Sari la conținut

ACCIDENT MORTAL IN TG-MURES


suzuki73
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 436
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Început de săptămână tragic în Tîrgu-Mureș, la ieșire spre Sighișoara. În jurul orei 15.00 un teribil impact s-a produs între o motocicletă și un autoturism marca Volkswagen. Potrivit primelor informații motociclistul circula dispre Corunca spre Tîrgu-Mureș, cu o viteză mult peste limita legală, aproximativ 200km/h, când a intrat în coliziune cu autoturismul din imagini, înmatriculat în Mureș. În urma impactului motociclistul a murit pe loc iar motorul a fost făcut scrum ca urmare a incendiului izbucnit. Răni grave a suferit și șoferul autoturismului, care a fost preluat de echipajele SMURD. Totodată, circulația din zonă a fost deviată pe sensul de intrare în oraș dinspre Sighișoara, pentru ca poliția să poată efectua măsurătorile care se impun.

 

- See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/eveniment/articol/ultima-ora-accident-teribil-in-tirgu-mures.html#sthash.aAmjSqWF.dpuf

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dapi daca`i drept ce scrie acolo .. mai da`o`n !?#>?@! ... 200km/h? nu stiu cum sa spun, da ala`i un pericol si pentru noi, motociclistii.. pacat ca s`a prapadit, si nu l`a dus mintea la mai mult..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

fratelo..dar tu cu cat mergi pe motor,doar 50-60,la cat scrie in carte..

200 km/h nu`i de circulat decat pe circuit ceva.. viteza de reactie e aproape inexistenta la vitezele alea .. fiecare isi face soarta.. uite el si-a facut`o .. !nu merge nimeni regulamentar, dar iti garantez ca 200 m`as duce doar pe autostrada poate... la nemti... ATAT!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De fiecare data ma intristez cand vad astfel de topicuri si ma gandesc ca motociclismul a ajuns mai periculos decat alte sporturi extreme. Nu vreau sa o fac pe lupul moralist, dar sa mergi cu viteza mare in conditii meteo ce nu iti asigura aderenta suficienta (si masina inca mai derapeaza pe anumite portiuni cu cauciucuri de iarna), mai ales acum cand soferii nu sunt obisnuiti cu noi, mi se pare un fel de ruleta ruseasca. Intr-adevar, adrenalina sau dorul de plimbare te fura, dar daca nu-ti porti singur de grija, nimeni nu-ti poarta...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...