Sari la conținut

Nesimtitul de la Ducati (partea...z)


Postări Recomandate

Stiam ca unii dintre voi sunt usor inceti la minte...dar nu ma asteptam sa fiti atat de multi ...

 

Ma frate...te-ai ofuscat pentru ca te-a repezit cineva dupa ce i-ai lovit mobra la o expozitie?? Esti poponar sau ceva...fara nici o gluma...stiam ca bikerii adevarati asa cum zici tu sunt ceva mai tari de caracter...tu ai venit sa plangi la mami aici pe forum.

Esti un sarac obosit, zici ca vrei sa faci un credit sa-ti deschizi nustiu ce afacere...cu atitudinea asta o sa reziste foarte putin in piata. De unde banui eu ca esti sarac, e foarte simplu, un om cu bani nu incepe sa planga pe forumuri...nu de alta dar nu prea are timp, in plus, e destul de relaxat pentru ca...ai ghicit...are BANII !

 

 

Oricum nu saraceste nimeni din pseudo-viitorii clienti Ducati pentru ca un om care este Ducati FAN nu se va duce la concurenta...concurenta nu are sarmul unui Ducati... Umpleti strazile de BMW chinezesc cu plastice ordinare si mufe auto in care intra apa, asta cand e pe 2 roti si nu cu cadre rupte.

 

 

Iar de aia care spun ca vanzatorii sunt niste rahati cu ochi...VA ROG SA SPUNETI ASTA URMATOAREA DATA CAND MERGETI LA MAGAZINUL MOTO DE UNDE FACETI CUMPARATURI !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 382
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Supapa, una e sa te iei de omul care se urca pe mobra doar ca sa se distreze si sa fii putin mai vehement...si alta e sa te bati cu pumnul in piept ca esti regele junglei.

Si tu, si eu vanduram mobre si piese de motorete. Stim cum sunt motoristii pe la noi, dar pana la urma tine de respectul pe care-l ai. Cateodata ai si surprize si stii bine asta. Cati clienti nu ai avut care aveau banii la ei dar nu stiau ca numele motoretei pe care o vor este chiar XYZ si il poceau!?

Pana la urma, cu sarm, sau fara sarm...atitudinea (cel putin cea de aici) a fost de rahat.



BTW: care magazin moto din care face lumea cumparaturi?!
La noi totul e de la "baiatul cu site-ul de pe internet" si cu schimbat/reparat in fata blocului, ca..."stiu io mai bine ca mecanicii aia domn'le"!

Deci...astia suntem si cu asta defilam!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nope yoyo, nu am pile la Ducati...dar parca prea sunt cusute cu ata alba povestile astea in care clientul este cel persecutat de gloata aia de bogatasi saraci care se zbat intre viata si moarte daca sunt usor aroganti cu o persoana care nu ofera respect.

 

zilele de clientul nostru ,stapanul nostru au trecut de mult...unii nu inteleg asta, oricum poti vedea din atitudinea 'noi suntem corporatisti cu salarii mari , vanzatorii aia sunt niste sclavi ordinari care sug o ceapa daca luam 3 litri de ulei si un filtru' .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un fel de... :D

 

Oricum nu saraceste nimeni din pseudo-viitorii clienti Ducati pentru ca un om care este Ducati FAN nu se va duce la concurenta...concurenta nu are sarmul unui Ducati...

 

Nu se duce la concurenta, se duce la dealerul Ducati din Austria/Germania/Ungaria, de unde, cu tot cu drum, iese mai ieftin si e tratat omeneste...

 

Si mai lasati fitele astea cu "Ducati nu cumpara oricine", ca la Ferrari cu politica aia cu "tre' sa ai un Ferrari ca sa-ti iei un Ferrari nou". O poveste! Banu neica...

 

si daca as vinde mobre, mai degraba i-as vine unui pletos "jegos" in echipament vechi, zgariat si ponosit...decat unui cocalar cu ghiul care flegmeaza mia de euro si mi-o lipeste-n frunte...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu-i sluga. E chiar domnul...(nu meriti ma sa te numim), el capo di tutti frutti de la Ducati Romania.

 

Fiţe şi figuri. In urma cu ceva vreme tinea morala despre ochelarii cu ramă metalică, ca nu's pentru motocilisti. La fel si cu echipamentul. La fel si cu super-motocicletele lui care nu au nevoie de niciun fel de reclama, sau prezentare...

