Sari la conținut

XMRaid Enduro Festival - Cislau 2014


ness26
 Share

Postări Recomandate

Pe data de 26-27 Aprilie, XMRaid va asteapta la un Enduro Festival la Cislau. Manifestarea necompetitionala se adreseaza tuturor iubitorilor de enduro, atat celor foarte bine pregatiti cat si celor mai putin pregatiti tehnic si, sau fizic.

Cu detalii vom reveni in curand.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bine cumnate !!!!cursele la Buzau sint in familie.una la Monteoru una la Cislau dupa cum stiti eu de la Ovi am invatat cum sa r spune sa pun benzile prin padure si sa ma dau cu motorul.partea misto este ca el se da la mine (concurent) eu la Cislau(concurent) te simti misto cind te dai la tine acasa. Spor la treaba !!! Ps sper la vreme buna si la voi dar si la mine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

XM Raid ENDURO FESTIVAL – Cislau

 

 

Data: 26 APRILIE (sambata)

Locatia: Hanul 2D – Cislau, situat pe drumul dintre Buzau si Brasov (45 km de Buzau)

Lungime traseu: aprox. 30 km

Format: 1 zi de enduro, pe un traseu marcat cu banda si sageti. Petrecere si voie buna.

 

Dificultate: nu este un traseu de hard enduro insa nu va fi nici drum forestier. Traseul va fi aproximativ acelasi ca in 2013 (mici modificari) si este format dintr-un traseu de baza – nivel hobby si 3-4 bucle mai grele – nivel avansati. Aceste bucle necesita o buna pregatire tehnica si fizica pentru parcurgerea lor.

Tinand cont ca evenimentul nu este unul competitional, nu va exista nici un clasament sau podium de premiere noi recomandam sa mergeti de placere, intr-un ritm care sa nu va expuna unor pericole si sa va ofere placere maxima.

Ramane la latitudinea fiecaruia, cunoscandu-si nivelul de pregatire fizica si tehnica sa aleaga daca intra sau nu pe bucle sau daca face una sau mai multe ture.

Cei care doresc, pentru curiozitate sau antrenament personal, la sfarsitul zilei vor putea citi in tabelul cu cei inscrisi la festival si timpul pe care l-ati facut parcurgand traseului, pentru fiecare tura in parte (daca alegeti sa dati mai multe ture) chiar daca intre ture va mai opriti sa faceti plaja, mancati o friptura sau bea un suc.

 

Ce oferim:

- marcarea traseului si verificarea acestuia inainte de eveniment;

- water point la jumatatea traseului;

- suport tehnic in caz de nevoie in limita posibilitatilor;

- inchizatori de traseu ca sa nu raman nimeni in padure;

- stickere cu numere pentru a ne recunoaste pe traseu si a vedea cine si cum a terminat;

- transportarea benzinei la locul de placare in tura pentru cei care doresc sa faca mai multe ture – Nu asiguram benzina, va rugam sa aduceti benzina in bidoane sau canistre de 5 - 10 litri;

- ceva de mancare la terminarea traseului sau antrenamentului.

 

Conditii de participare:

- chef de dat cu motorul si de atmosfera enduro

- o donatie de 100 ron/persoana

- prezenta in tabara de baza vineri (25 aprilie) intre orele 16.00-22.00 sau sambata (26 aprilie) intre orele 08.00-09.30

 

Plecarea in traseu: se va face la ora 10.00 din tabara de baza – Hanul 2D catre zona de unde incepe

propriuzis traseul (aprox. 5 km)

 

Posibilitati cazare in zona:

- www.complexmagura.ro - aprox. 18 km pana la tabara de baza

- www.maricor.ro - aprox. 10 km pana la tabara de baza

- Pensiunea Hanul de Piatra – aprox. 15 km de tabara de baza (informatii pe turistinfo.ro)

- www.ciuta.ro - aprox. 14 km de tabara de baza

 

Atentie! Evenimentul nu este unul competitional sau sportiv ci unul RECREATIV, turistic daca vreti. Ne adunam sa ne dam cu motorul pe un traseu foarte frumos si sa ne distram. Participarea la acest eveniment se face pe proprie raspundere. Poate constitui un bun antrenament pentru cursele ce vor urma.

