Sari la conținut

Accident in Covasna


razwww
 Share

Postări Recomandate

Cateva pareri,daca se poate(urmaresc topicul de la inceput): In primul rand doresc sa le multumesc membrilor comunitatii maghiare pentru felul exemplar si rapiditatea cu care s-a mobilizat atat motociclistilor cat si presei locale(si asta vine din partea unui nationalist convins care are si rude in Miercurea Ciuc si Balan) dar si romanilor din aceasta zona.Asta m-a surprins intotdeauna la ei.Mai putine vorbe si mai multe fapte. .Restul e can can.

Eu asi nuanta putin. In primul rand conteaza vorbele si nu faptele. Noi romanii am fost mereu rai de gura. Iar faptele sunt pana acum ok, protestele s-au incadrat cu mici exceptii in limitele decentei. Pe de alta parte numitorul comun este ca nici maghiarii (secuii in special-oameni harnici si corecti)nu-i au la suflet pe tiganii lor. In schimb stiu sa se poarte civilizat si organizat, isi exteriorizeaza mai putin sentimentele decat latinii :). Trebuie sa recunosc ca mai civilizat si mai organizat decat noi, avem de invatat de la ei .

» Post actualizat in 20 Aug 2014 06:31

2-3 pusti corditi cu acces la internet nu defineste un popor.

Acces la internet are si majoritatea ganditoare, ma intreb de ce nu se manifesta? E cumva pudibonda, considera ca e sub demnitatea lor sa-si exercite/apere drepturile la opinie? Asa a fost si la vot in ultima vreme,nu s-au sinchisit in masa.

In rest ai dreptate.

Editat de Galen
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 1,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

2-3 pusti corditi cu acces la internet nu defineste un popor.

arata doar ca au acces la internet, arata lipsa de educatie si de bun simt.

se simt bine cand citesc ceea ce scriu.

e o frustrare pe care si-o elibereaza aici. in realitate in afara de 2-3 suturi in gard ale unor primitivi nu fac nimic.

autoritatile isi vor face datoria

 

dar si de acolo, fetita si parintii ei vor fi scosi vinovati si cel care l-a injunghiat pe al 2-lea motociclist va fi condamnat. case closed

nu inteleg de ce atata scandal.

dar e vara si cei fara motociclete sau bani de benzina trebuie sa motocicleasca si ei, si unde pot fi mai barbati decat pe forum?

Incidentul a avut loc în localitatea Termini Imerese, situată în apropierea oraşului Palermo.

 

Un român s-a prezentat la secţia de urgenţe a Spitalului Cimino, având o plagă deschisă la o mână.

 

Însoţit de alte cinci persoane, românul nu a avut răbdare ca medicul italian să termine consultarea şi îngrijirea unui alt pacient.

 

Românii de etnie romă au făcut scandal şi l-au agresat pe medicul de gardă, care a avut nevoie, la rândul său, de îngrijiri medicale.

 

Carabinierii, chemaţi de alţi pacienţi care au observat scena, i-au reţinut pe cei şase români pentru agresiune şi ultraj.

 

 

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/6-romani-retinuti-in-italia-dupa-ce-au-batut-crunt-un-medic-de-la-sectia-de-urgente_1506915.html#ixzz3AurhtkNi

Follow us: @realitatea on Twitter

cam asta face cel mai bine "poporul tau"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Civilizare unui popor este un proces, nu o schimbare pe care sa o faci peste noapte.

Nu poti sa ceri unui popor care nu a trecut prin toate etapele specifice, sa fie civilizat.

 

Toti au fost la un moment dat "primitivi" .. e una din etape.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Urmăresc subiectul de la început și vâd că s-au strâns deja 32 pagini de discuții, aparența este că a devenit un subiect de interes național prin membrii participanți la discuții...

 

Din păcate, senzația mea - alimentată, e adevărat, doar de discuțiile cu prieteni, cunoscuti, care au legătura cu motociclismul, cu aplicarea legii și/sau cu justiția - este că subiectul nu a atins încă o cunoaștere națională, care să-l facă și să-l păstreze de interes public, încât să poată declanșa efecte, de orice natură ar fi ele.

