh50.E facut in Italy de Honda Industriale Spa.

Treaba e in felul urmator : are vit max 60kmh,frane slabutze,racire inadecvata si drept urmare i se incalzeste motorul vara si se gripeaza.Am pus ulei full sinth si tot degeaba.De 2 ori am bagat set motor.L-am luat cu vreo 13 si l-am dat cu 10mil.Te calci in el.

Cauta ceva cu racire pe apa,chiar daca e in 2 timpi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator little wayne

pretul scutereloe de 49 e in cadere libera de cand se conduc cu permis.sunt foarte multi care le tin degeaba neavand permis si sunt fericiti daca iau 1000roni pe un scuter care nu mai are cautare....nu mai conteaza prea mult marca/modelul.e o piata moarta pentru jucariile de 59....majoritatea celor care le foloseau(pusti si tipi de peste 40ani ),nu au permis.de unde prabusirea pietei pe segmentul asta de piata

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asta e cel mai scump sh 50cc,de pe respectivul site.Eu nu as da mai mult de 300 euro pe asa ceva.(Asta in conditiile in care merge cum trebuie)

-Pana in 500 euro gasesti ceva mai frumos gen Yamaha Aerox,Aprilia Sr,etc

-Mai bine cauta sa dai in bani ce ai tu de " combinat " si mai studiaza piata,ai sa vezi multe modele frumoase,pe bani putini.

Editat de niniarges
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

prietene este enorm de mult 2000 lei pentru mizeria aia de sh eu pana anu asta din 2006 m-am oqpat numai cu scutere si maxiscutere aduceam din italia le vindeam aici in tara mergea treaba brici dar de cand cu permisele exact cum a spus si little wayne m-am reprofilat in fine ideea e ca eu luam un sh ca asta cu 100 euro de acolo si il vindeam aici cu maxim 350 euro si asta cand mergea treaba si scuter impecabil cu acte tot ,deci sa nu faci prostia sa dai mai mult de 1000 lei pe el si asta doar daca este in perfecta stare de functionare si are acte la zi adica itp asigurare

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ok, ms tuturor pentru pareri. Dupa cum am zis si mai sus, nu ma pricep deloc la scutere asa ca imi sunt de folos. O sa-i transmit omului ca 2000 RON e un pret muuult prea mare pentru ce are de vandut. Totusi, cine mai are cate ceva de comentat despre modelul acesta de scuter e invitat sa posteze aici in speranta ca poate acest topic va fi gasit folositor de cineva interesat de modelul acesta in special.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...