NU exista asistenta medicala sau de interventie rapida pe traseu !!!

 

Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie, fie aici pe forum fie la telefon:

 

Ovidiu – 0769717862 / 0758107303

Stefan – 0768866217

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
ATENTIE !!! Noi o sa avem un loc unde va puteti lasa motocicletele, in curtea din spate, unde sunt instalate camere de supraveghere si exista paznic. Dar tinand cont de ceea ce s-a mai intamplat prin tara ar fi bine sa aveti niste masuri suplimentare de siguranta (lanturi, dispozitive blocare..) sau sa blocati pur si simplu ghidonul motocicletei. Nimeni nu foloseste aceasta posibilitate !!! Noi nu ne asumam nici o raspundere pentru motociclete chiar daca, asa cum v-am spus locurile din jurul taberei de baza sunt supraveghiate si pazite. Sfatul nostru este sa va luati cheia de la blocarea ghidonului si sa-l blocati ori de cate ori nu stati pe langa motocicleta.

Multumim !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stefan, zi-ne si noua astora din afara buzaului, cum este vremea pe la voi? nu ne sperie pe noi un pic de noroi dar nici sa fie mocirla... mai ales ca la voi e pamantul ala asa de ciudat. Speram sa fie ok sa ne putem da la cursa :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ne-am intors de la marcat traseul. Datorita conditiilor meteo din ulltimele zile si din cauza ploii slabe de astazi, traseul a fost gandit si marcat pentru aceste conditii. Speram ca sambata sa dea soarele asa cum se anunta. Chiar daca e ud sau noroi nu sunt zone dificile de parcurs. Traseul a fost modificat astfel incat zonele care erau urcari au devenit coborari, traseul fiind marcat invers fata de varianta initiala, mai grea. Deasemeni au fost ocolite zonele cu mult noroi, folosind cateva zone de drum forestier. Astfel traseul ajunge sa fie de aprox. 27 km.

Evident ca un cauciuc bun este obligatoriu.

Indiferent de conditiile meteo va asteptam la Cislau ca si altadata. Dupa cum stiti nu avem un clasament sau podium, asa ca puteti sa-l transformati intr-un antrenament.

 

Speram ca vremea sa tina cu noi sambata si sa ne bucram de cursa si de sarmalele cu mamaliguta care va asteapta la finalul concursului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce nu omoara te intareste!e dragilor de plouat nu ploua dar noroi este deci : anvelopa noua a doua pe spate full gasssss!!!!traseul este pregatit pe sensul de mai usor cel de ,,ud,,un bun antrenament ptr Deva.ne vedem la start !

 

Vremea la Deva(ghelari) deci haideti la antrenament pe ud !

post-34555-0-79275500-1398409220_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ovidiu, chiar daca nu am terminat nici macar o tura, trebuie sa recunosc ca m-am simtit bine :D O cursa grea dar ospitalitatea a fost la ea acasa si a tinut loc de cursa si pt cei care au abandonat. Sa speram ca data viitoare v-a fi mai uscat... FELICITARI pt organizare si pt sarmalele alea delicioase...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O zi frumoasa, enduro cu adevarat.

Nu ma asteptam ca namolul sa ne puna atatea probleme; e adevarat ca nu am fost nici la voi, nici la Monteoru pe namol si nu ma asteptam la asa ceva :).

Dar, la final de zi intradevar o experienta de neuitat.

 

Ovidiu&team o organizare exemplara, bravo !!! Va multumesc pentru ajutor pe traseu, recunosc ca nu as fi terminat o tura fara sprijinul vostru.

 

PS: nu stiu ce-ati pus in sarmalele alea, extraordinare !

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...