Sari la conținut

Accident 13 Septembrie cu Panduri


nchivu
 Share

Postări Recomandate

E vb de un scuter, nu stiu de care dar pare mic, gen 49cc (are carene albastre). Din ce am vazut, Nubira pare ca venea pe 13 Sept dinspre Marriott, cu intentia de a vira stanga pe Tudor Vladimirescu. Cel mai probabil masina a intrat pe verde in intersectie dar si-a pierdut rabdarea si a incercat sa treaca. Mai exista si varianta in care scuteristul a fortat semaforul, asa cum fac multi pe acel sens de mers, insa ma indoiesc sa fie atat de inconstient.

Scuterul era legat de un stalp si era cineva cu un moto care parea sa aiba grija. Masina nu a fost mutata din intersectie, asa ca banuiesc ca urmeaza masuratori (probabil scuteristul e la spital, sper sa fie bine). Masina e lovita in usa dreapta fata si in stalpul parbrizului, nu foarte tare dar nici zgarietura nu e.

Sa auzim de bine!

Editat de TheHaWk
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Prieteni, mobra este a mea,condusa de un prieten de al meu astazi.

Prietenul meu este doar martor in aceasta situatie,intamplatea a facut sa fie la acel semafor si el in care scuterul acela albastru a trecut pe rosu iar nubira a facut stanga sa intre tudor vladimirescu.

Cel cu scuterul a foat luat de smurd dar nimic grav, cateva julituri si la ochiul stang vanat.

Bai si poza aia a fost facuta de pe panduri nr 1 pe undeva la etaj 7 dar nu stiu inca de cine :)))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu cred ca ady_nsr a vrut doar sa sublinieze faptul ca trebuie sa fin de n-spe mii de ori mai atenti! Nu trebuie sa sarim in sus si sa fim hateri. Pana la urma suntem colegi!

 

Asfalt uscat si Doamne ajuta sa ne auzim numai cu bune!

nu vad rostul comentariului tau

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu eram cu motorul. cel cu scuterul a trecut pe langa o masina de pe banda 3 si bordura axului drumului ignorand ca masina care practic era in fata lui deja a oprit la rosu, a intrat in intersectie cu viteza, iar nubira era oprita la cedeaza trecerea dar a inaintat cand a vazut ca toate cele trei benzi aveau prima masina la semafor oprite. impactul a fost iminent pt ca scuterul nu a schitat decat sa incerce sa se duca mai spre dreapta din axul drumului sperand ca cel cu nubira se va opri si el va trece prin fata. scuter sifonat, sofer sifonat lovit la tampla dar l-a luat salvarea (nu smurd) pt niste controale mai amanuntite la spital. Eu eram parcat acolo ca sa stau drept martor pt ca nubira nu a gresit cu nimic mai ales ca scuterul nu a ciupit galbenu sau ceva, ci a intrat pe rosu plin si peste masina de pe banda 3 deja oprita la semafor. scuterul avea rca, masuratori, sofer nubira cu 0 alcolemie la test, deci totul ok, dar tot o sa aiba de tras desi vinovat este scuteristu, un om simplu si vai cam de el, dar asta e cand respectatul regulilor de circulatie sunt optionale la salbaticia din bucuresti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

domnul cu scuterul este ok in mare masura, s-a lovit la tampla mai rau si casca fiind una iestina a crapat pe jumatate in fata la gura (casca integrala). L-a luat salvarea ieri la insistenta si a unui fost coleg motociclist care nu mai poate merge pe motor din cauza ca nu mai poate purta casca de la un accident identic dar pe motiv de neacordare de prioritate in cazul lui si a avut de tras vreo 6 luni pt ca nu a facut investigatii amanuntite din momentul accidentului. scuteristul nu a avut nici un moment in clipa accidentului in care sa fie inconstient sau ceva, chiar el singur s-a ridicat si a ajutat la miscarea scuterului din drum si s-a urcat pe picioarele proprii in salvare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...