Sari la conținut

Topic de Feedback - Comuniste


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 586
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

salut comunitate, problema mea cu Emy s a rezolvat de mult asa ca va urez succesuri in afaceri.

Salut.Imi pare rau ca abia acum raspund.Am vazut mai demult dar nu am putut raspunde atunci si acum mi-am amintit.Vreau sa imi cer scuze public inca o data pentru acest incident,si vreau sa va asigur din nou ca nu se va mai intampla. Cu respect!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Il recomand si eu pe @thvlad .. mi-a dat o aprindere de minsk la bani pe care eu i-am oferit doar pe stator,si cand am ajuns la posta am avut placuta surpriza de a constata ca e si transportul inclus !

 

Vreau sa ii multumesc inca o data pe aceasta cale.Cu respect!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...
  • 3 weeks later...

Am deschis un topic cu lansarea cartii Cultura motocicletelor.A stat la locul lui pana azi sau ieri.Acu nu mai e pe nicaieri.Poate ma lamureste si pe mine cineva ce s-a intamplat.

Oricum scriu aici.Lansarea a iesit foarte bine,lume puhoi.De la ai nostri Ovidiu,Aleko,Basty (omu a fost la prezidiu,a cuvantat ) Adrian S si je (am fost la prezidiu,am cuvantat) si poate au mai fost in sala,aha Gigi Slaif cu Radu.Se anuntase mai multa lume.Bine ca nu au venit ca nu mai era loc in sala.Astea fiind zise nu cred ca trebuie sa indemn vreun motociclist sa cumpere cartea.Motociclistii e destepti si stiu ce au facut.Va pup si o nota "pozitiva " ,in stil motociclistic,celui sau celei care a ciumpavit ce era de lasat in pace macar pana maine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si eu dau un feedback pozitiv pentru cartea Cultura Motocicletelor, pune pe baze stiintifice mania noastra si se aplica in special userilor din subaria noastra de forum unde functioneaza vechile legi moto-sociale frumos explicate in carte.
Tot ce mai gasesc e topicul asta: /index.php?/topic/722257-lansare-de-carte-%E2%80%9Ecultura-motocicletelor%E2%80%9D-23022015-bucuresti/

Editat de Aleko
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In carte este vorba si despre noi.Despre noi bolnavii de motoclasice.Astia care le salvam in ultima clipa de la Remat,care dam pe vopsea si cromaturi mai mult decat va face motocicleta aia fodata.Care ne straduim sa le punem pe strada si mergem cu ele sa se bucure toata celovecimea.De aceea am deschis topicu ce era la locul lui.Vom supravietui.In orisice caz eu voi face sapaturi.Si daca gasesc tancul voi trage cu el.Sper sa nu trag in prieteni.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am aflat astazi la ora 14.02 ca astazi la ora 14.00 se lanseaza cartea "Cultura Motocicletelor" la Brasov, libraria St. O. Iosif si dupa ce am ezitat 2 secunde m-am gadit ca sefii poa' sa subeep beep si am taiat-o, numa' bine ca sa pot prinde o parte insemnata a povestilor autorului despre ce si cum a adunat material discografic si altele pe care le-as fi ascultat ore in sir. Cred ca a mai povestit inca o carte pe langa asta.

Am mai intalnit acolo alti motociclisti pe care ii cunosteam si pun pariu altii pe care nu-i cunosteam. Si m-am facut si cu un autograf pe carte ca sa dovedeasca nevestei ca motociclismul e otreaba elevata si de ce e necesar si musai sa ne dam cu MZ-u'

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Feedback pozitiv (nu zic nimic nou) pentru 255b (kraz-trial) si evol in primul rand ca stau cu ochii si pe topicul de Cereri nu doar pe Vanzari, si mai apoi pentru ca m-au cadorisit fiecare cu cate o cheie din care aveam nevoie; Una din ele o sa mearga mai departe la un nevoias cu aceeasi durere cu mine, cu blestemele aferente(sa nu ajunga la REMAT samd)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...