 

A rămas doar o informație regionala, de nișă (asta suntem noi pentru majoritate, doar o nișă), discutată mai mult pe un forum de profil, cu destul de mulți membri e adevărat, dar într-un topic pe care îl urmăresc constant doar cateva zeci de interesați.

Am ramas surprins cât de puțină lume cunoaște subiectul, inclusiv din Poliție. Aici, în Timișoara cel puțin.

 

Pentru a putea deveni un subiect de interes național trebuie discutat pe cat mai multe canale, cat mai des. Până la urmă, e un subiect care trebuie promovat (oricât de cinic ar suna asta), pentru a rămâne de actualitate, iar cei care se ocupă de soluționarea cazului să-și dea cât mai mult interes să afle adevărul. Să se vadă că sunt urmăriți cu interes de cât mai mulți oameni/cetățeni, din cât mai multe medii sociale.

 

Aici implicarea media e importantă, dar și a comunității. Dacă se organizează marșuri în cât mai multe orașe, pe rând, nu simultan, prezentate în media locală - la început, și care vor fi preluate pe național după ce se organizează primele trei-patru evenimente cu același mesaj, ne vom face cunoscute doleanțele!

 

Până la urmă, factorul care a generat subiectul e o problema nationala, cu care ne confruntam cu totii, permanent, nu doar aflați in șa sau la volan. Țiganii sunt prezenti peste tot in viața noastră, ca un factor perturbator al ordinii, liniștii și al orice altceva de bine.

 

Dacă nu atragem atenția asupra problemei pe care o reprezintă țiganii, cu lipsa lor de civilizație, de bun-simț și de respect pentru lege, motociclistul omorât, soția batută, colegul înjunghiat vor rămâne doar amintiri și statistică. Și ar fi păcat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

wolfy,wolfy sint convins ca tu esti un viteaz

» Post actualizat in 17 Aug 2014 17:50

si un expert al limbii romane

 

Nu sunt viteaz in sensul in care iti inchipui tu. Doar ca nu ma las calcat in picioare. Cat despre Limba Romana, da, o vorbesc si o scriu corect, avand in vedere ca sunt Roman. Atata timp cat Limba Romana e limba materna, mi se pare ca trebuie sa fii un nesimtit jegos sau o cioara borata daca nu stii sa o vorbesti si sa o scrii corect. Mai ales cand statul iti asigura 8 clase gratis, 8 clase in care ai tot timpul sa inveti sa scrii si sa vorbesti corect.

» Post actualizat in 20 Aug 2014 09:56

Eu unul personal am gasit solutia pentru a evita astfel de incidente cu rromi se numeste ,, permis de port arma+arma"

 

Vezi sa nu razi manzeste. Nu e ca in filmele americane. Trust me, I know. Mai ales ca in Romania nu ai dreptul sa porti arma letala decat daca faci parte din anumite structuri, si chiar si atunci si numeroase limitari.

» Post actualizat in 20 Aug 2014 10:00

:lol:

gladiatorule

 

 

Tu nu plecai din tara? Go, go, pana nu te papa tiganii civilizati

» Post actualizat in 20 Aug 2014 10:02

 

 

:lol:

gladiatorule

 

 

Tu nu plecai din tara? Go, go, pana nu te papa tiganii civilizati

» Post actualizat in 20 Aug 2014 10:11

tu chiar n ai treaba tigane? vezi ca ai dat de mai multe ori cu bata in balta. chiar nu te potolesti?

lasa oamenii in pace sa si exprime simtamintele. tine ti comentariile pentru tine .

 

Fara d-astea amigo. Galen are o varsta si o experienta de viata pe care tu nu o vei putea egala. Am stat cu omul asta la masa o singura data cand a venit la Bucuresti, si mi-a fost de ajuns sa il respect. Opinia pe care o exprima e a lui si nu trebuie luat la penix pentru ea. Mai ales cand tu insuti vii cu textul "lasa oamenii in pace sa si exprime simtamintele. tine ti comentariile pentru tine ."

