Sari la conținut

Accident in Covasna


razwww
 Share

Postări Recomandate

Repet, nu vad nici un motiv pentru ca autoritatile sa fi contrafacut adevarul.

Uite, aici iti raspunzi singur

Din pacate acest caz a fost intens potentat de o MEGAPROBLEMA nationala reala si anume chestiunea tiganeasca. Trebuie insa sa intelegem ca aceasta problema nu se poate rezolva prin violente fizice sau verbale , fiind o problema politica care nu ne priveste doar pe noi ci pe fiecare cetatean. Vreti sa contribuiti la rezolvarea problemei? Problema nu va fi niciodata rezolvata, sau nu cum ar trebui.

 

Prezentati-va atunci 100%la vot si votati cat mai la dreapta, adica cat mai departe de cei care ii tin in brate pe tigani. Efectul va fi mult mai important decat cel al pelerinajelor la Sanzieni care va consuma doar resursele. Nu va lasati manipulati niciodata catre VIOLENTA! Daca tu crezi ca cineva(orice candidat la vreo functie din tara asta) are vreun interes sa-i dea la o parte pe tigani, inseamna ca tu esti cel manipulat, sincer.

 

Sunteti oare orbi si nu vedeti manipularea din acest caz? Care este de ambele PARTI(adica politie, procurori)

 

Deasemenea trebuie sa intelegem ca nu este moral sa folosim chestiunea tiganeasca pentru a ne camufla propriile probleme, pentru ca uite rabufnesc cazuri mult mai explicite cum a fost cel de la Ghermanesti, sau chiar al sinucigasului nesimtit, cazuri care aduc in prim plan propria noastra problema, acuta in zona supersport, si anume viteza excesiva dezlantuita EGOIST in traficul public, in special in localitati.

 

Pentru mine lucrurile sunt suficient de clare, iar evolutiile ulterioare nu pot sa modifice in substanta mesajul acestui caz.Care este:

Cititi cat mai mult, chiar posturi mai lungi. Acestea se numesc carti care din pacate nu au butoane "on-off". Aveti aproape cu totii capete bune de la natura, folositi-le si judecati singuri, nu va lasati manipulati. Invatati sa ierarhizati si sa evaluati corect ponderea lucrurilor. Fiti liberi! Hahahah, intr-o tara ca asta, libertatea e un miraj. Poate daca te duci sa traiesti singur in padure. Cine sta la oras si va avea de-a face cu politia, primaria, judecatoria, finante, banci, nu va fi liber NICIODATA!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 1,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai si atunci ce e de facut?

Pai noi oti stim ce este de facut.

Si statu' stie ca noi stim ce este de facut.

Un exemplu bun ar fi in data de 14 iulie în anul 1789 cand Bastilia a fost luata cu asalt de zeci de mii de oameni... am putea face la fel cu ceva cladiri de prin tara asta...

Si instaura un regim care sa si raspunda pentru ceea ce face. Statu' este exact definitia ipocriziei. Se mentine in functie cu forta / sprijinul fortei (armata, politie, servicii, etc) si pretinde de la cei care sunt subjugati astfel sa fie pasnici si sa nu foloseasca forta cand surubul este prea strans. Un bun exemplu este Hong Kong zilele astea. Se vrea a se rezolva pasnic dintr-o directie in timp ce din cealalta directie se raspunde cu forta...

 

@ Galen

Hai sa traducem exact ce si de ce se intampla.

Statu... are alegeri... in perioada asta nu prea vrea scandaluri REALE. vrea numai anumite scandaluri care ii aduc ceva. problema ENORMA a nerespectarii legii de catre anumite etnii nu trebuie sa intre acum in discutie... Ca poate inteleg si fraerii aia de romani ca daca unii nu respecta legea deloc.. ar cam fi cumva, asa, discriminare si poate se apuca si ei sa se usureze pe singura parghie a statului care ii asigura SUPRAVIETUIREA. Daca masele se mobilizeaza toti jalnicii astia de lichei care ne conduc sunt in aer si risca sa fie stersi de pe suprafata planetei. S-a mai intamplat...

Norocul lor a fost ca este vorba de un motociclist satanist violator de babe, racer si galagios... cu care masele oarbe si somnoroase nu simpatizeaza...

