Garcya Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Vrei sa comanzi produse electronice din US fara sa platesti TVA si taxe vamale? Vrei sa importi din America fara sa mergi la vama? Apeleaza la serviciul nostru de personal shopper din US iar noi facem urmatoarele pentru tine: Iti cautam cel mai bun pret la comenzi USA! Te sfatuim daca produsul dorit poate fi comandat in siguranta de pe magazinul online dorit sau de la vanzatorul de pe eBay! Iti comandam noi produsele din America. Noi iti platim produsele pentru tine, folosind un card bancar American, deoarece majoritatea magazinelor din US nu accepta carduri Internationale! Iti transportam produsele din America pana in Romania la tine acasa! In Romania livrarea se face prin FanCourier sau Posta Romana NU TREBUIE sa mergi la vama sa ridici produsele, ele sunt livrate acasa la tine. Noi mergem la vama si ne ocupam de tot! NU platesti TVA 24%, indiferent de valoarea produselor comandate! NU platesti Taxe vamale, indiferent de valoarea produselor comandate! Nu risti sa ti se opreasca produsele comandate in vama! Produsele ajung in siguranta la tine acasa in aproximativ 3-4 saptamani. Se pot comanda orice fel de produse, orice cantitate sau valoare! Consultanta gratuita cu privire la produsele comandate. Rezolvarea tuturor problemelor legate de produse care nu corespund descrierii prin recuperarea banilor. O persoana este prezenta acolo in US, care receptioneaza comanda ta, o deschide, o verifica sa corespunda descrierii si abia apoi ea este trimisa spre RO. Produsele cu probleme se rezolva ACOLO, in US, tu fiind scutit astfel de alte taxe de retur sau orice alte probleme. Pentru majoritatea comenzilor se aplica urmatoarea formula de calcul: Pretul afisat la furnizor + $15 / kg pentru comenzi pana în 5 kg.De la 5-10 kg $13 pe kg.De la 10+ kg $12 pe kg.Preturile de mai sus includ transport din US pana la tine acasa cu Posta Romana si absolut toate taxele necesare! Pentru un calcul exact si o cotatie de pret trimite mail cu link sau dimensiuni și greutate la adrian@uk-ro.com Transportul local Resita – Destinatar se plateste separat, la livrare dacă se dorește livrarea prin curier rapid. NU sunt alte taxe! NU se plateste TVA! NU se platesc taxe vamale! Pentru produse grele si voluminoase trebuie calculat individual transportul! Pentru calculul de pret in Lei cu transport inclus pana in Romania trebuie sa trimiti un email la Adrian@UK-RO.com in care sa incluzi: Link de la produs Marime si culoare daca este cazul Metoda de livrare dorita in Romania (Posta sau Curier) Un numar de telefon pentru contact Pentru orice alte informatii, intrebari, consultanta sunati-ma cu incredere la 0761 333 491 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KENAZ Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Nu vad nicaieri comisionul tau, sau faci asta doar asa din placere? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAGI Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Schimba si tu transportatorul din USA - RO, e imens 50$ primul kg, la fel si 10$ fiecare kg. Sint firme care inca aduc cu max 5.3kg, plus 20$ primul kg. Fara taxe vamale. Fa un calcul simplu, la o furca completa , care are 14kg, sint de plata 180$$$$. Nu ti se pare mult prea mult, in conditiile in care pretul normal de transport este undeva la maxim, maxim 110$, cu tot cu comision de intermediere? Si-ti mai dau un PONT, foarte important, vis a vis de asazisa intermediere in cazul in care produsele nu corespund: ebbay iti da banii inapoi, adica suma platita la achizitie. Costul transportului de returnare este suportat de CUMPARATOR, chiar daca vinzatorul e un nenorocit care descrie incorect produsul. M-am lovit de citeva ori de aceasta problema, e destul de grava. Nu nu stai efectiv la acea adresa din State, ca sa poti verifica fiecare produs in amanunt, in caz de defect, cumparatorul va fi nevoit sa plateasca returul in State, care e destul de scump. Exemplul cu GOPRO este OK, insa nu toate produsele au sub un KG, si sa valoreze 400$. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garcya Posted March 14, 2014 Author Share Posted March 14, 2014 Pai scrie clar in topic, FARA comision. Te invit sa comanzi, sa vezi ca totul este ok. Te invit sa rasfoiesti si topicul de pe UK fara comision, unde am sute de clienti multumiti si o sa continui traditia si aici /index.php?/topic/600380-piese-si-accesorii-moto-din-anglia/page-19&do=findComment&comment=3527155 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAGI Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Comisionul lui e in aia 50$ plus 10$ fiecare kg. Gindestete ca sint firme care transporta cu mult mai ieftin, si niciuna nu plateste taxe, TVA, diferenta e in comision, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garcya Posted March 14, 2014 Author Share Posted March 14, 2014 Schimba si tu transportatorul din USA - RO, e imens 50$ primul kg, la fel si 10$ fiecare kg. Sint firme care inca aduc cu max 5.3kg, plus 20$ primul kg. Fara taxe vamale. Fa un calcul simplu, la o furca completa , care are 14kg, sint de plata 180$$$$. Nu ti se pare mult prea mult, in conditiile in care pretul normal de transport este undeva la maxim, maxim 110$, cu tot cu comision de intermediere? Si-ti mai dau un PONT, foarte important, vis a vis de asazisa intermediere in cazul in care produsele nu corespund: ebbay iti da banii inapoi, adica suma platita la achizitie. Costul transportului de returnare este suportat de CUMPARATOR, chiar daca vinzatorul e un nenorocit care descrie incorect produsul. M-am lovit de citeva ori de aceasta problema, e destul de grava. Nu nu stai efectiv la acea adresa din State, ca sa poti verifica fiecare produs in amanunt, in caz de defect, cumparatorul va fi nevoit sa plateasca returul in State, care e destul de scump. Exemplul cu GOPRO este OK, insa nu toate produsele au sub un KG, si sa valoreze 400$. Ai dreptate, tocmai de aceea niciodata nu o sa aduc furci din state. Pentru asta este UK unde platesti 10 lei / kg. Te contrazic, nu sunt firme care iti aduc fara valoare respectiv fara taxe vamale. Acele firme nu iti intermediaza comenzile, nu te ajuta daca ai probleme. Eu ofer un serviciu pentru care tu nu trebuie sa faci nimica, decat sa-ti cauti produsul si sa-mi trimiti linkul, de restul ma ocup eu. Consider ca $50 este un pret fair, fiind o taxa unica daca o poti numii asa. Ideea PRINCIPALA este pentru electronice, gen telefoane, camere, laptopuri, tablete si alte chestii scumpe pentru care automat platesti TVA + taxe vamale daca le comanzi direct din US sau prin alti intermediatori. Bineinteles ca eu personal o sa discut IN PARTICULAR cu clientul si in functie de produsul dorit acea taxa fixa de $50 / primul kg nu este tocmai fixa. Exemplu concret sunt obiectele de valoare MICA si greutate sub 1 kg unde, cum spuneam, o sa taxez mult mai putin dar asta stabilesc eu. Multumesc Comisionul lui e in aia 50$ plus 10$ fiecare kg. Gindestete ca sint firme care transporta cu mult mai ieftin, si niciuna nu plateste taxe, TVA, diferenta e in comision, Chiar te rog sa lasi linkuri la acele firme concurente, eu unul am studiat piata, concurenta pentru mine nu este, la fel ca si pe UK. Eu personal NU consider ca am concurenta aici. Costul transportului de returnare este suportat de CUMPARATOR, chiar daca vinzatorul e un nenorocit care descrie incorect produsul. M-am lovit de citeva ori de aceasta problema, e destul de grava. Nu nu stai efectiv la acea adresa din State, ca sa poti verifica fiecare produs in amanunt, in caz de defect, cumparatorul va fi nevoit sa plateasca returul in State, care e destul de scump. Exemplul cu GOPRO este OK, insa nu toate produsele au sub un KG, si sa valoreze 400$. Corect, INSA eu am pe cineva care STA EFECTIV acolo si verifica toate coletele sa corespunda descrierii. NU le trimite in tara si apoi sa constatam ca sunt probleme. Coletele sunt verificate, iar daca sunt probleme sunt rezolvate ACOLO. Costul de livrare, in cazul problemelor, este suportat de