 

PS: NU, nu e tigan.

» Post actualizat in 20 Aug 2014 10:14

cine a zis asta?

ma opun violentelor care sunt de ordin primitiv, si o solutie in multe cazuri de-ale Romaniei

Violentele de ordin primitiv comise de oameni in uniforma, numiti in general soldati, iti asigura tie traiul linistit si benzina din rezervor. Astora nu te opui? Sau cand e vorba de o chestie violenta din care tu ai un beneficiu, devine totul OK si roz?

» Post actualizat in 20 Aug 2014 10:17

rromani

 

Te rog, abtine-te. Nu vreau sa-mi etalez aici cunostintele in materie de urari de mama. Te rog eu, fara magarii d-astea de hipster obosit.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De fapt energia ni se consuma in dispute de tipul celor de mai sus.

Sa nu ne mire faptul ca ecourile evenimentului se vor stinge foarte curand... se termina vacanta, incepe scoala, vin alegerile, apar preocupari si subiecte noi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

logo_covasna_media.png
Cms. șef Ion Popa: „Mă doare când lumea spune că nu ne facem datoria”
accident-sanzieni-motociclist1-685x320.j

Ecourile accidentului de motocicletă de la Sânzieni continuă să apară şi la 10 zile de la tragedie

Scandalul legat de accidentul de motocicletă de acum mai bine de o săptămână pare să nu se termine. Apar tot felul de zvonuri și informații contradictorii, însă șeful IPJ Covasna, cms. șef Ion Popa, spune că el și subalternii lui nu pot merge după zvonuri, ci doar după probe.

„Noi ne-am făcut treaba”

Șeful IPJ Covasna, cms. șef Ion Popa, s-a arătat nemulțumit și supărat de faptul că unii oameni încearcă să dea vina pe instituția pe care o conduce în ceea ce privește gestionarea accidentului de motocicletă care a avut loc la Sânzieni în urmă cu 10 zile, în care un motociclist și-a pierdut viața, iar un altul a fost înjunghiat de localnicii furioși. „Mă doare când lumea spune că nu ne facem datoria. Când este vorba de infracțiuni de omor sau tentativă de omor, noi ne desfășurăm activitatea sub îndrumarea procurorului. Imediat după accident numai noi știm cât am muncit ca în termen de 48 de ore să identificăm și să prindem suspecții. Am făcut asta, i-am prezentat procurorului, iar faptul că el a dispus arestarea unuia dintre ei nu mai este treaba noastră. De asemenea, noi am găsit cuțitul cu care a fost înjunghiată victima, am făcut expertize, l-am predat. Cercetările continuă, însă noi facem ce zice procurorul” – a declarat Ion Popa.

Primul motociclist a murit pe loc

După producerea accidentului mai multe persoane au susținut că de fapt primul motociclist, cel care a decedat, a fost de asemenea atacat de țiganii din Sânzieni. Cei care spun acest lucru fie pe forumuri, fie în comentarii la diferite știri susțin că de fapt casca motociclistului era întreagă și că rudele fetiței accidentate l-ar fi lovit în cap, iar în urma loviturilor a murit. În legătură cu acest aspect Ion Popa a spus că din discuțiile verbale pe care le-a avut cu medicul legist, nu există suspiciuni cu privire la acest aspect. Șeful IPJ a adăugat că rezultatele expertizelor sunt deocamdată preliminare pentru că au fost cerute examinări amănunțite, iar efectuarea acestora durează.