Dezbina si cucereste... Sistemele statului cunosc bine aceste precepte...

Da, acest caz va fi musamalizat. Iar " Nu vad nici un motiv pentru ca niste specialisti sa-si bata joc de diplomele lor, la urma urmei PENTRU CE ? " pentru ca... asa au primit ordin... !!! ???

" Prezentati-va atunci 100%la vot si votati cat mai la dreapta, adica cat mai departe de cei care ii tin in brate pe tigani. " "dreapta" este la fel de periculoasa ca si ce avem acum, si oricum CARE dreapta???

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

 

Gizaz... tu chiar nu vezi nimic ciudat in pozele alea? Gen... ca nu avea o ureche? Cu casca integrala pe cap? Si leziunile sunt localizate in anumite zone?

Intre presiune pe cap si parti lipsa e o mica mare diferenta, pe care doar tu nu o vezi. La fel cum nu vezi si cat de oarba e justitia, cat de corupte sunt institutiile de stat si cat de politic e totul.

 

Tot aberezi cu viteza excesiva... te-am intrebat si nu ai raspuns: ai fost acolo, sa vezi cum e?

Observ ca repeti aceleasi lucruri la infinit, omiti intentionat aspecte importante si eviti intrebarile cu raspunsuri evidente, care iti contrazic "opinia".

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Galen, tu gresesti in aceeasi masura in care consideri ca gresesc 'scandalagii' forumului. orice-i posibil, pana la urma a fost un accident. dar fractura de baza se poate produce si la viteze mult mai mici. se poate produce si daca aluneci beat mort din caruta. nimeni nu exclude posibilitatea ca Attila sa fi murit ca urmare a accidentului. dar din declaratiile colegului sau, el traia inca, casca i-a fost scoasa ulterior si nu prezinta urme compatibile cu ranile pe care le are Attila pe fata, actiunile ulterioare ale romilor care l-au injunghiat pana si pe cel de oprise, duc catre linsaj (daca l-au batut si injunghiat pe al doilea care era intreg si s-a putut apara, e usor de imaginat ce ar fi putut face cu Attila si nu vad explicatie logica pentru care lui nu i-ar fi facut nimic). tu pui totul pe seama vitezei (despre care nu stim nimic), cand vorbesti de deces, il pui pe seama unei fracturi de baza (foarte posibil, nu zice nimeni ca nu) dar ignori total declaratiile celui de-al doilea motociclist si ranile vizibile pe fata lui. argumentul tau este integritatea autoritatilor in sarcina carora cade ancheta, dar ignori ca, pe buna dreptate, oamenii nu mai au incredere in autoritati si in impartialitatea legii. tu ocolesti ce nu-ti convine si potentezi ce ti-ar aduce dreptate, desi de multe ori lucrurile pe care pui tu baza si pe care le folosesti pentru a argumenta nu sunt demonstrate indubitabil sau nu pot fi luate ca atare (impartialitatea, profesionalismul autoritatilor). si faci greseala asta cu insistenta incat lumea a inceput sa creada ca o faci intentionat.

in problema tiganeasca nu vad care este diferenta daca dreapta vine la putere. exista lege, daca s-ar veghea ca ea sa fie respectata de catre toti cetatenii lucrurile s-ar simti cu totul diferit. dar atat timp cat si unii si altii (politicienii) sunt profund corupti si se trag, majoritatea, din aceeasi ramura veche, nu ei vor rezolva lucrurile. dar contextul e mult mai larg si nici nu cred ca mai tine in totalitate de Romania sa rezolve chestiunea. dar este extrem de frustrant pentru platitorii de impozite care se supun legii sa vada cum infractionalitatea (si nu numai a cetatenilor de etnie roma) dantuieste liber chiar sub nasul autorittilor in contextul in care ei sunt aspru corectati la cea mai mica abatere. pai cine sa sa faca dreptate atunci? daca intelegi rational comportamentul tiganilor din Sanzieni, sunt convins ca poti intelege rational si setea de razmerita a oamenilor. dar nu, tu vrei supunere legii si ordinii statului de drept si rezolvarea la urne a problemei in conditiile in care tocmai statul (indiferent de cine a fost la putere) a generat si a intretinut acesata stare de fapt. nimeni (cu exceptii desigur) nu doreste exterminarea rasei lor, dar nu cred ca e prea mult daca se cere respectarea si aplicarea legii pentru toata lumea in mod egal. gandeste liber!


