Jump to content

DE PASTE IN MARAMURES


kreptor
 Share

Recommended Posts

pai....sa o iau de la innceput...pina la bistrita drumul e super ok. intre bistrita si nasaud asa si asa....peticit, valurit...din salva spre moisei asemenea. peticit si valurit. apoi in viseu atza. asfalt ff bun pina in sighet. pe valea izei valurit. apoi la intoarcere am vrut sa trec pasul prislop. peisaj de vis....dar drumul.cosmar. nu schimbi viteza a treia. e imposibil. si un enduro se rupe pe acolo. intre borsa si iacobeni adina vreo 40 km e fff rau. apoi intri in tihuta si toate cosmarurile dispar subit.

Link to comment
Share on other sites

Guest suzuki_fan

Frumoase poze!

Și pe mine mă bătea gândul să fac o plimbare până în Sighetul Marmației, dar dacă drumu-i așa terminat mă las păgubaș. Mă gândeam la ruta: Rădăuți - Suceava - C-lung - Cîrlibaba - Borșa - Vișeu de Sus - Sighetul Marmației.

M-am săturat de plimbări Rădăuți - Mureșenii Bârgăului. ;)

Edited by suzuki_fan
Link to comment
Share on other sites

Foarte atractiva zona .

Anul acesta cand merg la Întrunirea Yamaha TDM de la Vatra Dornei voi cauta ca la întoarcerea spre Arges sa -mi rezerv timp si sa ajung pana la Sighetul Marmației .

Link to comment
Share on other sites

Drumul cel mai rau este intre Cirlibaba si pasul Prislop, dar nu trebuie ratat, peisajul merita tot efortul, iar Maramuresul are cele mai proaste drumuri din tara pentru ca acolo taiatul padurilor si caratul cu autotrenurile de 60 de tone este sport de masa, insa merita orice km parcurs.

Cu totul altceva este in Bucovina, aici doar citeva trasee sint mai proaste, ca exemplu Vale Bistritei, intre Vatra Dornei si Poiana Largului, dar nu conteaza, orice km parcurs pe aici merita, in rest sint de poveste.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...