Sari la conținut

Ajutor Suzuki RM250


alexcbr80
 Share

Postări Recomandate

As avea nevoie de niste sfaturi de la detintori fosti detinatori sau care s-a dat pe un Suzuki RM250. Nu am nicio o cunostiinta despre enduro stiu doar ca vreau sa la motoarele de strada pentru ceva mai sigur pt mine si vreau sa trec la enduro, iar acum aproape ca am batut palma cu un baiat pt un suzuki rm 250 in 2timpi din 2002. Motocicleta din punct de vedere mecanic este ok nu aare probleme am verificat-o cu un mecanic.

As dori sa stiu cat sunt de fiabile daca este ok pt inceput, nu de alta dar nu vreau sa imi iau 125 si sa ma plictisesc rpd de el, daca se gasesc piese usor pentru el.

 

Va multumesc si imi cer scuze daca vi se pare prea banale intrebarile unora dar la capitolul asta sunt 0 si nu am gasit pe forum date despre modelul asta plangeri sau laude

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asta pentru ca nu se prea foloseste, mai toti incepatorii citesc zecile de topicuri in care esti sfatuit sa-ti iei enduro, nu cross. Iar RM 250 e cross.

Pentru inceput e bun, o sa iti placa. Problema o sa intervina mai incolo, cand vei constata, la iesirile in grup, ca un enduro pleaca usor din panta, pe cand un cross rupe instant aderenta, sau atunci cand colegii cu enduro vor trece cu viteza peste denivelari, pe cand tu vei fi aruncat in craci din cauza suspensiei de cross, rigide. Si vei vinde RM-ul, la randul tau, dupa ce vei intelege cu ce se mananca enduro.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aha...am intelesc ideea. Oricum nu am habar cu ce se mananca stiu doar ca vreau sa trec la offroad si crec ca o sa imi placa pt. inceput, nu imi convenea sa dau 3-4mii pe un motor care o sa il fac praf din lipsa de experienta, oricum multumec frumos de sfaturi am bagat la cap :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu ii cumparata...o iau intr-o combinatie problema ii ca nu are acte si eu vroiam ceva enduro, am vazut care ii diferenta dintre enduro si cross si eu enduro vreau .Habar nu aveam ca rm ii cross....na omu' cat traieste invata:) (si moare tot prost) o sa ma orientez atunci spre o yamaha wr 250 din cate am vazut sunt printre cele mai ok.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...