» Post actualizat in 30 Sep 2014 08:29

ca fapt divers, daca alunecand beat din caruta ai scapat de moarte dar te gaseste Tolea si-ti trage un pumn in moalele capului, se prea poate sa faci fractura de baza si sa scuturi nisipul din sandale. deci, punerea decesului pe seama accidentului in cazul de la Sanzieni, poate fi foarte bine alegerea situatiei cea mai usoara sau alegerea coordonata de mai sus a autoritatilor pentru a evita fie munca suplimentara pentru elucidarea cazului, fie un scandal interetnic in pragul alegerilor. lucruri de care-i credem in stare, ne-au demonstrat ca sunt in stare, nu? gandeste liber!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ar mai fi ceva...

nu mai vorbiti de viteza...

la 100 de km/h ies pe partea cealalta si daca-mi aleg bine unghiul ies din sat...

diferenta de nivel intre strada si curte este serioasa... iar din gardul casei pana "afara din sat" in spatele casei sunt ... 20 - 25 de metrii...

nu cred ca a fost vorba de cinestie ce viteza acolo...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

n-a terminat inca galenul ? sperasem ca da mai ales ca i-au dat peste bot si colegii moderatori, dar vad ca mai are o scena, un alt topic, dati-i pace ca hodinitul pare-se ca din polemici de astea isi ia energia ... pana la urma topicul a devenit un loc unde oamenii incerca intruna sa-l convinga pe asta ca a iesit de pe carare si ca evident nemernicii aia au omorat un om in loc sa-l ajute, om care a gresit sau cel mai probabil nu prea, nu mai conteaza - ca nu va schimba oricum nimeni nimic, oricum nu cu legea si bunul simt - asa cum si mai putin trebuie sa conteze parerea unora de astia ... ptiu !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

va pierdeti timpul cu galen asta, e incurabil, la varsta lui nu se mai schimba. ce e nasol in schimb, e faptul ca au facut pana acum 2 useri 2 polluri cu privire la galen ( daca sa mai fie moderator sau nu ) si au disparut .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ Galen

Ar trebuii sa asculti ce relateaza Tamas la interviul acesta (roaga pe cineva sa iti traduca fiindca este in limba maghiara).Poate ai intelege mai bine cele intamplate daca il asculti....Dar cred ca ai gasi ceva fals si in zisele lui Tamas sau ceva irelevant...Sau ca ii speedist si minte in legatura cu viteza lor.Personal nu cred ca ar mintii,nu ar avea rost. Oricum,se simte greutatea povestii doar cum povesteste cele intamplate...

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ Galen

Ar trebuii sa asculti ce relateaza Tamas la interviul acesta (roaga pe cineva sa iti traduca fiindca este in limba maghiara).Poate ai intelege mai bine cele intamplate daca il asculti....Dar cred ca ai gasi ceva fals si in zisele lui Tamas sau ceva irelevant...Sau ca ii speedist si minte in legatura cu viteza lor.Personal nu cred ca ar mintii,nu ar avea rost. Oricum,se simte greutatea povestii doar cum povesteste cele intamplate...

 

 

 

 

Se simte doar o problema foarte mare prin necunoasterea limbii romane in partea aia de tara, prin toate interviurile si toate ziarele care dau aceste stiri numai in maghiara.

 

Poate fiind o problema maghiara si nu romaneasca ar trebui noi sa ne retragem.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am zis de vreo 3 ori sa nu i se mai raspunda, dar mi-a fost sters comentariul de fiecare data ;)

...mie mi-au dat "pauza" 7 zile pt :off si...flame,dar nu aveam unde sa scriu ceea ce aveam de spus pt ca se stergeau.....topicurile respective, si cand ceream exp. aici eram total off....aviz adminilor! deci asta e "off" oricum,cu domnul Galen nu am nimic personal(excluzand afirmatiile la adresa decedatului din acest topic),va doresc multa sanatate si odihna eterna lui Attila!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poate fiind o problema maghiara si nu romaneasca ar trebui noi sa ne retragem.