A apărut o nouă plângere

Ion Popa spune că în cursul zilei de luni la Poliția din Târgu Secuiesc s-a prezentat o femeie, prietena motociclistului agresat de romi, care a depus plângere pentru amenințare. Șeful IPJ nu a putut da explicații de ce femeia a așteptat o săptămână pentru a depune plângere. „Vorbim în total despre 3 dosare. Primul este cel al accidentului în sine, al doilea este al tentativei de omor, iar cel de al treilea dosar este cel de plângere depus de femeia aflată pe cea de-a doua motocicletă, plângerea fiind depusă pentru amenințare” – a declarat Popa, adăugând că această femeie nu a fost agresată fizic, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale nici la fața locului și nici după aceea la spital.

ion-popa-seful-IPJ-Covasna-august-2014-2

Cms. şef Ion Popa, şeful IPJ Covasna

Securitate sporită

În ceea ce privește atmosfera din Sânzieni, aceasta este în continuare tensionată, iar IPJ Covasna a dispus întărirea pazei în zonă. De altfel miercurea aceasta are loc un nou pelerinaj la Sânzieni, vin și zilele comunei, așadar este nevoie de atenție sporită din partea autorităților. Și asta pentru că localnicii sunt în continuare revoltați și dau glas supărării lor care după un pahar sau două poate degenera. Ion Popa a accentuat că polițiștii își fac treaba în continuare, iar pentru ei siguranța și drepturile cetățenești nu țin de etnie.

Supărați și pe primar

Localnicii nemulțumiți din Sânzieni dau vina și pe primar, spunând că el este cel care ar putea face ceva pentru ca localitatea să nu mai aibă probleme cu romii. Primarul Balogh Tibor spune însă că nu înțelege de ce a izbucnit tocmai acum această ură între etnii pentru că în localitate au trăit romi și pe vremea când el era copil. „În comună sunt în jur de 900 de persoane de etnie romă. Casele lor au fost construite încă pe vremea comuniștilor, când romii au cumpărat teren ieftin, au primit număr la casă și au construit. În jur de 50 de familii primesc ajutor social, iar pentru acești bani prestează muncă în folosul comunității” – a declarat primarul Balogh Tibor. În ceea ce privește posibila implicare a primarului sau a administrației publice în „ascunderea” romilor în ziua protestului motociclistului, Balogh Tibor spune că toate măsurile de securitate au fost luate de Poliție și Jandarmerie.

Retrospectivă

Accidentul care a iscat întregul scandal a avut loc pe data de 10 august, când un motociclist a lovit o fetiță de 11 ani care a vrut să traverseze strada neregulamentar. Bărbatul care conducea și pasagera din spate au căzut de pe motocicleta care a ajuns pe acoperișul unei case. În cădere motociclistul a lovit un alt minor, în vârstă de 14 ani, care însă nu a suferit răni grave. Motociclistul a murit pe loc, iar pasagera din spatele lui a fost rănită. După cei doi venea un alt motociclist care a oprit pentru a anunța autoritățile și a acorda primul ajutor, însă rudele nervoase ale fetiței lovite l-au bătut și l-au înjunghiat, perforându-i plămânul. Acesta se simte mai bine, însă femeia rănită, care a fost internată inițial la Spitalul Județean din Sfântu Gheorghe, a fost transferată la Târgu Mureș.

Motocicliștii s-au comportat bine

Săptămâna trecută sute de motocicliști și localnici s-au adunat la locul accidentului. Dacă primii au vrut să manifeste pașnic și să aprindă lumânări în memoria colegului lor decedat, localnicii s-au gândit că ar fi bine să facă dreptate și la un moment dat s-au năpustit la gardul casei unde s-a petrecut accidentul, însă intervenția jandarmilor a prevenit o acțiune violentă. Între timp 4 persoane sunt cercetate pentru tentativă de omor, din care doar unul este după gratii, un bărbat de 27 de ani. În ceea ce privește comportamentul motocicliștilor, cms. șef Ion Popa a declarat că aceștia nu au provocat probleme, iar organizatorii și-au respectat toate îndatoririle asumate în ceea ce privește buna desfășurare a evenimentului.

Editat de chubby
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Incidentul a avut loc în localitatea Termini Imerese, situată în apropierea oraşului Palermo.

Un român s-a prezentat la secţia de urgenţe a Spitalului Cimino, având o plagă deschisă la o mână.

Însoţit de alte cinci persoane, românul nu a avut răbdare ca medicul italian să termine consultarea şi îngrijirea unui alt pacient.

Românii de etnie romă au făcut scandal şi l-au agresat pe medicul de gardă, care a avut nevoie, la rândul său, de îngrijiri medicale.