 

Domnule ...(nu-ti dam numele) esti penibil! Ca sa nu mai zic ca esti lipsit de orice urma de bun simt!

 

Motociclist nu e ala care are cea mai scumpa casca, cel mai scump motor si cea mai smechera echipare. Motociclist e cel caruia i se umple inima de bucurie atunci cand se suie pe motocicleta. Stiu oameni care au peste 75 de ani...merg cu Jawa cu atas (ca nu-si mai pot tine echilibrul pe doua roti) si au tot casca pe care o purtau in tinerete. Ei sunt mai putin motociclisti ca tine?

 

Tu? Unul din acea mana de oameni care cu putina sansa, mult tupeu si nesimtire au pus palma pe o feliuţă din ceva.

 

Când o să înţelegi că sunteţi prea mici în comparaţie cu statuile pe care vi le ridicaţi singuri?

 

Spui ca ai facut parte din multe cluburi moto, stii foarte multe, ba chiar esti prieten cu prietenul lui Sonny Barger. Afla de la mine, ca in acceptiunea lor motociclistul doarme acolo unde-l prinde noaptea, ca el merge la petreceri de motociclisti (acolo unde lumea nu vine imbracata la 4 ace, ci stă în cort, doarme în saci de dormit cu casca lângă el) si sa zacă in bocancii lui de roacker călător o vara intreagă.

 

Cat despre echipament...

 

Iti dai masura snobiei.

 

Eu port o casca de aproape 700 de euro...stii ce?! O pun pe jos! Pe pamant, pe scari, pe iarba şi mă aşez cu popoul pe ea!

Am un combinezon care a costat aproape 1000 de euro...stii ce? Stau intins cu el pe unde apuc, dorm pe iarba atunci cand imi e somn si sunt plecat in ture, mă târâi prin praf ca sa imi fac o poză misto pentru albumele de călătorie.

 

Ştii de ce? Că nu mi le-am luat să mă fălesc cu ele! Că mi le-am luat din munca mea, din banii pe care eu i-am transpirat aşa cum am putut mai bine.

 

Daca vreau să dau 1000 de euro pe o cască şi să ma cac în ea o pot face, pentru că-i a mea! D'aia omul ala putea să facă ce-i trecea prin cap cu casca aia...TU nu poti sa judeci, nu ai dreptul.

 

Prin cum ai ales sa iţi speli imaginea...nu pot să spun că într-adevăr, eşti cu mult prea lipsit de bun simţ!

 

 

 

 

Iniţial nu am vrut să răspund, dar nu m-am putut abţine. D-aia motociclismul în ţara asta se duce dracului...pentru că avem cocalari (oricum ar fi ei, manelişti, rockeri...) şi o dorinţă chioară de a epata!

 

Drumuri bune vă urez!

 

Indiferent de ce călăreşte, motociclistul bătrân va avea mereu multe de povestit nepoţilor fără să citească din vreo carte!

 

 

:10:

 

nope yoyo, nu am pile la Ducati...dar parca prea sunt cusute cu ata alba povestile astea in care clientul este cel persecutat de gloata aia de bogatasi saraci care se zbat intre viata si moarte daca sunt usor aroganti cu o persoana care nu ofera respect.

 

zilele de clientul nostru ,stapanul nostru au trecut de mult...unii nu inteleg asta, oricum poti vedea din atitudinea 'noi suntem corporatisti cu salarii mari , vanzatorii aia sunt niste sclavi ordinari care sug o ceapa daca luam 3 litri de ulei si un filtru' .

cred ca te cam inseli!daca ai o afacere tre sa iti respecti clientul si te va respecta!sau fute-l si te va fute cu falimentul!sau poate tu ai afaceri cu pamant in care sapi si scoti bani :)

de cand sunt mic am crescut cu comert,pentru ca asta fac ai mei si stiu cum e treaba cu clientul foarte bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Totuşi, nu se prinde nimeni? Cât de încuia la minte poţi fi sa nu-ti dai seama ca aia nu e atitudine unui oficial? Cât de orb puteţi fi sa nu va daţi seama ca un oficial al oricărui brand ştie sa scrie şi corect. Treziti-va ma la realitate.