... intradevar este aiurea ca in tara asta sa se vorbeasca alta limba decat cea oficiala, ma ales cand ai interesul sa fii inteles de cat mai multa lume.

dar totusi... daca ma agreseaza vreunu si pe mine... mai bine luam atitudine si nu tinem cont de dealiul asta decat sa nu luam atitudine si sa cream un precedent prin asta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Rog un coleg vorbitor de maghiara sa ne faca si noua o transcriere (in romana, fireste) a interviului postat mai sus. Cred ca cele declarate de Tamas sunt importante pentru toata lumea si putini sunt cei care inteleg limba.

 

 

Multumesc.

 

Editat de io, bogo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mi se pare normal sa dea interviu in maghiara din moment ce doar televiziunile maghiare se mai inteteseaza de caz.

Astea romanesti au clasat deja cazul ca si autoritatilede altfel. A murit un UNGUR,ce mai conteaza restul. Nu ca a fost un OM , cetatean roman sau motociclist . Aste nu conteaza.

Tocmai s-a demonstrat ca nu ungurii is problema in tara si totusi inevitabil orice discutie ajunge acolo.

 

on topic , si eu am avut un accident in 2009. Un golf 3 a intrat frontal in mine. am fost aruncat in sant si in teava de gaz. am si acum casca care e toata julita si crapata la tampla dreapta. pe cap/fata nu am avut nici o zgarietura doar pamant care a intrat pe locul vizierei. in rest 9 fracturi. asa ca nu vad cum au putut rezulta ranile alea din accident. si repet ,pe mine m-a lovit o tona si ceva de metal ,nu am agatat eu o fetita.

Ps: da ,sunt ungur daca si-au pus unii intrebarea

» Post actualizat in 30 Sep 2014 17:10

Scuze daca am mai mancat o litera dar scriu de pe telefon.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

poza aia e groaznica...e taiat pe fata si are o ureche lipsa...pot sa zica ce vor, eu cred ca a fost batut si taiat cu cutitul...cand a venit colegul lui, l au 'intepat' si pe el. O sa il scoata pe tiganul ala cu probleme la mansarda vinovat si gata, e rezolvata problema.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

imediat vine o traducere scrisa a celor doua filmulete cu Tamas. daca noi,motociclistii, ne separam intre romani si maghiari, avem numai de pierdut. sunt atatia romani care traiesc in relatii foarte bune cu maghiarii, dar nimeni nu poate traii alaturi de tigani.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

 

Traducerea:

 

 

Se prezinta,si incepe sa povesteasca.

