Jump to content
Sign in to follow this  
smakalan

Zilele Nordului - Darabani jud. Botosani - 8-10 august 2014

Recommended Posts

In weekendul 8-10 august 2014, in orasul Darabani va avea loc un festival care e la prima editie.http://www.zilelenordului.ro/Organizatorii imi sunt prieteni apropiati si asteapta cu bratele deschise comunitatea moto din zona. Eu voi fi acolo cu siguranta.


Vor veni trupe ca: Vita de Vie, The Brad Pits si multe altele.


INTRAREA ESTE LIBERA. LA FEL SI CAMPAREA.Mai jos aveti cateva informatii de pe site. Daca aveti intrebari, puteti sa imi dati un PM."Zilele Nordului oferă pasionaților de muzică, istorie și călătorii ocazia unei vacanțe de poveste în colțul celor trei frontiere, pe Prut, la granița dintre România, Moldova și Ucraina. Festivalul adună artiști și iubitori de frumos din cele trei țări, pentru o adevărată sărbătoare a nordului.


Scena centrală a Zilelor Nordului este orașul Darabani, cel mai nordic din România. Agenda primei ediții a festivalului propune concerte, inaugurări de obiective turistice și culturale, expoziții de artă, serbări populare, tururi ghidate ale împrejurimilor, lansări de carte, proiecții de film, conferințe și workshop-uri pentru tineri.


Această primă ediție a Zilelor Nordului, care se va desfășura în perioada 8-10 august la Darabani, și-a propus să adune 10.000 de participanți la activitățile de pe agenda festivalului și cel puțin 250 de turiști înregistrați oficial pe site-ul nostru."Ne vedem acolo!post-10687-0-66527400-1406628177_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pfff,de acolo este cumnata mea.Fain oraselul,super fain,lumea super ok...Pacat ca sunt in extrema cealalta-Timisoara...Va urez distractie placuta si o vreme frumoasa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...