SMAEB e doar p tentativa de expoziţie unde tot taranul se duce sa-si facă poseda cu motoare mişto. SMAEB, la fel ca şi altele de genul EICMA, e doar o expoziţie. Dacă vrei sa vezi cum se manifesta mobra, fie ca ai sau nu bani, te duci la dealer şi ii zic ca vrei sa i-o calaresti. Simplu şi fără Tam Tam. Supapă, deşi a fost dur în exprimare, a zis bine. Dacă chiar ai bani şi vrei motor, nu te duci tu la un salon ca sa vezi cum se comporta sau cum stai tu pe ea.

Şi acul doi ani tot asa. Dacă se gândea bine, îşi permitea Panigale. :lol:

Sunteţi penibil când credeţi tampenoile astea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu unu am fost la ei la stand si am incalecat pe aceeasi mobra fara probleme. Am vorbit cu omul si chiar mi-a pus contactul ca sa pot vedea si bordul cu toate indicatoarele. A, si nu aveam deloc echipament moto pe mine pentru ca venisem cu masina!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Practic, la un salon moto, ca sa fii cat de cat bagat in seama trebuie sa ai pe tine ultima fita de echipament, nu? Nu conteaza ca afara ai un fier care nu face mai mult de 1000 E, dar daca te dai interesant in hangar si-ti fluturi brandurile pe acolo cred ca ai mai multe sanse sa-ti faci poze pe motor sau sa vezi cum stai pe motocicleta visurilor...

 

Nu o zic cu rautate, dar vad ca in ultima vreme se pune mai mult accent pe aparente.

 

damn, eu nici nu mi-am dat seama ca nu aveam nici o sansa sa ma urc pe vreo motoreta.

vineri am facut o plimbare prin dobrogea si m-am intors plin de gîze si praf. masina o aveam la serviciu si m-am trezit prea tarziu ca sa ma duc s-o iau de la garaj si sa mai si ajung la o ora cand nu e buluceala maxima . asa ca am ajuns la smaeb cu motocicleta (si aia super murdara din cauza drumului de vineri).

si cum eu la drum nu plec fara armura, cizme si genunchere, am fost oarecum fortat sa particip la smaeb imbracat ca un martafoi prafuit si plin de gîze. imi cer scuze pentru asta.

din principiu eu nu calaresc mobrele altora si nici cele din magazin (cu mici exceptii, cum a fost noul DL1000) dar acum aflu ca de fapt nu as fi avut nici o sansa. :)

 

subiectul topicul e cu dus-intors. eu zic asa:

- cei care vreti sa va facetin poze pe motorete, aveti grija sa nu le deteriorati jucariile expozantilor ca stim cu totii ca nu-s ieftine. iar daca va intereseaza cu adevarat sa va cumparati, mergeti la magazin, cereti test drive frecati-l acolo pe vanzator...etc

- expozanti ...lasati arogantele acasa, asa nu o sa va vindeti jucariile prea usor. o sa fiti surprinsi sa aflati ca cetateni romani ajung sa-si cumpere motociclete noi din afara romaniei ...sau ca isi fac reviziile in afara romaniei ?!? oare de ce ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Domnu' de la Ducati, trecusi prin viata ca gasca prin apa...nimic nu s-a prins de matale. Daca de maine se intampla ceva(Doamnele feresc!) cu venitu' matale...o sa-ti petreci viata vorbind cu ciorile. Hai sa fii sanatos!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Adrian

Totuşi, nu se prinde nimeni? Cât de încuia la minte poţi fi sa nu-ti dai seama ca aia nu e atitudine unui oficial? Cât de orb puteţi fi sa nu va daţi seama ca un oficial al oricărui brand ştie sa scrie şi corect. Treziti-va ma la realitate.

SMAEB e doar p tentativa de expoziţie unde tot taranul se duce sa-si facă poseda cu motoare mişto. SMAEB, la fel ca şi altele de genul EICMA, e doar o expoziţie. Dacă vrei sa vezi cum se manifesta mobra, fie ca ai sau nu bani, te duci la dealer şi ii zic ca vrei sa i-o calaresti. Simplu şi fără Tam Tam. Supapă, deşi a fost dur în exprimare, a zis bine. Dacă chiar ai bani şi vrei motor, nu te duci tu la un salon ca sa vezi cum se comporta sau cum stai tu pe ea.

Şi acul doi ani tot asa. Dacă se gândea bine, îşi permitea Panigale. :lol:

Sunteţi penibil când credeţi tampenoile astea.

 

scoate-ti rahatul de vaca din urechi si casca ochii....

 

Fabulezi de nu stii ce-i cu tine..

 

Cred ca citesti dintr-un scenariu de film SF atunci cand crezi ca orice oficial al oricarui brand stie sa screi si sa citeasCA COrect...

