Sari la conținut

Urgent problema honda crf


tavy96
 Share

Postări Recomandate

Salut, am o problema la honda crf 450 R cu curentul, am masurat, si cand imi da cand nu imi da...am desfacut capacu de la aprindere, am umblat pe acolo..si de acolo pleaca curentu tot timpul acum, dar bujia nu imi da tot timpul..si cand imi da mi se pare ca imi da putin. Ma puteti ajuta cu un sfat va rog?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu difere de la rece la cald...eu lam pornit mam carat, si a ramas putin turat am oprit motoru si dupaia nu a mai pornit, am vazut ca nu ii mai dadea scanteie, am masurat la firele care vin din aprindere( acolo este acel senzor hall?) si mia dat curent..la bujie nu, am mai incercat una alta, dupaia am masurat din nou firele ce vin de la aprindere si nu a mai dat curent am desfacut capacu am umblat pe acolo la acel sezor, acum imi da tot timpu curent dar nu si la bujie...am reusit sa il pornesc dar statea tot turat...oare nu ii vine curent cat trebuie?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...

salut,am si eu o problema asemanatoare tot la un honda crf 450 2003 numai ca mie imi da scanteie bujia dupa 15 pedale,bobina este buna,bujia este buna,nui dau de cap nici cum,am verificat aprinderea cu o lampa de control auto si nimic,am sunat toate firele sa nu cumva sa fie vreunu intrerupt,sa fie aprinderea dusa,nu stiu ce sa-i mai fac.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 9 months later...

Salut,am o honda crf250r din 2004 si am ceva probleme cu ea.Îmi pornește greu,iar daca vreau sa ma opresc in loc mi se oprește motorul,la relantiu nu sta mai mult de 1min si se oprește,am tot reglat relantiul dar degeaba,numai daca il dau mai turnat sta un pic mai mult la relantiu.Am dus-o la mecanic sa vad daca are ceva la supape dar mi-a zis ca sunt bune are compresie. Va rog să-mi spune-ti ce pot să-i fac.Mulțumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...