Erau amandoi intr-o plimbare impreuna cu pasagerele, Attila era in fata lui,in campul lui vizual,nu foarte departe.
Cum se apropiau, o vazut 2 copii cum vin din partea stanga si traverseaza strada,nesupravegheati.
Attila a incercat sa ii evite dar pt ca au aparut in ultimul moment in fata lui nu a reusit.Doar fetita a fost lovita.Fata nu a fost lovita frontal ci doar atinsa cu o parte a motorului.
Din cauza asta a ricosat si a intrat cu motorul in gard dupa care in acoperis si au zburat ei in sant, chiar langa gard unde este si intrarea in curte la tigani.
Pasagera a picat pe spate cu fata in sus si Attila cu fata in jos peste ea.Avea doar jumatate de corp peste ea si cea stanga pe jos.
Tamas s-a dus la ei,a vazut ca amandoi respira asa ca foarte incet si cu grija l-a pus pe Attila pe spate sa ii elibereze caile respiratorii fara sa ii deie jos casca.Casca era intreaga,nu era sparta,doar vizierele erau sarite si zgariate,iar acestea au fost recuperate.Attila NU avea urme de sange pe fata si lovituri.Tamas nu a vazut nici urma de sangerari care sa ii puna viata in pericol.Doar mana stanga a lui Attila i s-a parut ca se misca mai ciudat,gen rupt.
Intre timp pasagera lui Tamas a sunat la 112 .Incet au inceput sa vina tiganii si au inceput sa ii traga, sa ii loveasca ,degeaba le zicea sa ii lase in pace.Nu a vrut sa actioneze ca si ei,dar nu a avut de ales.A observat ca 2 tipi cu briceag veneau si il amenintau ca baga cutitul in el....Intre timp el,Tamas a fost batut ,pus la pamant ,batut cu o bucata de lemn,i s-a spart viziera ,arcada si obrazul s-au spart,era plin de sange.Era si un tip mare care il strangea de gat si dupa care s-a pornit catre pasagera lui,pana la urma Tamas s-a ridicat cu greu si a vrut sa ajunga la ea (fiindca era plin si in jurul ei de tigani) dar atunci au bagat cutitul in spatele lui.A avut noroc ca purta echipament si ca avea protectie la coloana.
Dupa aia au aparut si politistii...l-au bagat in masina,Tamas a vrut sa ieie motorul (ce a ramas din ea ca l-au vandalizat).A vazut intre timp ca castile lor (a lui Attila) erau date pe jos si era adunata multimea in jurul lui.
Tamas nu intelege de ce nu este prins cel care i-a facut rau..Raspunsul este o hartie de handicapat....
In al 2lea video povesteste ca aveau sub 100 km/h la sigur si nu cum se aude pe forumuri sau alte surse..Si daca aveau peste si fetita era lovita cu o viteza mai mare nu prea ramanea nimic din ea...
Tot ce mai zice este ca pasagera nu avea echipament full si a supravietuit...Atunci Attila care avea full echipament..Cum sa moara in urma accidentului?!
Se mai intreaba daca familia lui Attila vrea sa continue cerecetarile dar nu poate sa zica deocamdata nimic in legatura cu asta...

 

Sa ma corecteze cineva ,care intelege maghiara daca am omis ceva...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Groaznic...

 

Sper sa nu mai intervina "old scool" Galen, ar fi pur si simplu nesimtire. Mestere, las-o asa, unde a cazut. Talentul dumitale oratoric nu are nici o valoare in fata acestei marturii cutremuratoare.

 

Nu stiu cine se afla la conducerea AMR, eu sunt mai ignorant de felul meu. Dar, daca exista asa ceva, sper sa mearga pana la capat cu ancheta despre aceasta drama. Sper sa se implice maxim, pentru ca asemenea tragedii sa nu se mai repete. Sunt destule cluburi moto in Romania care ar putea oferi chiar si ajutor material, pentru plata unui avocat, spre exemplu. Totul e sa existe comunicare.

Am observat ca Monica Macovei si-a cumparat dreptul de a-si face reclama pe motociclism.ro. Nu ma intereseaza acest aspect, dar ar trebui ca "Sanzieni" sa ramana si el acolo, in header, macar pana la finalizarea anchetei. In acest fel cei peste doua mii de oameni care au mers acolo vor sti ca nu au mers degeaba.

 

Corect, domnule admin?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

 

 

Traducerea:

Se prezinta,si incepe sa povesteasca.

