Sari la conținut

Bisoca Enduro Festival - 13 septembrie 2014


stefan_bz
 Share

Postări Recomandate

Reeditare a festivalului din 2010


Un singur traseu - sambata, aprox 40 km ptr un nivel comparativ cu clasa Expert de la cursele de hard enduro ce au 3 clase. adica ptr mediu-avansat. nu va fi exact acelasi traseu ca in 2010, poate.. 30% va fi la fel.


Cazare la Cabana Lacul Limpede (http://www.turistinfo.ro/bisoca/cazare-bisoca/cabana_lacul_limpede-c59384.html) - care este si tabara de baza. Sau cu cortul, rulota.. in zona, sunt locuri destule pe iarba.


Evenimentul nu este unul sportiv-competitional ci turistic, ptr placerea enduro-ului sau de antrenament (cei care doresc pot da 2 ture).



Ce veti gasi:


- traseu marcat in intregime cu vopsea (sageti, puncte..); variante de "Acasa" acolo unde se intersecteaza un drum forestier si vreti sa mergeti la bere


- o portie de mancare calda la sosirea din traseu


- pe petrica ce va va comunica fiecaruia timpul in care ati facut traseul (fara clasament, premiere, podium..; doar ptr propria curiozitate)


- stickere cu numele vostru (nu vor exista cu numere) daca imi trimiteti email sau ma sunati ptr a va anunta prezenta, pana pe 4 septembrie


- o masina la jumatatea traseului ce va aduce apa de la noi si benzina voastra lasata de dimineata in locul indicat in tabara de baza - curtea pensiunii.



Va solicit o donatie de 100 Ron pentru acoperirea cheltuielilor.



Voi reveni cu mai multe informatii la inceputul lunii august.


Pentru anuntarea prezentei, rezervare camera pensiune sau alte informati: stefanrazvan80@yahoo.com sau 0768866217 (Stefan)

Editat de stefan_bz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai.. te astept acolo :)

Iar ptr cine nu stie sau nu a fost la Festivalul din 2010, Bisoca este un mic sat de munte, situat la 800 m altitudine, la o distanta de 60 km fata de Buzau, de care este legat printru-un drum asfaltat (ultimii 20 km drumul este destul de gaurit sau pietruti - se poate ajunge totusi usor cu orice masina). Este o zona ce face trecerea de la dealuri la munti, avand pe de-o parte culmi domoale acoperite de paduri sau pasuni, si pe de alta versanti abrupti sau creste stancoase, cu urcari si coborari lungi, tehnice si solicitante – cadru perfect pentru enduro.

 


» Post actualizat in 04 Jul 2014 11:32

Din pacate pe aceasta data nu voi fi disponibil, a intervenit ceva asa ca va trebui sa modific data. Cel mai probabil dupa 20 septembrie, dar voi anunta pe la inceputul lunii august data stabilita si mai multe informatii.

 

Rog moderatorii acestei sectiuni sa stearga acest topic. Voi deschide altul cu data modificata si informatiile necesare cand le voi avea fixate si pregatite.

 

Multumesc mult,

Stefan

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...