Sari la conținut

Compozitie anvelope


Owens_k2
 Share

Postări Recomandate

Salut! Am achizitionat o pereche de gume sh Pirelli Diablo Supercorsa am tinut neaparat sa fie compozitie SC1 sau SC2 dar pe cel de spate nu are sigla cu “SC” doar pe fata are imprimat SC 2. E o regula ca cele care nu au sigla SC sa fie defapt Sp-uri care au compozitie mai dura?



http://www.ebay.co.uk/itm/PIRELLI-DIABLO-SUPERCORSA-120-70-17-180-60-17-PAIR-180-55-Replacement-/181159045217?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2a2deba861 Am si poza cu modelul dar nu pot sa i dau upload si am pus una informativa, asa arata anvelopa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu e vorba doar de compozitie intre ele, SP lucreaza la o temperatura mai mica decat SC2. Pentru strada e mai bun SP decat SC2, SC2 nu o sa il incalzesti cum trebuie sub 25 grade si mers gradual din ce in ce tare. SC1 tine din prima pe strada chiar si neincalzite, doar ca pe spate tine fooooarte putin. SC2 pe fata pe strada trebuie sa il vezi la peste 30 de grade si incalzit putin inainte ca sa nu ai surprize(pentru golanii---franarea de urgenta intra in goloneala). Oricum, nu vad rostul SC2 pe fata, pe strada, cand SC1 tine mai bine si din prima si dureaza si acceptabil de mult, oricum mult mai mult ca spatele-->set nou.

Editat de wawessh
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru SC1 am insistat si eu pe fata dar nu sa putut aduce decat SC2. Cu spetele ala eram in necalar ca nu avea sigla SC pe el si auzisem de la cineva ca ar fi SP-uri din moment ce nu au sigla "SC" pe ele. Dupa care am sunat vanzatorul si mi-a explicat ca cauciucul trimis este destinat special curselor , nu o sa il gasesc in magazin spre comercializare si are alte coduri de referinta si ca la acest model intre SC1 si SC2 mai exista inca trei variante , SC1/0,5 SC1/1 SC1/1,5 si SC2.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

asta e vrajeala, ca nu l'ar vinde daca n'ar fi DOT approved. Din pacate pe la noi nu se prea pricep oamenii si asta a fost portita lui de scapare :blbl:

 

Incalzeste'le bine si bucura-te de ele. Orice nemultumire o corectezi la urmatorul set

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...