EXPEDITOR, in cazul in care el a gresit. In cazul in care NU suporta costul de livrare eu pastrez produsul si primesc si banii inapoi, asa cum am facut intotdeauna pe UK. Repet, pentru chestii voluminoase si grele, ce depasesc 10 kg evident ca este scump, dar consider ca produsele peste 10 kg nu merita aduse din US, se gasesc si in UK iar pretul de transport este mult mai mic. Si-ti mai dau un PONT, foarte important, vis a vis de asazisa intermediere in cazul in care produsele nu corespund: ebbay iti da banii inapoi, adica suma platita la achizitie. Multumesc de pont, consider ca din 2008 pana acum si cu peste 1.300 calificative si mai multe tranzactii nu am nevoie de ponturi. Vezi profil http://feedback.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&userid=garcya85&ftab=AllFeedback Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garcya Posted March 14, 2014 Author Share Posted March 14, 2014 Daca-mi aduc bine aminte despre acel client, a primit jumatate din suma de bani INAPOI pe cauciucuri. A platit vreo 80 pounds parca, si 40 au fost trimisi inapoi si a ramas si cu cauciucurile. Intradevar toti zic "trimite inapoi si primesti banii" dar daca nu stii ce sa le raspunzi, si trimiti inapoi normal ca platesti. Eu in TOATE problemele avute, si nu am avut 3-4, n-am trimis nimica inapoi si am recuperat banii clientilor pentru toate si au ramas si cu produsele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAGI Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Inseamna ca ai avut norocchior, sau nu vrei sa recunosti problemele intimpinate la returnare, FEEDBACK-UL nu are nici o legatura cu returnarea, pt cine doreste, sa intre pe ebay si sa citeasca politicile de returnare, care-s foarte simple. Mi s-a intimplat de 3 ori in USA, si 1 data in China, vinzatorii nu raspundeau la mesaje, facut proces la ebay, ebay-ul mi-a dat decizii sa returnez produsul si odata ajuns inapoi, incasez toata suma , numai ca trebuia sa platesc eu returul, indiferent de locatie. Poate vrei sa povestesti despre baiatul care a comandat niste cauciucuri race din UK, si lui nu i-au placut , cum a fost pusa problema cind a pomenit de despagubiri. Am avut un caz grav cu un cadru de CBR, in anunt , si in urma mesajelor mele cu vinzatorul, trebuia sa-mi trimita niste acte in original al motoretei dezmembrate, numai ca nu mi-a trimis nimic, eu am facut proces si decizia a fost ca trebuie sa suport eu costul de returnare. Costul de returnare nu era mare, daca era returnat de la adresa din USA, folosita de mine, ca si la tine. Din RO, costa cit jumatate din costul cadrului cadrului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garcya Posted March 14, 2014 Author Share Posted March 14, 2014 Nu consider noroc chior in 6 ani de activitate. Noroc au incepatorii! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin l.u.v Posted March 14, 2014 Admin Share Posted March 14, 2014 Eu il recomand pe Garcya, am avut probleme cu o scula de diagnoza pe care mi-o adusese tot el din uk, scula pe care platisem vreo 200 euro si care s-a dovedit o teapa data de cei de la care am luat-o. M-a ajutat sa o trimit inapoi, este adevarat ca am platit returul dar el s-a ocupat de tot, a durat ceva dar am primit banii integral. Singur nu stiam sa ma descurc si daca este sa platesc o taxa pentru aceste lucruri eu aleg sa o platesc cu placere, stiind ca tranzactiile sunt pe maini bune! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAGI Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Ce sa le raspund? Ca anuntul , si mesajele lor, specificau niste parametri, si in realitate e dovedit ca au facut omisiuni grave. Poze din toate unghiurile, degeaba. Vinzatorul, inflexibil spune ca doar tgrebuie sa returnez si gata. Sint raritati intr-adevar, dar exista. Majoritatea, dau compensatii, sa fie toata lumea multumita, dar repet, exista si cazuri de care m-am lovit. O sa dau copy paste la 2 emailuri primite de la ebay vis a vis de o reclamatie cu un set de scarite la care se misca