Lolo_ID Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Am si acte de IJ 56. Lista cu preturi in cateva zile. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlorinSg Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 o poza mai buna la far si un pret daca se poate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei13 Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 Salut Ma intereseaza farul, saua cu tot cu suport, stopul si posibil aripa fata. In functie de pret ma intereseaza si motorul (cu acte). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolo_ID Posted November 4, 2013 Author Share Posted November 4, 2013 o poza mai buna la far si un pret daca se poate Far - 150 ron. Din pacate, deocamdata, poza mai buna decat asta nu am. Salut Ma intereseaza farul, saua cu tot cu suport, stopul si posibil aripa fata. In functie de pret ma intereseaza si motorul (cu acte). Ti-am trimis PM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
master_alexut Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 Spor la vanzare Lolo .Intervin si eu aici cu o intrebare, de cand s-au mai schimbat chestii prin topicuri, vad ca sunt nuami poze foarte mici, care nu le mai poti mari sa vezi detalii.Este ceva general pe site cu marimea asta sau imi scapa mie ceva. In rest, interesant ij-ul imi plac mototcicletele intregi..oricat de vechi ar fi ele si depozitate necorespunzator.Are acte ok? poate ar fi mai bine sa o dai intreaga cuiva, care sa o si faca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voschodij Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Mai ai maneta din partea dreapta de pe corn? (soc). Daca da care este pretul.Multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolo_ID Posted November 5, 2013 Author Share Posted November 5, 2013 Spor la vanzare Lolo .Intervin si eu aici cu o intrebare, de cand s-au mai schimbat chestii prin topicuri, vad ca sunt nuami poze foarte mici, care nu le mai poti mari sa vezi detalii.Este ceva general pe site cu marimea asta sau imi scapa mie ceva. In rest, interesant ij-ul imi plac mototcicletele intregi..oricat de vechi ar fi ele si depozitate necorespunzator.Are acte ok? poate ar fi mai bine sa o dai intreaga cuiva, care sa o si faca. E posibil ca pozele sa fie dimensionate de cei ce le posteaza sau vreun virus. Cat despre IJ-ul 56 din poze........nu-l cumpara nimeni intreg. Doar a fost la vanzare ceva vreme pe alte site-uri. Mai ai maneta din partea dreapta de pe corn? (soc). Daca da care este pretul.Multumesc. Deocamdata incerc sa vand tot ansamblul ( ghidon cu toate comenzile pe el ) la pretul de 75 ron. Daca nu se vinde tot ansamblul .... probabil o sa incep sa dau comenzile separat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morriss Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 Salutare. Am vazut ca aveti mai multe piese de vanzare pentru IJ56. Nu gasesc la d-voastra un cilindru cu piston, segmenti si bolt in stare buna? Multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolo_ID Posted November 8, 2013 Author Share Posted November 8, 2013 (edited) Lista cu preturi : ambielaj NOS - 250 ron; motor complet - 350 ron; cadru + acte - 200 ron; sa spate - 15 ron; sa fata - 90 ron; rezervor (fara robinet) - 35 ron; coturi evacuare + piulite - 20 ron; filtru aer - 40 ron; cric central - 30 ron; cilindru + galetie admisie + piston + segmenti - 150 ron; far complet (fara cablu km) - 150 ron; cric lateral + prindere dreapta motor - 50 ron; capac dreapta unitate carburatie - 30 ron; pompa - 60 ron; placa dreapta suport motor/atas - 20 ron. Celelalte repere de pe motocicleta o sa le fotografiez zilele astea. Mai multe detalii aici, pe PM sau SMS la 0763 700 222. Edited November 8, 2013 by Lolo_ID Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimethylmercury Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 La ce cota e cilindrul? Uzura are la cota respectiva? Fileturile pt coturi sunt bune? Pistonul are stifturile de blocare a segmentilor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny75 Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 De unde stii ca ambielajul e NOS ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolo_ID Posted November 8, 2013 Author Share Posted November 8, 2013 De unde stii ca ambielajul e NOS ? Incerci sa pui la indoiala calitatea pieselor ce le vand, vrei sa cumperi ambielajul sau doar vrei sa mai adaugi un post la cele pe care le ai ? Uite cum facem : Iti trimit ambielajul cu plata ramburs iar daca nu este NOS mi-l trimiti inapoi si-ti returnez banii. E OK asa ? La ce cota e cilindrul? Uzura are la cota respectiva? Fileturile pt coturi sunt bune? Pistonul are stifturile de blocare a segmentilor? Inca nu am reusit sa pun sublerul pe cilindru si piston. Filetele sunt bune, pistonul are stifturile de blocare a secmentilor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma2ol Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Salut, Ce ai vandut pana acum de pe mobra? La ce bani ai incercat sa o vinzi completa si nu ai reusit? Merci anticipat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny75 Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Incerci sa pui la indoiala calitatea pieselor ce le vand, vrei sa cumperi ambielajul sau doar vrei sa mai adaugi un post la cele pe care le ai ? Uite cum facem : Iti trimit ambielajul cu plata ramburs iar daca nu este NOS mi-l trimiti inapoi si-ti returnez banii. E OK asa ? Nu pun la indoiala nimic, am mai cumparat piese de la tine si cunosc calitatea lor. Nu adun posturi pentru ca nu pot sa-mi cumpar nimic cu ele . Reformulez intrebarea: cum iti dai seama ca ambielajul este NOS si ca nu a fost desfacut de un meserias si reconditionat,.... la ce te uiti ? ( Intreb pentru mine pentru ca eu nu stiu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimethylmercury Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Eu raman interesat de cota cilindrului si de uzura pe care o prezinta. Mersi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi PH Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Salut,maneta schimbatoar din partea dreapta a motorului si aripa fata mai sunt la vanzare? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madryder46 Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Lista cu preturi : ambielaj NOS - 250 ron; motor complet - 350 ron; cadru + acte - 200 ron; sa spate - 15 ron; sa fata - 90 ron; rezervor (fara robinet) - 35 ron; coturi evacuare + piulite - 20 ron; filtru aer - 40 ron; cric central - 30 ron; cilindru + galetie admisie + piston + segmenti - 150 ron; far complet (fara cablu km) - 150 ron; cric lateral + prindere dreapta motor - 50 ron; capac dreapta unitate carburatie - 30 ron; pompa - 60 ron; placa dreapta suport motor/atas - 20 ron. Celelalte repere de pe motocicleta o sa le fotografiez zilele astea. Mai multe detalii aici, pe PM sau SMS la 0763 700 222. Salut, care este ultima pret pentru capacul dreapta unitate carburatie si filtrul de aer? Stima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ovi_zd3 Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Salutare, seile? mai sunt ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magic4Ce Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 Îmi spui te rog starea şi prețul stopului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emster Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 (edited) cat fac tobele?? fara coturi,saua fata s-a dat??????? nu poti primi PM !!!!! Edited January 5, 2014 by emster Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zacopilu Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Te salut. Ma intereseaza telescoapele. La ce pret le ai? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanys Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Buna,as fii interesat de maneta ambreiaj si frana daca se vand seperat .Ce pret ar fii? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanbuharu Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Pentru sa fata + rezervor ofer 110 ron. Salutari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts