Sari la conținut

Moto in rate


pepper000
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 57
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

Pepper, daca nu poti face un credit de nevoi personale, incerca sa gasesti un vanzator care are motocicleta dorita de tine si care e dispus sa ti-o dea in rate.

Ce s-a spus mai sus de rate la firmele x, y dar in care nu primesti moto pana nu achiti tot... eh, asta nu e sistem de rate, asta e plata integrala, pentru ca tu primesti produsul cand vei fi achitat tot.

Editat de Proxi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

E greu de gestionat o achizitie in rate direct de la proprietar.

In primul rand nu prea se gasesc, iar cel care sa zicem ca accepta asa ceva, vor vrea rate cat mai putine si cat mai mari (a se vedea o motocicleta de 2500E pentru care se cer 5 rate de 500E). Pai din moment ce nu ai oricum banii aia , de abia daca ai un avans de 500-1000E pe luna cum sa ii dai omului a doua rata tot de 500E. E greu sa strangi 500E intr-o luna doua ca sa platesti rata, de vreo 4-5 ori asa, ca sa te achiti fata de om in cateva luni. Unde mai pui ca, cel mai probabil motocicleta aia are un pret mai mare decat face, tocmai ca se poate vinde in rate. Daca mai iei in calcul ca iti trebuie si echipament, ajungi la niste sume semnificante pe langa motocicleta in sine - sume pe care trebuie sa le scoti cam fix cand iei motocicleta. Colac peste pupaza, orice motocicleta - in special astea din generatia 2000 sau mai jos - are nevoie de consumabile schimbate. Un set de caucicuri decente SH te costa aproximativ 100E, schimbul de ulei cu filtre daca nu iti iei cel mai penal ulei te costa si ala ceva. Daca e dus kitul de lant mai bagi in ea minim 100E. Sa nu punem la socoteala ca motocicletele astea vechi incep si cad dupa o vreme, o distributie daca o iei de noua costa 16 milioane la cbr f4 spre ex + manopera. De asmenea exista riscul sa cazi, sau sa faci accident - deja ai dat de belele.

Cel mai bine, cum ai zis cei de pe aici, cel mai bine mai strangi o luna doua, iti iei ceva de 1000 euro - vorbesti cu proprietarul sa iti zica sincer tot ce are probleme ca sa stii la ce te astepti si vezi dupa aceea cum faci sa o aduci intr-o stare decenta de functionare.

Numai bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De ce nu? Pentru ca vine un KOKIX , Costy_toma sau ceva de genul astora, decarteaza 500 de euro avans, se obliga la rate de 150 de euro pe luna timp de 6 ani si isi ia un R1 2009, cu care a treia zi (dupa ce a invatat unde e schimbatorul de viteze) se propteste intr un stalp, copac, tir, Passat etc. Cine plateste ratele mai departe, ca moto e dauna totala?

 

Poate sa ceara asigurare (de viata, de accident etc) ca conditie a imprumutului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 8 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...