Erau amandoi intr-o plimbare impreuna cu pasagerele,
Attila era in fata lui,in campul lui vizual,nu foarte departe.
Cum se apropiau, o vazut 2 copii cum vin din partea stanga si traverseaza strada,nesupravegheati.
Attila a incercat sa ii evite dar pt ca au aparut in
ultimul moment in fata lui nu a reusit.Doar fetita a fost lovita.Fata nu a fost lovita frontal ci doar atinsa cu o parte a motorului.
Din cauza asta a ricosat si a intrat cu motorul in gard dupa care in acoperis si au zburat ei in sant,
chiar langa gard unde este si intrarea in curte la tigani.
Pasagera a picat pe spate cu fata in sus si Attila cu fata in jos peste ea.Avea doar jumatate de corp peste ea si cea stanga
pe jos.
Tamas s-a dus la ei,a vazut ca amandoi respira asa ca foarte incet si cu grija l-a pus pe Attila pe spate sa ii elibereze caile respiratorii fara sa ii deie jos casca.Casca era intreaga,nu era sparta,doar vizierele erau sarite si zgariate,iar acestea au fost recuperate.Attila NU avea urme de sange pe fata si lovituri.Tamas nu a vazut nici urma de sangerari care sa ii puna viata in pericol.Doar mana stanga a lui Attila i s-a parut ca se misca mai ciudat,gen rupt.
Intre timp pasagera lui Tamas a sunat la 112 .Incet au inceput sa vina tiganii si au inceput sa
ii traga, sa ii loveasca (Pe Attila si pe pasagera lui care erau cazuti) ,degeaba le zicea sa ii lase in pace.Nu a vrut sa actioneze ca si ei,dar nu a avut de ales.A observat ca 2 tipi cu briceag veneau si il amenintau ca baga cutitul in el....Intre timp el,Tamas a fost batut ,pus la pamant ,batut cu o bucata de lemn,i s-a spart viziera ,arcada si obrazul s-au spart,era plin de sange.Era si un tip mare care il strangea de gat si dupa care s-a pornit catre pasagera lui,pana la urma Tamas s-a ridicat cu greu si a vrut sa ajunga la ea (fiindca era plin si in jurul ei de tigani) dar atunci au bagat cutitul in spatele lui.A avut noroc ca purta echipament si ca avea protectie la coloana.
Dupa aia au aparut si politistii...l-au bagat in masina,Tamas a vrut sa ieie motorul (ce a ramas din ea ca l-au vandalizat).(Tot atunci a fost imbrancit si politistul , nu a vazut clar daca l-au prins de gat si l-au tras sau nu dar acesta din urma nu a schitat nici un gest iesit din comun de aparare. Inclusiv masina de politie era scuturata si lovita cu ei inauntru)A vazut intre timp ca castile lor (a lui Attila) erau date pe jos si era adunata multimea in jurul lui.
Tamas nu intelege de ce nu este prins cel care i-a facut rau..Raspunsul este o hartie de handicapat....
In al 2lea video povesteste ca aveau sub 100 km/h la sigur si nu cum se aude pe forumuri sau alte surse..Si daca aveau peste si fetita era lovita cu o viteza mai mare nu prea ramanea nimic din ea...
Tot ce mai zice este ca pasagera nu avea echipament full si a supravietuit...Atunci Attila care avea full echipament..Cum sa moara in urma accidentului?!
Se mai intreaba daca familia lui Attila vrea sa continue cerecetarile dar nu poate sa zica deocamdata nimic in legatura cu asta...

 

 

Sa ma corecteze cineva ,care intelege maghiara daca am omis ceva...

Vad ca mi-a luat-o cineva inainte . Am mai adaugat si eu ceva. Infiorator ce s-a intamplat acolo.

Editat de mezutu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

completare:

 

da detalii despre dinamica accidentului. spune '' nu aveam mai mult de 100(km/h)'' , cu cuvintele mele: dupa acrosarea copilei, motorul a zburat de pe carosabil, care e la inaltimea care e fata de casa, a lovit gardul si apoi a zburat in acoperis( eu am interpretat cam asa: ca si cum ar fi facut o/cateva rasuciri in aer si a cazut in acoperis mai degraba, decat sa fi mers torpila) iar Atti si pasagera au ricosat si ei din gard(sau ceva de genul)

mai mentioneaza ca tiganii au sarit la gatul politistului si au tabarat pe masina politiei in care se afla pritena/''nevasta'' lui.

 

mi-a tradus nevasta. no vad ca mai completat cineva.scuze

Editat de chubby
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La viteza legala ar fi avut timp sa evite acea fetita sau sa franeze pana la 0.

De acord sau nu?

 

Sunt de acord cu Galen 100%.

 

"nu aveam mai mult de 100km/h" = lol = ok, aveati 99km/h

Editat de B.B.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu am participat la discutie desi am urmarit aproape tot ce s-a scris pe aici, si dpmdv galen ar trebui suspendat din functia de moderator. el este exemplul clar de depuptat(parlamentar) care abuzeaza de imunitate...


» Post actualizat in 30 Sep 2014 21:42

La viteza legala ar fi avut timp sa evite acea fetita sau sa franeze pana la 0.

De acord sau nu?

 

Sunt de acord cu Galen 100%.

daca iti sare din sant, ascuns ca dupa un joc de " de-a v-ati ascunselea" din 10 m, explica-mi mie logic cum il feresti? avand in vedere ca la 40 la ora intr-o secunda ai facut 11,1 metrii?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...