Carabinierii, chemaţi de alţi pacienţi care au observat scena, i-au reţinut pe cei şase români pentru agresiune şi ultraj.

 

 

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/6-romani-retinuti-in-italia-dupa-ce-au-batut-crunt-un-medic-de-la-sectia-de-urgente_1506915.html#ixzz3AurhtkNi

Follow us: @realitatea on Twitter

cam asta face cel mai bine "poporul tau"

Am vazut stirea dimineata la teleu...

NU au precizat etnie, vorbeau de Romani... atat.

In mod sigur Italienii acum vor vorbi de rau Romanii din nou...

Editat de jerry_mcrie
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

http://itthon.transindex.ro/?cikk=24095

in articol scrie ca pe casca era numai o zgirietura

dar pe certificat...

si acest caza va ramane cu un mare ? nu va fi elucidat 100% niciodata, daca casca era intacta cum mama naibi creierul bietului om era varza ???????? si daca casca este asa cum se zice ca este clar nu a avut viteza asa cum tot incearca informatorii frustrati sa vehiculeze in toate partile.

 

In scurt timp noi vom ajunge minoritate in tara nostra, traiasca tigania racalica racale !!!!!!!!!

» Post actualizat in 20 Aug 2014 13:28

Vezi sa nu razi manzeste. Nu e ca in filmele americane. Trust me, I know. Mai ales ca in Romania nu ai dreptul sa porti arma letala decat daca faci parte din anumite structuri, si chiar si atunci si numeroase limitari.

stiu cespui tu dar sincer prefer sa moara copilu lu masa nu copilul lui mama, iar arama cu bile de cauciuc se poate purta

Editat de vlady_80
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca casca era intacta cum mama naibi creierul bietului om era varza ????????

 

Este foarte posibil. Casca este elastica, nu se sparge in bucati.

Si in caz de soc, creierul, fiind moale, se misca in cutia craniana si se distruge, chiar daca nu sunt multe semne pe casca. Un legist bun va sti sa faca diferenta intre o lovitura de bâta sau bolovan si un soc de accident.

Editat de Wan Ted
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oricum raportul medico-legal trebuie să precizeze dacă au fost lovituri la cap, inexplicabile atâta vreme cât casca e intactă. Afectarea creierului e o altă poveste, legată de decelerarea în timpul opririi bruște, după impact. G-ul poate face creierul piftie, cu hematoame&stuff, dar craniul să fie neatins. Chiar și fractura de bază craniană poate fi explicată în dinamica accidentului.

 

De asemenea, pentru urmele de pe corp - dacă sunt - pot fi stabilite cauze, fie generate de accident fie din alte alte cauze (lovituri).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

este unii pe aici care se cred motociclisti :))dar sunt numai utilizatori de rasnite, daca noi ca ,comunitate nu punem presiune pe faptuitori ,pe rudelelor pe autoritati toate astea se vor repeta, statul si indemnatul la rabdare arata lasiotate ,motociclist esti atunci cand ai o atitudine , nu lozinci , :) deci cand le dam foc?/ la toate cele 50 de famili. ??

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:) deci cand le dam foc?/ la toate cele 50 de famili. ??

 

 

50 de famili?!? Asta ca aperitiv, daca vreti sa incepeti cu cei din secuime.

 

Pentru omor de gitani, nu trebuie consumata atata benzina doar pe deplasarea pana la Covasna. Pastrati benzina aia pentru zona Ilfov, asa, sporadic. Daca incepeti sa-i carbonizati pe aia cu palate+X5 , o sa se cuminteasca si astia cu cocioabe+carute :cheers:

Learn how to make or buy a flamethrower or flamethrower kit. http://www.flamethrowerplans.com/

Editat de chubby
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

problema tiganeasca are o rezolvare dar l-au omorat pe antonescu. se nume "solutia finala"... eu nu i-as gaza, i-as face inapoi sclavi, sa munceasc pentru paine si bataie...

 

 

putea sa aiba si 300. problema lui vine din frustrare, bag mana-n foc ca nu e in stare sa conduca o vitezana...

