Sari la conținut

Problema folie tip carbon


Error
 Share

Postări Recomandate

Cu pistol cu aer cald si pt lipici exista o soluție specială , dacă nu gasesti te duci la o spălătorie si ceri 100 ml de spuma activa nediluata , nu da cu benzina ca subtiezi lacul

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am avut de multe ori nevoia de a decolanta suprafete pretentioase si lucioase . Adezivul ramas nu voia sa se ia cu nimic !!

 

Pana cand am descoperit Citrus Cleaner de la 3M . E scump , cam 70 Ron un flacon spray de 400ml , dar e exceptional . Se gaseste la firmele care furnizeaza materiale profesionale pentru vopsitorii auto . In Bucuresti , pe Theodor Pallady , iesirea spre A2 ,dupa Ozana , pe dreapta, este o astfel de firma.

 

Mai sunt si produse asemenatoare in Bricostore , Obi , Hornbach , bazate pe acelasi acid citric , dar nu stiu daca sunt la fel de eficiente . Probabil ca nu sunt chiar rele nici acelea .

 

Iar pe termen lung poti pune coji intregi de portocale si lamai la macerat intr-un borcan cu otet . Lasa-le 2 saptamani si foloseste apoi lichidul respectiv . Este un curatitor foarte bun , in special de casa , fiind total bio .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Pt lipiciul ramas merge foarte foarte bine cu white spirit,am probat recent, insa nu stiu daca se gaseste usor in Ro. Aici in Fr se gaseste cam in orice supermarket. Acetona curata lipiciul dar aproape sigur ataca si lacul. Alcoolul cred ca este ok cu lacul dar se evapora destul de repede ceea ce ingreuneaza procesul de curatare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...