 

PRIETENE , sunt judecatori agramati (si crede-ma ca stiu ce spun cand zic asta), sunt directori de companii mari AGRAMATI care nu stiu sa lege 2 cuvinte corect gramatical (si nu toti sunt romani)...

 

nu inteleg tentativa asta a ta de a ne convinge cumva ca acest cioban care improasca pe aici cu rah.at nu e nici un fel de reprezentat al firmei Ducati,si ca e doar vreun maturator....

 

Nu, eu cred chiar ca e vreun pui de oficial,dar care se comporta ca un maturator si mahalagiu..

 

Da pentru ce dracu e salonul ma plouatule? ca sa BALESC la niste zdrente urcate pe motor?

 

O duc asa bine dealerii de motociclete la noi incat sa-si permita sa-l trimita pe un nene la plimbare, daca acesta are bani si vrea sa cumpere un model si doreste sa urce putin pe ea? Ok, inteleg,nu suntem tara care sa sa ofere posibilitatea de test drive si asa mai departe....dar nici macar sa lase pe un om sa URCE PE EA?

 

Eu cred ca esti prea orbit de marca asta Ducati si ai fi in stare sa te certi cu oricine numai sa iasa cumva nepatata firma/marca...

 

Stiam ca unii dintre voi sunt usor inceti la minte...dar nu ma asteptam sa fiti atat de multi ...

 

Ma frate...te-ai ofuscat pentru ca te-a repezit cineva dupa ce i-ai lovit mobra la o expozitie?? Esti poponar sau ceva...fara nici o gluma...stiam ca bikerii adevarati asa cum zici tu sunt ceva mai tari de caracter...tu ai venit sa plangi la mami aici pe forum.

Esti un sarac obosit, zici ca vrei sa faci un credit sa-ti deschizi nustiu ce afacere...cu atitudinea asta o sa reziste foarte putin in piata. De unde banui eu ca esti sarac, e foarte simplu, un om cu bani nu incepe sa planga pe forumuri...nu de alta dar nu prea are timp, in plus, e destul de relaxat pentru ca...ai ghicit...are BANII !

 

 

Oricum nu saraceste nimeni din pseudo-viitorii clienti Ducati pentru ca un om care este Ducati FAN nu se va duce la concurenta...concurenta nu are sarmul unui Ducati... Umpleti strazile de BMW chinezesc cu plastice ordinare si mufe auto in care intra apa, asta cand e pe 2 roti si nu cu cadre rupte.

 

 

Iar de aia care spun ca vanzatorii sunt niste rahati cu ochi...VA ROG SA SPUNETI ASTA URMATOAREA DATA CAND MERGETI LA MAGAZINUL MOTO DE UNDE FACETI CUMPARATURI !

 

 

unde statea motociclistul dur, tiganul cocalar de bucuresti :)))))

 

cum ii face el pe toti saraci obositi,poponari,cum taie si spanzura el in stanga si dreapta :))))

 

Ia zi drept, lucrezi cu jumatate de norma ca maturator la Ducati? ca sa stim si noi macar daca o faci probono sau esti platit

 

Eu zic sa te angajezi paznic la urmatorul SMAEB, ca sa te asiguri ca nu mai intra toti saracii si ruptii,si intra doar sm3ch3rii cu bani (asa ca tine, dealtfel)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu vreau sa ii iau partea vanzatorului de la Ducati, dar sambata, Multistrada era tinuta pe cricul central. Adica ma gandesc ca cineva care era interesat sa incalece in sa si sa vada cum este, ar fi fost normal sa vorbeasca cu un reprezentant de la Ducati sa coboare motocicleta de pe cricul central.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

asta-i adrian care o sa si-o cam ia in mufa dupa cum vad eu :crack:

nu-i sustin ideile dar nici nu zic ca n-are dreptate la unele chestii :)

(daca eu l-am iertat, ceilalti nu stiu daca il iarta :) )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Adisor... nu ma voi certa cu tine dintr-un singur motiv si anume : nu stii sa ai grija de mobrele pe care le detii, iti bati joc de ele si mergi ca o cizma.

 

Nu, nu lucrez la Ducati, daca as fi lucrat la ei va luam la misto pe voi astia care le trageti dungi pe codite ,in stand, pana imi pierdeam locul de munca...doar din principiu.

 

Nu ati inteles nici macar 1% din ce am zis eu... nu condamn clientul dar nici vanzatorul. Civilizat este sa intrebi daca se poate sa calaresti mobra aia , un dialog inceput pe tonul potrivit poate naste prietenii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Adrian

Adisor... nu ma voi certa cu tine dintr-un singur motiv si anume : nu stii sa ai grija de mobrele pe care le detii, iti bati joc de ele si mergi ca o cizma.

 

Nu, nu lucrez la Ducati, daca as fi lucrat la ei va luam la misto pe voi astia care le trageti dungi pe codite ,in stand, pana imi pierdeam locul de munca...doar din principiu.

 

Nu ati inteles nici macar 1% din ce am zis eu... nu condamn clientul dar nici vanzatorul. Civilizat este sa intrebi daca se poate sa calaresti mobra aia , un dialog inceput pe tonul potrivit poate naste prietenii.

 

Puisor, nu stiu ce intelegi tu prin avut grija de mobre, insa probabil avem acceptiuni diferite vis a vis de aceasta ''grija''. Daca te intereseaza , pt mine conteaza ca dpdv tehnic motoreta sa fie intretinuta: ulei,lichide,servisare, lant, gume etc. Ca arata ca un cazan pt unii, sau ca un motor facut din bucati,asta e problema mea (sau a lor,depinde cum privesti problema). Cand o sa conteze pt mine luciul si carenele si praful de pe ea, te anunt... iar vis a vis de mers, nu-mi amintesc sa fi mers noi vreodata impreuna undeva, sa ne fi cunoscut sau sa avem prieteni comuni ca sa-ti dai cu parerea vis a vis de cum merg....

 

 

Tu nu cred ca intelegi ce se intampla in jurul tau pt ca esti prea ocupat sa arunci cu ra.hat si sa scuipi lumea cu tot felul de injurii ca si cum tu esti ala care detine adevarul absolut iar noi suntem o pu.lime neinteleasa...

 

 

Pana la urma NU STIU daca este cineva aici care poate sti 100% daca ceea ce-a scris initiatorul topicului e 100% adevarat, sau daca lucrurile s-au petrecut asa, insa la felul cum a raspuns roadking,aroganta sa , felul cum ne priveste pe toti ca pe niste prosti, felul in care pune pret pe echipament ( pe imaginea perceputa prin prisma echipamentului), SINCER, ma face sa cred ca initiatorul topicului are dreptate....

 

Singurii dealeri de TREABA sunt aia care te FU.T si te lasa cu ochii in soare si cu banii lipsa (vezi episodul cu HACHI MOTORS)....

 

Niciodata n-o sa vezi un dealer ca-ti zambeste din politete. Sunt foarte rari oamenii din vanzari de calitate in tara asta....

Editat de Adrian
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dar la BMW de ce nu intreba lumea daca putea sa se urce? Sau la Yamaha? Dar la salonul de masini intreaba cineva daca poate sa se urce in masini?Ar trebui si aiba un angajat pentru fiecare masina sa spuna: "urcati-va, nu va urcati, etc...".

Era asa greu sa se scrie "NU VA URCATI(futu-va pastele ce va sa vie)"! Era Yamaha R1 aia expusa care avea cateva parti sectionate, scria clar "NU ATINGETI EXPONATUL".

Ce aveti fratilor, nu mai stiti sa vorbiti frumos? Smecheria sta in haine si casti scumpe? Daca da, atunci n-ati umblat pe unde trebuie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

... nu condamn clientul dar nici vanzatorul. Civilizat este sa intrebi daca se poate sa calaresti mobra aia , un dialog inceput pe tonul potrivit poate naste prietenii.

+1

Editat de LKss
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stiam ca unii dintre voi sunt usor inceti la minte...dar nu ma asteptam sa fiti atat de multi ...

 

Ma frate...te-ai ofuscat pentru ca te-a repezit cineva dupa ce i-ai lovit mobra la o expozitie?? Esti poponar sau ceva...fara nici o gluma...stiam ca bikerii adevarati asa cum zici tu sunt ceva mai tari de caracter...tu ai venit sa plangi la mami aici pe forum.

Esti un sarac obosit, zici ca vrei sa faci un credit sa-ti deschizi nustiu ce afacere...cu atitudinea asta o sa reziste foarte putin in piata. De unde banui eu ca esti sarac, e foarte simplu, un om cu bani nu incepe sa planga pe forumuri...nu de alta dar nu prea are timp, in plus, e destul de relaxat pentru ca...ai ghicit...are BANII !