 

 

nene, daca tu n-ai fost macar un pui de securist eu sunt virgina! ce urmarim? urmarim sa scapam de ciori!

 

 

ce fetita? ce copil? e un pui de cioara, nimic mai mult! imi pare rau ca n-a murit cioara si ca o sa se poata inmulti in stilul caracteristic...

Haoleu, tu de unde aparusi dezaxata lu' tata? As scrie eu mai multe dar nu cred ca vei intelege. Un singur lucru "spui": bai ucigasi de caini, tigani, evrei, unguri, conservari etc (pentru ca am impresia ca sunteti cam aceiasi si va preumblati pe toate topicurile morbide), treceti bai in sfarsit la fapte, sa va vedem in actiune. Pana acum ati omorat doar purcei la angry birds. Hai sa vedem cat va tin curelele! Care risca vreo 10 ani de puscarie pentru a omora cativa tigani? Ala io, ala io! Vai de capu' vostru de tristi!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

După producerea accidentului mai multe persoane au susținut că de fapt primul motociclist, cel care a decedat, a fost de asemenea atacat de țiganii din Sânzieni. Cei care spun acest lucru fie pe forumuri, fie în comentarii la diferite știri susțin că de fapt casca motociclistului era întreagă și că rudele fetiței accidentate l-ar fi lovit în cap, iar în urma loviturilor a murit. În legătură cu acest aspect Ion Popa a spus că din discuțiile verbale pe care le-a avut cu medicul legist, nu există suspiciuni cu privire la acest aspect. Șeful IPJ a adăugat că rezultatele expertizelor sunt deocamdată preliminare pentru că au fost cerute examinări amănunțite, iar efectuarea acestora durează.

 

Vai de viata noastra daca politia locala se lasa pe mana "specialistilor" de la Spitalul din Sf. Gheorghe. Am avut odata de-a face cu ei si n-am stiut cum sa fug mai repede de acolo. Fiind un caz atat de grav trebuia facuta expertiza medico legala la IML Bucuresti. Nu cred ca e tarziu ca sa se faca demersurile pentru a fi re-examinata in urma declaratiilor cum ca saracul om mai traia dupa accident si cauza mortii a fost data de loviturile aplicate (daca asta este adevarul bineinteles).

 

Seful politiei nu spune nimic despre declaratie motociclistului injunghiat referitor la acest aspect dar are grija sa afirme ca este trist ca se vorbeste pe forumuri si ca el personal nu are o astfel de informatie in urma "discutiilor verbale" cu medicul legist.

 

Cate declaratii au luat de la martorii oculari? Nici-o vorba. Nu se intelege daca alea sunt cuvintele comisarului sef sau doar reporterul este un handicapat

 

Accidentul care a iscat întregul scandal a avut loc pe data de 10 august, când un motociclist a lovit o fetiță de 11 ani care a vrut să traverseze strada neregulamentar. Bărbatul care conducea și pasagera din spate au căzut de pe motocicleta care a ajuns pe acoperișul unei case. În cădere motociclistul a lovit un alt minor, în vârstă de 14 ani, care însă nu a suferit răni grave. Motociclistul a murit pe loc, iar pasagera din spatele lui a fost rănită. După cei doi venea un alt motociclist care a oprit pentru a anunța autoritățile și a acorda primul ajutor, însă rudele nervoase ale fetiței lovite l-au bătut și l-au înjunghiat, perforându-i plămânul. Acesta se simte mai bine, însă femeia rănită, care a fost internată inițial la Spitalul Județean din Sfântu Gheorghe, a fost transferată la Târgu Mureș.

 

Accidentul nu a iscat nici-un scandal ci niste suboameni au facut dovada "valorii" lor pentru societate. Fetita nu numai ca a vrut dar a si traversat strada provocand un accident de circulatie iar parintii ei se fac vinovati de neglijenta. Cum se face ca motociclistul a murit pe loc desi era echipat complet iar ceilalti au supravietuit fetita, baietel? Nu se impun niste investigatii mai amanuntite? Cum ar fi declaratii exhaustive ale tuturor martorilor oculari?