rulmentii din ele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garcya Posted March 14, 2014 Author Share Posted March 14, 2014 Ce sa le raspund? Ca anuntul , si mesajele lor, specificau niste parametri, si in realitate e dovedit ca au facut omisiuni grave. Poze din toate unghiurile, degeaba. Vinzatorul, inflexibil spune ca doar tgrebuie sa returnez si gata. Sint raritati intr-adevar, dar exista. Majoritatea, dau compensatii, sa fie toata lumea multumita, dar repet, exista si cazuri de care m-am lovit. O sa dau copy paste la 2 emailuri primite de la ebay vis a vis de o reclamatie cu un set de scarite la care se misca rulmentii din ele. Multumesc, dar nu este nevoie. Nu acesta este scopul acestui anunt publicat de mine. Eu il recomand pe Garcya, am avut probleme cu o scula de diagnoza pe care mi-o adusese tot el din uk, scula pe care platisem vreo 200 euro si care s-a dovedit o teapa data de cei de la care am luat-o. M-a ajutat sa o trimit inapoi, este adevarat ca am platit returul dar el s-a ocupat de tot, a durat ceva dar am primit banii integral. Singur nu stiam sa ma descurc si daca este sa platesc o taxa pentru aceste lucruri eu aleg sa o platesc cu placere, stiind ca tranzactiile sunt pe maini bune! Multumesc de apreciere Luigi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAGI Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 LUV i-mi intareste convingerea ca exista si amanunte ascunse cu buna stiinta. Nu sint Gica Contra, dar e bine de stiut si partea ascunsa, sa nu fie clientul pus in fatza faptului implinit si gata. Din UK, orice om cu 7clase isi poate comanda singur, sint NSPE firme de curierat UK -RO, care presteaza servicii door -to door la 15lire pachetul de 10kg, taxe vamale nu exista. Din USA, e cu totul alta mincare de peste, de multe ori Vama mai blocheaza cite un container cu marfa, de stai si cite 2-3 luni pina il desface, si tot platesti citiva zeci de roni la un GOPRO,caz intimplat multora, care de ani de zile facea trafic de mii de pachete de genul acesta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garcya Posted March 14, 2014 Author Share Posted March 14, 2014 Corect, orice om isi poate comanda DACA vanzatorul trimite in UE, altfel cum iti comanzi din UK ? N-ai cum, iti spun eu. Anyway chiar nu am nimica de ascuns dupa cum vezi, eu am oferit toate informatiile necesare plasarii unei comenzi, nu iti ascund tie sau altui clienti ceva. Orice problema apare SE REZOLVA cu ajutorul meu. Multumesc pentru intelegere si iti doresc o zii placuta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csman Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 (edited) Eu mi-am luat de la unii care fac ce zici tu niste adidasi si peste pretul lor de achizitie comision+transportul (la fel fara vama/tva) a fost 60 ron. "Transportul" tau e naucitor de mare, daca nu ajunge in 2-3 zile coletu la banii astia dai faliment in prima luna. Edited March 14, 2014 by csman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adrian Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 (edited) Fratilor, pana la urma cumparatul de pe EBAY este o ruleta....JAGI tin sa te contrazic de data asta..... Cand cumperi de pe EBAY iti asumi niste riscuri, iar pt cei dispusi sa si le asume (gen eu), intampin pozitiv oferta lui Garcya... ca-i mult sau putin 50 $ pt shipping, na , tre sa manance si gura lui ceva, si pana la urma nu ma/ne obliga nimeni sa luam prin el. Totusi e o alternativa pt cei care nu pot cumpara singuri. Daca vrei sa cumperi niste piulite sau niste suruburi de 4 $ din US, da, Garcya va fi scump, dar daca vreau sa-mi cumpar un obiectiv foto care la noi e 8000 RON iar in US, e vreo 5800 RON , s-ar putea sa mi se para ''pont'' 50 $ pt transport... Edited March 14, 2014 by Adrian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAGI Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Garcya, scuze de intrebare, le trimiti cu USPS-ul? Daca da, preturile totale sint mai mult decit excelente. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garcya Posted March 14, 2014 Author Share Posted March 14, 2014 Daca citesti mai sus inainte sa adaugi afirmatii aiurea era mai ok: "Pentru produsele cu valoare mai mica si sub 1 kg pretul fix de $50 este discutabil si poate ajunge si pana la $20 / produs / comanda. Asta se stabileste de comun acord, intre mine si tine dupa ce vad produsul. EX: o piesa mica de motocicleta, care nu se gaseste decat in US, o sa platesti pretul piesei + $20 pana la tine acasa." In cazul tau, o pereche de adidasi te costa $20 pana la tine acasa. Nu vorim de vama la o pereche de adidasi si aici subliniez ULTIMA DATA, scopul serviciului este in principiu pentru produse SCUMPE care nu poti sa ti le comanzi fara sa platesti vama si asta va garantez eu! Plus ca este un avantaj sa le comanzi din us, pentru ca $ este mai mic. Garcya, scuze de intrebare, le trimiti cu USPS-ul? Daca da, preturile totale sint mai mult decit excelente. Metoda de livrare este irelevanta, coletele sunt asigurare si vin saptamanal spre RO. Pretul mentionat include transportul pana la tine acasa. Repet: Pentru produsele cu valoare mai mica si sub 1 kg pretul fix de $50 este discutabil si poate ajunge si pana la $20 / produs / comanda. Asta se stabileste de comun acord, intre mine si tine dupa ce vad produsul. EX: o piesa mica de motocicleta, care nu se gaseste decat in US, o sa platesti pretul piesei + $20 pana la tine acasa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAGI Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Da Adrian, iti asumki niste riscuri, dar tocmai de aceea vrea sa fie lamurite niste mici amanunte, ca omul sa nu fie pur si simplu in fatza faptului implinit. Garcya, am zis CLAR ca exista firme de curierat UK-RO, care ofera o adresa din UK, unde sa trimiti cumparaturile de pe eBay UK, de acolo ti le aduc direct la usa, si costa 15lire de la 1 la 10kg, peste 10gk, se mai adauga 1.5lire/kg. Parca am trai in era NON google, o simpla cautare de 10 minute ne gaseste cu cel putin 2 rezultate pozitive. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garcya Posted March 14, 2014 Author Share Posted March 14, 2014 Daca am lamurit aspectele, hai sa nu mai populam topicul pentru ca cei interesati sa gaseasca informatia mai usor, nu sa rasfoiasca pagini. Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAGI Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Deci, nu e cu USPS-ul, e cu alt curier, care are preturi mai mici ca USPS-ul, si adaosul tau e destul de mare. Ar fi bine sa fii mai sincer si sa spui care-i costul real al transportului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garcya Posted March 14, 2014 Author Share Posted March 14, 2014 (edited) Deci, nu e cu USPS-ul, e cu alt curier, care are preturi mai mici ca USPS-ul, si adaosul tau e destul de mare. Ar fi bine sa fii mai sincer si sa spui care-i costul real al transportului. Nu inteleg de unde tragi tu concluziile astea dar na Preturile sunt afisate, nu ascunse, fiecare alege pe cine doreste, te obliga cineva sa comanzi prin mine ? Consider ca am studiat piata si pentru ce vreau sa ofer preturile sunt bune. Te-as ruga sa nu mai faci afirmatii nefondate. Edited March 14, 2014 by Garcya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzay Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Si eu am comandat prin garcya si de pe .com si de pe co.uk. Am fost multumit de fiecare data, mai ales ca am si fost ajutat cu sfaturi intotdeauna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garcya Posted March 14, 2014 Author Share Posted March 14, 2014 Si eu am comandat prin garcya si de pe .com si de pe co.uk. Am fost multumit de fiecare data, mai ales ca am si fost ajutat cu sfaturi intotdeauna. Multumesc de apreciere! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAGI Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Laudati-l , ca sa creasca preturile. Mai in gluma , mai in serios, nu va stiti interesele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts