Sari la conținut

ktm 200 exc uda bujia


gabyolty
 Share

Postări Recomandate

Salut am si eu o problema la un ktm exc 200. Cand merg prin padure in frana de motor sau la relanti mai mult timp imi uda bujia .... daca merg in full gaz nu are nimic ... stie cineva unde ar fii problema?

Carburatorul dereglat sau muzicuta ma gandeam....

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In primul rand trebuie verificat carburatorul, fara acceleratia "trasa" raportul benzina-aer depinde doar de reglajul surubului pt acest raport, pe cat posibil acest reglaj trebuie facut cu ceva aparat gen bujie de sticla sau aparat care masoara CO, reglajul de genul 3,5 ture inapoi de la max nu are sens, daca era un reglaj fix fabrica nu punea un surub. Mai merita de verificat nivelul in camera de nivel constant, daca este mare poate "uda" bujia cand motorul nu este accelerat. Ideea e ca primeste prea multa benzina.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

poate fi si de reglajul de aer, vezi daca umbli la aer si relantiul se mareste atunci inseamna ca nu a fost bine, dupa aia reduci relantiul de la surubul lui.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am umblat la surubul de la aer si relantiul se mareste.... l-am pus la 1,5 ture dar nu e de ajuns la 2,5 ture merge mult mai bine nici nu mai scoate atata fum dar tot mai uda bujia daca il las sa se incalzeasca 5-10 minute si cand dau sa plec incepe scoata fum gurpa dupa care uda bujia..! ulei folosesc repsol inainte am folosit castrol dar la fel la un litru bag 20ml ! de cand am umblat la surubul de la aer cand revine la relanti scade in turatii neregulat.. !ceva idei?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

il poti regle dupa "mersul tau",nu il mai lasa mult cu soclul tras pt incalzire ,trage socul ,porneste,apoi da socul inapoi usor si tinel putin din acceleratie asa se incalzeste fara gazul suplimentar de la soc..mai scade o marime la jiglerul de mers in gol(pilot jet) si mergi mai infipt ca nu e asa de speriat 200-tele....ce carburator ai?keihin pwk?

Editat de ------
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da! app stiti pe cineva care dezmembreaza un ktm exc ?as avea nevoie de axul de la schimbatorul de viteze si schimbatorul de viteze!azi am inceput cu repartiile....



am gasit si problema... fostul proprietar a infundat cu crengute furtunasele de supraplin de la carburator... :rusinica: ...o sa il dau unui mester ce se ocupa de carburatoare si sa ii regleze nivelu dupa care sa ii faca niste ajustari pe motor..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...