 

Acoperisul ala nu tinea o motocicleta, nu cred ca tinea nici-un copil de fapt. De ce motocicleta este pozata in sant? A sarit pe casa si a dupa aia in sant sau a sarit de frica din sant pe casa si dupa inapoi in sant dupe ce au aparut tiganii cu omorul?

 

"Rudele nervoase ale fetitei lovite", simt o empatie/simpatie pentru tigani in vorbele astea duioase. Cum ar fi fost "Rudele fetitei care a provocat accidentul si alte persoane, care nu au fost inca identificate dar pe care le vom deferi in curand justitiei, au au actionat intr-un mod animalic prin incalcari multiple si grave ale codului penal."?

Editat de Altair
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce s-a intamplat cu corpul motociclistului mort, unde este acum ? Apartinatorii nu pot cere o noua examinare la un alt IML ? Altair pare ca are dreptate...Despre celelalte victime ale agresiunii care sunt in spital ce se mai stie ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

http://www.magazinsalajean.ro/sport/salajeanul-nelu-brindea-trage-un-semnal-de-alarma-dupa-moartea-motociclistului-de-la-sanzieni.html

"Sute de motociclişti din toată ţara, în frunte cu sălăjeanul Nelu Brîndea, preşedintele Uniunii Cluburilor de Motociclişti din România (UCMR), s-au adunat săptămâna trecută la Sânzieni, judeţul Covasna, pentru a aprinde o lumânare colegului lor decedat duminica trecută într-un accident rutier, dar şi pentru a protesta împotriva autorităţilor locale care, spun ei, s-au implicat foarte puţin în soluţionarea acestui caz.

După cum ne-a relatat Nelu Brîndea, preşedintele UCMR, accidentul în care motociclistul a lovit o fetiţă de 11 ani a avut loc într-o zonă locuită în cea mai mare parte de persoane de etnie rromă, pe care motocicliştii o traversează destul de greu de fiecare dată. “Este un cartier în care locuiesc ţigani şi când trecem prin zona respectivă aruncă în noi cu diferite obiecte, iar unii dintre ei se mai şi culcă pe şosea pentru a nu putea trece. Nivelul caselor este mult mai jos decât al şoselei, iar fata a încercat să traverseze drumul neregulamentar şi fără să se asigure. În urma impactului, motocicleta a ajuns pe acoperişul unei case, iar colegul nostru a rămas întins pe şosea. A venit la el o femeie tot de etnie rromă, care l-a stropit cu apă pe faţă, după care şi-a revenit şi s-a ridicat în picioare. În acel moment, s-au năpustit spre el mai mulţi ţigani care l-au omorât, lovind-o şi pe fata care era cu acesta pe motocicletă”, ne-a povestit Brîndea.
În urma impactului, fata de 11 ani, dar şi prietena motociclistului au ajuns în stare gravă la spital.
Prin zonă a trecut la scurt timp un alt motociclist însoţit şi acesta de o fată, cei doi oprindu-se pentru a le acorda colegilor primul ajutor. “Motociclistul care s-a oprit a fost înjunghiat, iar fata a fost lovită de mai multe ori după ce a apucat să sune la 112″, a mai afirmat preşedintele UCMR.
Ce este strigător la cer, spune Nelu Brîndea, este faptul că pe certificatul medico-legal scrie că motociclistul ar fi murit pe loc. “Nu se poate ca pe certificatul medico-legal să scrie că motociclistul a murit pe loc, din moment ce noi avem martori care susţin că s-a ridicat în picioare după ce a fost stropit cu apă pe faţă de acea femeie. Nu am mers la Sânzieni pentru a ne face dreptate, ci pentru a trage un semnal de alarmă către autărităţile locale, fiindcă în acest fel nu se mai poate. Nu sunt rasist, dar mă deranjează comportamentul pe care-l au anumite persoane de etnie rromă. Când am ajuns în zona unde a avut loc accidentul, casele rromilor erau evacuate, fiindcă au fost anunţaţi de jandarmi că vom merge să protestăm. Trebuie făcut ceva, fiindcă dacă se continuă în acest fel se va ajunge la un război civil. Am protestat atât pentru faptul că autorităţile locale nu-şi fac datoria aşa cum trebuie, cât şi pentru faptul că sunt zone unde trecem foarte greu din cauza ţiganilor. Vom face şi sesizări la guvern”, a concluzionat motociclistul sălăjean.
Miercuri seara, după protestul motocicliştilor, Poliţia Judeţeană Covasna a reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 27 de ani din Sânzieni, care l-ar fi înjunghiat pe cel de-al doilea motociclist, iar Tribunalul Covasna a decis joi-după-amiaza arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. Ceilalţi trei bărbaţi audiaţi şi care sunt suspecţi în acest caz vor fi cercetaţi în libertate."


