Sari la conținut

Conversie CBR 600 RR pentru circuit


andrei999
 Share

Postări Recomandate

sigur ca pot.

 

1. iti bati joc de limba romana si indirect de noi, cei care citim. (chiar si intrebarea asta scurta si simpla ai gresit-o flagrant)

2. esti cam pe langa cu sfatul tau; omul a spus clar ce intentie are cu motocicleta..

 

sper sa o iei ca pe o critica constructiva. :)

Data viitoare citeste tot ce am scris.

La cati profesori intalnesc pe forumul asta...!!!Romania trebuia sa fie undeva sus pe scara economica.

 

 

Mai putin scris si mai mult gass.

 

» Post actualizat in 21 Aug 2014 15:08

boss...strada n`are nici`o treaba cu circuitul, daca vrei sa pui piciorul jos, te duci la circuit, nu pe strada...la 3 intrari pe pista am invatat ce nu am invatat in 2 ani pe strada...

Presupun ca pista de go-kart!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

boss...strada n`are nici`o treaba cu circuitul, daca vrei sa pui piciorul jos, te duci la circuit, nu pe strada...la 3 intrari pe pista am invatat ce nu am invatat in 2 ani pe strada...

:agree: in totalitate

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ai mai fost pe circuit?

 

Il intrebi pe Jorge Lorenzo daca a mai fost pe circuit? :laugh:

 

Acum lasand gluma la o parte, toata lumea cred ca stie ca majoritatea circuitelor de pe planeta asta, au trackday. Pe circuit nu trebuie sa te duci pregatit, sa ai experienta... poti sa fii incepator, ca nu te duci la competitii, ci te duci sa inveti sa iei curbele cat mai corect, in conditii de siguranta net superioara fata de strada. Pentru ca daca ratezi un viraj, sau pierzi fata/spatele si ai cazut, nu cazi in nicio prapastie, nici nu te infigi in pomii sau stalpii de pe margine, si nici in vreo masina care circula din sens opus. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca poti sa intalnesti oameni cu experienta, care te vor ajuta cu sfaturi utile.

 

Asadar, e gresit sa ii spui cuiva sa invete mai intai sa ia curbele pe strada, si dupa aia sa se duca la circuit. Daca tu consideri ca e mai bine asa, sunt curios sa vad ce argumente ai. Eu pe ale mele le-am scris mai sus.

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca chiar vrei sa te distrezi ,sa ai prietenii aproape ,sa razi ,sa glumesti dupa fiecare intrare ,sa simti ce se intampla,sa va distrati impreuna intrand direct pe curbe in cateva secunde nu parcurgand n sute de km ca sa ajungi acolo unde esti deja obosit,sa progresati impreuna intr-un mediu mult mai sigur decat pe strada ,trebuie sa alegi circuitul .

Din momentul cand te apuci sa urci motocicleta pe remorca sau in duba incepe trackday`ul ,toate lucrurile pe care le faci pana ajungi acolo au farmecul lor si fac parte din "program".

Nu ma mai vad mergand pe strada si nu am mai sfatuit pe nimeni sa o faca ,strada are farmecul ei pt orice rider imediat dupa ce a luat permisul pentru o anumita perioada de timp (in cazul nefericit pana o pateste,in cazul bun pana descopera altceva mai bun,mai sigur)

Vad baieti care se dau in competitii(de placere sau sperand sa faca performanta) avand o varsta inaintata ,de ce oare au ajuns sa mearga pe motocicleta pana la aceasta varsta ? ca au mers blana pe strada in fiecare saptamana sau ca au stiut sa aleaga taramul cel mai bun pentru joaca?

scz de greseli ,sunt pe graba

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai daca gandesti spre ceva, acolo te duci.

Nu trebuie neaparat sa-ti permiti asa multe, sunt solutii si solutii.
Poti sa te combini cu inca un prieten, doi, un frate, o sora, va luati la comun o motoreta de circuit(2000 de euro).
Preturile se impart la 2/3/4, benzina la fel, intretinerea la fel. Plus ca te mai invata unu' ceva, mai inveti si tu pe altu'.
Daca vrei cu adevarat sa faci ceva, eu zic ca se poate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu ma asteptam sa se creeze polimica :) . Sunt perfect de acord cu cmd si cu Lorenzo ( chiar daca sunt fan Rossi :))) ). Am peste 50 000 km experienta pe motor, nu ma dau tare pe strada, si cred ca cei care o fac probabil au ei un motiv dar mi se pare stupid si ii invit sa se dea tare pe circuit. E ca si cum te iei la bataie cu fetite de 10 ani. Daca esti tare, si vrei sa dovedesti ceva du-te si te da cu cei tari. :)

 

Abia astept sa transform motocicleta si sa incep sa invat datul pe circuit. Va multumesc pentru sfaturi tuturor celor care mi le-ati dat si sper sa ne vedem si sa imi aratati si practic, cand voi fi gata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...