Sari la conținut

Accident Falticeni


Disturber
 Share

Postări Recomandate

Un grav accident de circulaţie a avut loc în această după-amiază pe strada Armatei.

 

Accidentul s-a produs în zona sediului Detaşamentului de Pompieri Fălticeni. Luca Valentin, în vârstă de 26 de ani, circula cu motocicleta dinspre Şoldăneşti spre centru. În eveniment a fost implicat şi un autoturism.

 

Medicii de la Spitalul Municipal au încercat să-l resusciteze dar nu au mai putut face nimic. Din nefericire tânărul şi-a pierdut viaţa. Surse medicale ne-au informat că L.V, suferise fracturi la piciorul drept şi antebraţul stâng. Aceleaşi surse au spus că cel mai probabil decesul a survenit din cauza unei puternice hemoragii interne. Cauzele decesului vor fi stabilite în urma necropsiei.

Informaţii preliminare din partea poliţiei rutiere vorbesc de o manevră de depăşire neregulamentară făcută de motociclist. Cercetările continuă pe baza informaţiilor oferite de martori. Conducătorul autoturismului a fost testat pentru a se stabili dacă consumase sau nu băuturi alcoolice, rezultatul fiind negativ.

 

Vestea morţii tânărului i-a şocat pe prietenii săi şi pe cei care l-au cunoscut ca fotograf sau cameraman la diverse evenimente din oraş sau din viaţa personală. Pagina de pe facebook a celui dispărut a fost vizitată în câteva ore de sute de peroane care au postat mesaje.

Un mesaj emoţionant a fost postat pe facebook de unul din membrii familiei “Vă trimit acest mesaj cu ajutorul fratelui meu. Îmi cer iertare că nu o pot face personal, dar mi-ar fi imposibil. Astăzi am trecut la Ceruri, la cele neştiute, ştiute, povestite sau auzite de unii din cărti, bătrâni sau înţelepţi. Acolo mă voi ruga pt familia mea, pt toţi prietenii mei, pt amici şi toţi cei care mi-au fost alături. Iertaţi-mă!”

 

Sursa: http://cronicadefalticeni.com/2014/03/23/un-tanar-a-murit-in-urma-unui-accident-cu-motocicleta-pe-strada-armatei/

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

e macel... parca e mai rau ca in alti ani.

 

lasati-o mai moale oameni buni...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din păcate la listă se mai adaugă 2 din Vaslui sau împrejurimi...au murit azi noapte...din ultimii 5 ani, acesta este cel mai negru...sperăm să nu mai continue în ritmul ăsta...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acest accident m-a marcat. Vorbeam cu prietena mea acum cateva saptamani despre el, ea fiind din Falticeni, il cunostea. Imi spunea ca si el era inebunit de motoare si tocmai si`a luat motor nou. Mi-a spus azi dimineata ca a murit. Sa se odihneasca in pace.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vad in fiecare zi, pe Mihai Bravu, unde ma invirt, 3-4 motociclisti care-i dau in gura, alearga dupa adrenalina, parca ar fi concurs: cit de mult pot supravietui? Nu-s aceeasi baieti. Rar, cite unul care merge cu viteza traficului. De ce va mai mirati ?Azi era unul la Vatra Luminoasa care a plecat de la semafor catre Muncii si depasea la greu pe prima banda, depasise 80km/h, si tot accelera. Daca iesea vre-o masina din sutele parcate perpendicular la bordura, ce iesea?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

?Azi era unul la Vatra Luminoasa care a plecat de la semafor catre Muncii si depasea la greu pe prima banda, depasise 80km/h, si tot accelera. Daca iesea vre-o masina din sutele parcate perpendicular la bordura, ce iesea?

Un nou topic ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dumnezeu sa-l ierte! :( Ar trebui sa invatam toti ceilalti ceva din toate intamplarile astea dureroase...si la asta ar trebui sa ne gandim inainte "sa-i dam gaz", de obicei asta e principala cauza a accidentelor grave, pe langa altele.

Editat de Ice_Shadow
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vara este lunga .. niciodata nu sti cine urmeaza .. cate cuvinte gen " era un baiat extraordinar si mergea foarte incet " o sa fie scrise !

 

Eu cred ca trebuie luat totul ca atare.. acum ce trebuie sa facem sa stam speriati ca murim ? Oricum murim foarte urat si trist la final chiar daca ne conservam regulamentar.

Se stie foarte foarte bine de mult timp ca pe bolidul pe doaua roti daca da ceva cu rest se mai si moare .. asta este .. cine vrea sa evite face ca toti cei care percep real riscul si considera ca placerea nu merita un risc atat de mare.

Editat de aladin1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...