» Post actualizat in 21 Aug 2014 07:06

Daca ne luam dupa logica procurorilor ..........................al doilea motorist a fost snopit ,ap omarat dar primul lasat in pace ????suna a musamalizare !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

stai ca vine galen sa interpreteze iar declaratia :). si oricum, avea viteza, asta e clar. multumim si pe aceasta cale, ca ati atras atentia, intentionat, asupra acestui topic si, din aceasca cauza, unii nu pot dormi de suparare :)

mi-a placut cum a zis politistul ala : a fost intepat cu un cutit...adica asa, ceva nu prea grav... doar un plaman

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai nu meritau si aia sa se stranga o brigada maricica sa-i sparga cu bataia dupa ce isi revine baiatul in cauza? Firar ei ai dreacu' de unguri ordinari !

Daca e tigan si vorbeste ungureste este ungur si daca e tigan care vorbeste romaneste este roman? Se pare ca si francezii italienii sau nemtii gandesc ca si tine !!!! De aceea Romania este vazut ca o tara de tigani!

» Post actualizat in 21 Aug 2014 10:12

Si ca si concluzie.. se pare ca bikerii din aceasta tara vor comenta mult , vor da vine pe toti , vor lasa " legea si legiuitorii " sa actioneze si totul se va incheia cu mortul e devina si multa gargara ! Ma intreb unde au disparut motociclistii , oamenii aceeia liberi in spirit si cugetare , oamenii aceeia uniti? Imi place ca s-au strans 500 700 de motociclisti sau cati or fi fost dar n-au rezolvat nimic !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator r_amonna

Haoleu, tu de unde aparusi dezaxata lu' tata? As scrie eu mai multe dar nu cred ca vei intelege. Un singur lucru "spui": bai ucigasi de caini, tigani, evrei, unguri, conservari etc (pentru ca am impresia ca sunteti cam aceiasi si va preumblati pe toate topicurile morbide), treceti bai in sfarsit la fapte, sa va vedem in actiune. Pana acum ati omorat doar purcei la angry birds. Hai sa vedem cat va tin curelele! Care risca vreo 10 ani de puscarie pentru a omora cativa tigani? Ala io, ala io! Vai de capu' vostru de tristi!

 

:) ce face fiecare ilegal tine pentru el. am stat si printre "puscariasi" cand eram mica si am ajuns la o concluzie: numai prostii ajung la puscarie...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tot ce trebuie facut este sa fortam autoritatile sa-si faca datoria, chiar si dupa legea aia care exista acum.

Cateva sute de oameni bine coordonati pot face din cazul asta, scos la iveala in detaliu, un punct de plecare spre civilizatie. Acea civilizatie pe care toti o dorim si nu o prea inghitim cand vine vorba de libertati fara numar.

Doar in momentul in care autoritatile musamalizeaza fara drept de apel orice incercare de a scoate adevarul gol golut in cazul asta la suprafata, se justifica metodele subversive de a face si altceva, de a cauta alternative.

Atunci.. am sa ma bag si eu la rascoala!

Preventiv, port lantul cu care leg motoreta de gard la indemana, astfel incat il extrag dintr-o singura miscare cu manusa pe mana inainte de a descaleca.

Ceea ce va recomand si dvs!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...