 

 

Oricum nu saraceste nimeni din pseudo-viitorii clienti Ducati pentru ca un om care este Ducati FAN nu se va duce la concurenta...concurenta nu are sarmul unui Ducati... Umpleti strazile de BMW chinezesc cu plastice ordinare si mufe auto in care intra apa, asta cand e pe 2 roti si nu cu cadre rupte.

 

 

Iar de aia care spun ca vanzatorii sunt niste rahati cu ochi...VA ROG SA SPUNETI ASTA URMATOAREA DATA CAND MERGETI LA MAGAZINUL MOTO DE UNDE FACETI CUMPARATURI !

Comentariul tau mi se pare exagerat si jignitor. De unde pana unde?

In ceea ce priveste continutul textului tau pot sa iti spun foarte clar ca nu ai dreptate. Am insa o intrebare: cum arata in opinia ta un biker adevarat? Ziceai ca unul adevarat nu face asta. Eventual (fara misto) poate scoti un manual, o carte ceva "Cum trebuie sa fie un biker adevarat".

Pentru restul continutului o sa iti raspund la fiecare afirmatie.

1. Nu am lovit motocicleta, nu i-am facut nimic, a fost doar atinsa cu talpa.

2. De ce am scris pe forum? Pentru ca sunt unul din cei care cred in comunitatea motociclistilor, iar episodul de la Ducati nu mi s-a parut normal, de aceea trebuie "taxat"; asta inseamna o economie de piata functionala. Pana la urma orice companie traieste din ceea ce vinde. Daca atitudinea vanzatorului/patronului este ostila fata de clienti (de pe urma carora traieste!) o sa aiba de pierdut...mai mult sau mai putin, indiferent ca vorbim de ala care are magazin la coltul blocului sau de Mercedes. Un exemplu simplu, un episod petrecut cu multi ani in urma. Daca domnul Enzo Ferrari nu era atat de arogant cu un domn care incerca sa ii spuna ceva despre o masina Ferrari, astazi cunosteam Lamborgini doar ca pe niste producatori de tractoare.

3. Sunt convins ca afacerea mea o sa reziste mult si bine, tocmai pentru ca nu am aceasta atitudine. O sa fie o afacere ce o sa creasca incet si sanatos. Stiu ce inseamna o afacere, stiu ce inseamna sa lucrezi cu clienti (...vroiam sa scriu mai mult aici, dar nu are rost). Si da, este facuta in asa fel incat sa am timp sa stau pe internet sau sa fac tot ce imi face placere. Tocmai asta este ideea. Cine a spus ca daca ai o afacere trebuie sa nu mai ai timp deloc. Tocmai de aceea acum sunt foarteeee relaxat. Nu sunt un om bogat - din punct de vedere financiar si nici nu imi doresc asta. Am insa un trai cat se poate de decent, nu pot sa ma plang, am din ce sa traiesc. Sunt insa bogat din alte puncte de vedere si pentru mine asta conteaza cel mai mult. Eu am o alta filosofie de viata. Poti sa ma intelegi sau nu. Eu nu te conosc, dar daca pui accent pe partile materiale, nici nu vreau sa te cunosc!

Este evident ca nu suntem pe aceiasi lungime de unda si privim lucrurile din puncte de vedere diferite. Cred ca putem sa ne oprim aici fara sa ne mai atacam unul pe celalat pantru ca nu o sa ajungem la nici un rezultat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asta cu cititu in casca e foarte misto. Am vazut faza asta ca am fost acolo : La un dealer de masini ( marca ffffffffffffff scumpa) a intrat un tip imbracat in trening adidasi etc. Vanzatorul l-a tratat cam la fel ca pe colegul , dar ce nu vazuse el este ca respectivul avea o geanta sport la el plina cu bani. Omu era pregatit sa o cumpere pe loc. Bineinteles ca a plecat si l-a lasat pe vanzator cu ochii in soare. Am ras juma de ora. Chestia aia cu cartea si coperta :))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, exact asa...

Daca te uiti in SUA la cei care se reunesc la intrunirile Harley, si cum sunt imbracati.... iti lasa impresia de homeless.

Si majoritatea au niste joburi extrem de bine platite... sunt multi avocati, patroni, ingineri, actori... si extrem de multi medici :)

Tin minte ca a fost si un reportaj pe un canal tv respectabil despre "curentul HD" si placerea de a trai liber.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...